Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych i/lub partnerom wymienionym w
Polityce Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych.
gizoon
Posty na forum: 86
Z nami od: 19.05.2018
Punkty karne: 0/5
Jak ktoś chce może dodać do zapowiedzi. Niestety strona www przedstawia jeszcze poprzedni konkurs Rafaello, nie ma też dostępnego regulaminu. [zobacz wypowiedź w wątku]
gizoon
superloser napisał(a): asantesana napisał(a): laureat napisał(a): samuraj napisał(a): Co niektóre loterie dobijają... Kup dowolne produkty Coccolino lub Coccolino Care za minimum 15 zł i wygraj misia wartości 10zł :mur: A festiwal… [zobacz wypowiedź w wątku]
gizoon
Ta lista sklepów to jakaś porażka :niepewny: Na liście mam sklepy RABAT, które już dawno zostały zamknięte :P Jeden obecnie jest apteką, drugi… [zobacz wypowiedź w wątku]
gizoon
kreatywny17 napisał(a): Dobrze rozumiem, że z Nokiana https://www.nokiantyres.pl/konkurs-zima2020/ wygrał filmik, na którym na końcu jest jakiś tam tekst? Zostawimy to… [zobacz wypowiedź w wątku]
Wypowiedź była edytowana 1 razy.
gizoon
koniczynka123 napisał(a): ivanotta napisał(a): Monika11 napisał(a): Ale się cieszę u męża w pracy kolega w naszym Brico wygrał autko , tylko dziwne- nie dostał sms-ka , ponoć dzwonili do niego
gizoon
Czy ktoś wie w jakiej sieciówce kupię masę marcepanową? Zawsze w święta w Lidlu była. Byłem dzisiaj w 3 Lidlach i nie było
gizoon
onlyrybka napisał(a): rajstopek22 napisał(a): Nie każdemu odpisuje, mi na 3 maile nie odpisał. Ale ja jestem na czarnej liście, choć nadal nie wiem za co Zadzwoń i zapytaj czemu nie odpisali :D… [zobacz wypowiedź w wątku]
gizoon
Czy Smolar odpisuje na e-maile? Od września wysłałem do nich ok. 4 e-maili jak pomyliłem się w nr paragonu, w celu modyfikacji lub usunięcia… [zobacz wypowiedź w wątku]
gizoon
Ale się wkurzyłem. Porządki świąteczne. Czyszcze lodówkę, sprawdzam czy coś nie jest przeterminowane. I co? Jedyne przeterminowane produkty to… [zobacz wypowiedź w wątku]
gizoon
A ja proponuje za błędnie opisany konkurs karać kogoś odebraniem punktu za nadesłany konkurs. To jest istna plaga ostatnio. Ludzie dodają konkursy na… [zobacz wypowiedź w wątku]
gizoon
Monika11 napisał(a): kalinea napisał(a): Gdzie oprócz w. C4 znajdę Le Chocolatiere? Intermarche W moich Intermarche są 2 produkty na krzyż. W Kauflandzie za to praktycznie wszystkie… [zobacz wypowiedź w wątku]
gizoon
cudaczek121 napisał(a): gizoon napisał(a): Wczoraj spacerując w parku, zgubiłem telefon. Obecna wartość ok 2 tys zl. Nawet o telefon mi tak nie chodziło, co o zdjęcia i smsy. Jak dobrze, że… [zobacz wypowiedź w wątku]
gizoon
Wczoraj spacerując w parku, zgubiłem telefon. Obecna wartość ok 2 tys zl. Nawet o telefon mi tak nie chodziło, co o zdjęcia i smsy. Jak dobrze, że… [zobacz wypowiedź w wątku]
gizoon
reniii napisał(a): Widzę na horyzoncie nową loterię Tymbark, której organizatorem jest niestety znowu Smolar. Trzeba będzie chyba nowy numer telefonu i nowy e-mail… [zobacz wypowiedź w wątku]
gizoon
edzia21 napisał(a): veldominik napisał(a): gizoon napisał(a): 2 tygodnie temu zakupiłem tablet z Samsunga za ok.1849zł (okazja bo w większości sklepów kosztował 2149 zl). Dzisiaj wchodzę na stronę producenta.… [zobacz wypowiedź w wątku]
gizoon
2 tygodnie temu zakupiłem tablet z Samsunga za ok.1849zł (okazja bo w większości sklepów kosztował 2149 zl). Dzisiaj wchodzę na stronę producenta.… [zobacz wypowiedź w wątku]
Wypowiedź była edytowana 2 razy.
gizoon
A ja szukam firm, które wypłaciły lub wypłacają ekwiwalenty (np. za prąd, wode, uzytkowanie prywatnego sprzetu) pracownikom za prace zdalna. Jak… [zobacz wypowiedź w wątku]
gizoon
Jak mnie irytuje to lansowanie się w sieci na pandemii (nieszczęściu innych) w KAŻDEJ sprawie. Na fejsie, instagramie, twitterze... Czy nie można… [zobacz wypowiedź w wątku]
gizoon
FBmarta22 napisał(a): gizoon napisał(a): tadziuuu napisał(a): superloser napisał(a): gizoon napisał(a): superloser napisał(a): gizoon napisał(a): Jestem wkurzony na nagrodę, którą wygrałem. Mam do wykorzystania 2000 zł na kupno np. sprzętu elektronicznego lub zajęć dla dziecka. Wszystko… [zobacz wypowiedź w wątku]
gizoon
tadziuuu napisał(a): superloser napisał(a): gizoon napisał(a): superloser napisał(a): gizoon napisał(a): Jestem wkurzony na nagrodę, którą wygrałem. Mam do wykorzystania 2000 zł na kupno np. sprzętu elektronicznego lub zajęć dla dziecka. Wszystko… [zobacz wypowiedź w wątku]