Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych i/lub partnerom wymienionym w
Polityce Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych.
danae
Posty na forum: 108
Z nami od: 28.06.2018
Punkty karne: 0/5
Wpadła mi książka Johna Greena, "Szukając Alaski". Mam dwie jego inne książki i czytały się dobrze, więc chętnie też przytulę tę
danae
Zdjęcia kiepskawe, ale paczka piękna - przesyłka z wygraną z konkursu "Relaks z Lusette". Dawno już nie trafiła mi się tak starannie zapakowana,… [zobacz wypowiedź w wątku]
danae
Wczoraj przyszedł voucher od Ferrero (DPD). [zobacz wypowiedź w wątku]
danae
U mnie od wczoraj hat-trick - zestaw kosmetyków ZiajaDekoracje Ferrero - voucher 200 PLN Zestaw od Lusette [zobacz wypowiedź w wątku]
danae
Czy ktoś coś mi pomoże - 663 363 6*4? Coś dzwoni?
danae
Słuchajcie, trochę mi się nie podoba to, jak pogrywa sobie Kotanyi. Jestem laureatką jednej z głównych nagród w ich ostatnim konkursie. W regulaminie… [zobacz wypowiedź w wątku]
Wypowiedź była edytowana 1 razy.
danae
Po dwuletniej przerwie Nivea zdecydowała się przysłać mi coś do testowania :hyhy: Przywędruje do mnie żel z glinką! [zobacz wypowiedź w wątku]
danae
Butelka termiczna Rags'y z konkursu ofeminin :serce: [zobacz wypowiedź w wątku]
danae
Kurier Pocztex przyniósł paczkę z kosmetykami - testowanie Garnier (wizaż) [zobacz wypowiedź w wątku]
danae
Na bezrybiu i rak ryba, więc cieszę się z zestawu kosmetyków Garniera od wizażu :D [zobacz wypowiedź w wątku]
danae
Super, dziękuję. W takim razie niech sobie dzwonią
danae
Wczoraj dzwonił do mnie numer 660 2*0 023, dzisiaj 662 4*0 224. Dziwna sytuacja, bo dzwoni raz, a jak próbuję oddzwonić, to mam komunikat po… [zobacz wypowiedź w wątku]
danae
Popłynęłam na Góralkach jak chyba na żadnym konkursie :zakrecony: [zobacz wypowiedź w wątku]
danae
Nerka Carex z żelami. Trochę mnie już wkurza to wieczne zbieranie nagród II stopnia... [zobacz wypowiedź w wątku]
danae
Rozmiar by pasował. Często takich używam, kiedy np. zabieram gdzieś ciasto, a nie chcę brać ze sobą patery. Niosę ciasto w pojemniku, a na miejscu… [zobacz wypowiedź w wątku]
danae
pioge7 napisał(a): baxter napisał(a): pioge7 napisał(a): Myślałem że to zwykle podkładki pod kubek a to takie wielkie.... podkładki z królewskiego aa z czego sa te podkładki? Jak dla mnie to cienka… [zobacz wypowiedź w wątku]
Wypowiedź była edytowana 1 razy.
danae
U mnie ostatnio posucha więc cieszą małe rzeczy: bilety na galę FMF w Krakowie, ale ze 100% radością to poczekam aż przyjdą :oczami: [zobacz wypowiedź w wątku]
danae
W mojej Biedronce notorycznie na czymś kantują. W miarę tanie rzeczy na wagę nabijane na kasie za niebotyczne produkty. Promocje, które są oznaczone… [zobacz wypowiedź w wątku]
danae
Przyszedł peeling Body Boom do testowania od Zdrowe Zdrowie - ładnie zapakowany, wszystko wygląda super
danae
johan222 napisał(a): Talerze z Barilli i makaronik i pesto