Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych i/lub partnerom wymienionym w
Polityce Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych.
prosiaczek
Posty na forum: 1510
Z nami od: 29.06.2018
Punkty karne: 0/5
[quote=1mariusz napisał(a): pikawka napisał(a): atyde25 napisał(a): pikawka napisał(a): atyde25 napisał(a): atyde25] Trochę konkursowo ,trochę nie.Gdy do internetowego zamówienia z Rossmanna dostajesz niespodziewany gratis w… [zobacz wypowiedź w wątku]
prosiaczek
Czy Dino Milka bony już latały? [zobacz wypowiedź w wątku]
prosiaczek
kiedystobylo napisał(a): Monika11 napisał(a): atanerka napisał(a): Monika11 napisał(a): Johnnie Walker- 14 stycznia wybór + 2 dni robocze - wyniki najpóźniej 18 stycznia ( nie 16 .01) Na ich stronie inf. Wyniki zostaną… [zobacz wypowiedź w wątku]
prosiaczek
Bondodino z Tchibo
prosiaczek
Wkurza mnie rozwiązywanie konkursów na setki albo i tysiące zgłoszeń na drugi dzień po zakończeniu... Ballantine's moglibyście chociaż dla zmyłki ze… [zobacz wypowiedź w wątku]
prosiaczek
a ja szukam konkursy z płynami do prania, płynem do płukania i z dorosłą szczoteczka elektryczną [zobacz wypowiedź w wątku]
prosiaczek
adriannaa napisał(a):https://www.e-konkursy.info/konkurs/wygraj-1000-zl-na-zakupy-prywatnego-kierowce-freenow.html z tego konkursu już ktoś dostał wiadomość? czytałam… [zobacz wypowiedź w wątku]
prosiaczek
Mniej niż zeroooooooo o o o o [zobacz wypowiedź w wątku]
prosiaczek
margobb napisał(a): xpac napisał(a): FBemilia6 napisał(a): margobb napisał(a): FBemilia6 napisał(a): Czy ze zgłoszenia Glade były potwierdzenia na @ ? :luka: Nie Dziękuję
prosiaczek
FBanna21 napisał(a): Pogoda! Deszcz w styczniu? Dzieci mają ferie i nawet bałwana nie mogą ulepić:((( Ja mam śnieg. [zobacz wypowiedź w wątku]
prosiaczek
adriannaa napisał(a): prosiaczek napisał(a):agakaz2 napisał(a): anialistopad napisał(a): Glade sweterek w mdw to z dziś czy wcześniejszy? mnie się wydaje że ktoś to sprzedaje Zapytałam. Mejla z wczoraj z 19. Ale tylko jeden? Ja… [zobacz wypowiedź w wątku]
prosiaczek
misiamarysia napisał(a): Co dzisiaj wozi DPD od Smolara? Może ktoś już ma przesyłkę w domu? U mnie kurier ma być po południu, a jestem ciekawa. Może jakiś psipatol? grałaś? [zobacz wypowiedź w wątku]
prosiaczek
Ja z jednego telefonu wysłałam z myślnikami- przyszła zwrotka, że dzięki dzięki nie wygrałaś prosiaku. Z drugiego wysłałam ten sam format, kolejny… [zobacz wypowiedź w wątku]
prosiaczek
Karty Arhelan 2x100 zł za jakieś inne bony. Lub kasę
prosiaczek
agakaz2 napisał(a): anialistopad napisał(a): Glade sweterek w mdw to z dziś czy wcześniejszy? mnie się wydaje że ktoś to sprzedaje Zapytałam. Mejla z wczoraj z 19. Ale tylko jeden? [zobacz wypowiedź w wątku]
prosiaczek
Dziś na trzeźwo...
prosiaczek
Ja wczoraj też nie dostałam ni słowa
prosiaczek
u mnie w chromie łyso, brak tych zakładek :D a pamiętam że w jakimś poprzednim konku były. [zobacz wypowiedź w wątku]
prosiaczek
dwaburekoty napisał(a):nitka310 napisał(a):Właśnie zastanawiam się czy warto założyć FB.... widzę, że niektóre konkursy to rozmowy z botami przez Messenger... no i różne weekendowe noclegi… [zobacz wypowiedź w wątku]
prosiaczek
szprotka napisał(a):Czy ktos dzisiaj wysyłał schwarhopa. Przez stronę nie mozna gdyż nie ma 2021 r a przez sms przychodzi sms Dziekujemy! Twoje zgloszenie w loterii… [zobacz wypowiedź w wątku]