Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych i/lub partnerom wymienionym w
Polityce Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych.
mama-l-k-m
Posty na forum: 864
Z nami od: 11.09.2018
Punkty karne: 0/5
domika napisał(a): helcia85 napisał(a): Decomorreno dalej informuje? czy już koniec
mama-l-k-m
Informują z Konkurs "Obsypało nagrodami" Intermarche Rodzaj powiadomienia: SMS Dodatkowe informacje: [zobacz wypowiedź w wątku]
mama-l-k-m
rufus napisał(a): Kujawski Lidl z patelniami i robotami: Przypomniałem sobie właśnie o tym konkursie i z ciekawości kliknąłem na stronę, choć ten konkurs był już… [zobacz wypowiedź w wątku]
mama-l-k-m
stokrotka238 napisał(a): annnoniii napisał(a): Mam pytanie, w konkursie Kinder piszecie prozę czy rym? Że udało wam się wygrać. Rym
mama-l-k-m
Piniata Kinder, wygrana z 12.01 -DPD [zobacz wypowiedź w wątku]
mama-l-k-m
Miła26 napisał(a): Myślicie, że już wszystko poszlo z Kubusia? Idzie ratami. [zobacz wypowiedź w wątku]
mama-l-k-m
Słoiki Nutella - ostatni etap Karton Martini - 2 etap DPD [zobacz wypowiedź w wątku]
mama-l-k-m
Chciałabym wygrać metamorfozę. Trafić do fryzjera, który doda pazura moim włosom, stylista koloru, a makijażystka wyrazu :D [zobacz wypowiedź w wątku]
mama-l-k-m
Zdrowych i spokojnych Świąt Bożego Narodzenia. Abyśmy zawsze widzieli niebo pełne gwiazd. [zobacz wypowiedź w wątku]
mama-l-k-m
Karton Martini z konkursu w Biedronce - 2 etap [zobacz wypowiedź w wątku]
mama-l-k-m
Świąteczny zestaw Nutella
mama-l-k-m
Maja Bubiak - piękna chora dziewczynka, która była wyjątkowa. Żegnaj… [zobacz wypowiedź w wątku]
Wypowiedź była edytowana 1 razy.
mama-l-k-m
Zagrodowy - Aquaphor J. SHMIDT 500 u męża Milka dino - II stopień [zobacz wypowiedź w wątku]
mama-l-k-m
Czasami robię na kukurydzianej i są smaczne. Raz robiłam na ryżowej i elastyczność ciasta była słaba, ale mogła to być moja wina bo… [zobacz wypowiedź w wątku]
mama-l-k-m
mdepfs napisał(a): powiadali już z Monte Santi za listopad? wg. mnie już po terminie
mama-l-k-m
Dzbanki od Zagrodowego i bony do Polomarket z konkursu Benecol - wszystko DPD [zobacz wypowiedź w wątku]
mama-l-k-m
domika napisał(a): jokan napisał(a): kuleczkar napisał(a): tormenta77 napisał(a): Wkurza mnie, że 4 latki tak teraz pięknie "rysują", a ja tak nie potrafię
mama-l-k-m
Monte Santi za listopad? [zobacz wypowiedź w wątku]
mama-l-k-m
kaka72 napisał(a): czy wygrał ktoś w Nutelli zdjęciem,na którym jest "nieświąteczne" opakowanie ? Tak. 2x zestaw swetrów, 1x zestaw słoików. [zobacz wypowiedź w wątku]
mama-l-k-m
sylwika76 napisał(a): Ile znaków jest w Nivea Biedronka Versus tym z kremami + bo nie widzę :wstyd: Też nie widzę. Kiedyś w Versus było 160 znaków, a teraz raczej… [zobacz wypowiedź w wątku]