Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych i/lub partnerom wymienionym w
Polityce Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych.
onka37
Posty na forum: 88
Z nami od: 13.09.2018
Punkty karne: 0/5
[quote=gyrydymptum napisał(a): jokan napisał(a): czy na Silan lepiej puscic smsa czy przez formularz (podobno nie ma zwrotek przez formularz) ? Też o ty czytałam, zrobiłam więc wczoraj… [zobacz wypowiedź w wątku]
Wypowiedź była edytowana 2 razy.
onka37
z tego co czytam w regulaminie TIC TACA nie są potrzebne paragony? czyli na 1 paragon można kupić więcej sztuk? [zobacz wypowiedź w wątku]
onka37
katake napisał(a): jokan napisał(a): onka37 napisał(a): aleks1983 napisał(a): Dzwoniłam do albedo w sprawie zwrotek silana i okazało się że zwrotki powinny przychodzić pani wpisała mój numer do bazy i okazało się że nie ma… [zobacz wypowiedź w wątku]
onka37
aleks1983 napisał(a): Dzwoniłam do albedo w sprawie zwrotek silana i okazało się że zwrotki powinny przychodzić pani wpisała mój numer do bazy i okazało się że nie ma… [zobacz wypowiedź w wątku]
Wypowiedź była edytowana 1 razy.
onka37
edzia21 napisał(a): onka37 napisał(a): edzia21 napisał(a): joan napisał(a): onka37 napisał(a): Mam pytanie odnośnie konkursu Silan Supreme - można wysłać kilka zgłoszeń, pisze że trzeba zachować paragon, ale nie ma nigdzie wprowadzanego… [zobacz wypowiedź w wątku]
onka37
mkrzysiek napisał(a): A gdzie jest formularz? Link? Na smsy nadal brak zwrotki tu jest http://walentynkisupreme.pl/ [zobacz wypowiedź w wątku]
onka37
edzia21 napisał(a): joan napisał(a): onka37 napisał(a): Mam pytanie odnośnie konkursu Silan Supreme - można wysłać kilka zgłoszeń, pisze że trzeba zachować paragon, ale nie ma nigdzie wprowadzanego… [zobacz wypowiedź w wątku]
onka37
A to 1.4 W odpowiedzi na prawidłowe zgłoszenie Uczestnik otrzyma wiadomość zwrotną (w formiewiadomości email albo SMS) potwierdzającą przyjęcie… [zobacz wypowiedź w wątku]
onka37
Agnes napisał(a):yugen napisał(a): onka37 napisał(a): Mam pytanie odnośnie konkursu Silan Supreme - można wysłać kilka zgłoszeń, pisze że trzeba zachować paragon, ale nie ma nigdzie wprowadzanego… [zobacz wypowiedź w wątku]
onka37
Mam pytanie odnośnie konkursu Silan Supreme - można wysłać kilka zgłoszeń, pisze że trzeba zachować paragon, ale nie ma nigdzie wprowadzanego numeru,… [zobacz wypowiedź w wątku]
onka37
Pisze tu bo nie wiem gdzie, czy zdarzyło Wam się przy próbie sprzedaży jakiejś rzeczy powyżej 1000 zł że ktoś chciał umowę sprzedaży? można taką… [zobacz wypowiedź w wątku]
onka37
i zaś nic.... nawet głupiego kalendarza... [zobacz wypowiedź w wątku]
onka37
Dziś odebrałam z ffgame(fabryka formy) wyciskarkę wolnoobrotową firmy hurom.chetnie sprzedam lub zamienię [zobacz wypowiedź w wątku]
onka37
Brał ktoś udział w konkursie FIN AI - zaczęłam ,ale wycofałam się bo nie wiem czy tam wszystko ok....żebym nie skończyła z kredytem .... [zobacz wypowiedź w wątku]
onka37
Wczorajsza wygrana Ff Fabryka Formy -wyciskarka wolnoobrotowa huurraaa.. największa w tym roku [zobacz wypowiedź w wątku]
onka37
w RMF FM pudełko płyt
onka37
wygrał ktoś z loterii Delicji? [zobacz wypowiedź w wątku]
onka37
pioge7 napisał(a): onka37 napisał(a): czy do konkursu Lays potrzebny paragon? nie trzeba dziekuje [zobacz wypowiedź w wątku]
onka37
czy do konkursu Lays potrzebny paragon? [zobacz wypowiedź w wątku]
onka37
herbaty Teekanne i 50 zł na wędliny w Berger... [zobacz wypowiedź w wątku]