Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych i/lub partnerom wymienionym w
Polityce Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych.
rene
Posty na forum: 651
Z nami od: 14.09.2018
Punkty karne: 0/5
Kremik Nivea ze zdjeciem z II Etapu!
rene
Prosilam o kosiarke dostalam :P Pozostaje z mojej Listy Magicznej Kasa na Mieszkanie :D i ROWERY Dwa :slonko: Dorzucam Lekka pracę i:lol: I… [zobacz wypowiedź w wątku]
rene
Sprawdzajciw Spam
Wypowiedź była edytowana 1 razy.
rene
A jednak Wyprzedziłam Św.Mikołaja!I :P I razem Z Nivea Spełniłam Swoje Marzenia!:serce: :slonko: DEPILATOR LUMEA :slonko: Prestiżowo!I Z Wielką… [zobacz wypowiedź w wątku]
rene
Ehhh i Ahhh:zalamany:a na mailu Ciągle spam:kwasny: Delirke Konkursowych Wygranych chyba mam:przestraszony:.... Wątku Działaj i SEROTONINY… [zobacz wypowiedź w wątku]
rene
Cisza przed Burzą...
rene
kodzik do e-sklepu develey.pl wartości 50zl za 40! Sznuróweczki LED- 19zl (+przesyłka) Gra Lubisie 30zl(+przesyłka) [zobacz wypowiedź w wątku]
rene
No można by rzec że w Święta Kurier nie Jedzie :P nic mylnego!z ranka InPost dostarczył Torbę Termiczna z Łaciatego:lol: [zobacz wypowiedź w wątku]
rene
A Jak z wysylka Personalizowanych Kremikow z Nivea!czy ktos już sie może pochwalic?
rene
Wątku!Wąteczku! Wątuniu!:slonko: Pora zacząć ten Lepszy! Rok w Styczniu!!!:hyhy: Ja wiem ze poczatki bywaja Trudne! :P Ale!... Poźniej to już… [zobacz wypowiedź w wątku]
rene
U mnie tez Kawiarenki :przestraszony: [zobacz wypowiedź w wątku]
rene
Sznurówki LED!od Grzeska! Gra LUBISIE! Kod do E-sklepu Develey 50zł! [zobacz wypowiedź w wątku]
rene
Ja do bona podalam im tylko date urodzenia!na dowod ze jestem pelnoletnia :D(pisalam Oświadczenie odręcznie!) [zobacz wypowiedź w wątku]
rene
I dla mnie Mleko LACIATE torbe Termiczna pod Choinke podarowalo!:slonko: Zyby jeszcze cos do niej wrzucilo! byłoby naprawdę miło! :P [zobacz wypowiedź w wątku]
Wypowiedź była edytowana 1 razy.
rene
I niech Gwiazdy Betlejemskiej MOC!Podaruje Cudownych Nagrod Stos!:slonko: [zobacz wypowiedź w wątku]
rene
GRA LUBISIE "ODKRYWCY SWIATA SPORTU" Bardzo Ładne:slonko:(chętnie sprzedan!) [zobacz wypowiedź w wątku]
rene
Gra Lubisie!już mam! Sznurówk LEDi Grześkowe!
rene
Sznurówki LED Od Grzeska!
rene
Na Bezrybiu Rak Ryba :P "OWOCOWA EKSPLOZJA" :slonko: 33zł:slonko: [zobacz wypowiedź w wątku]
rene
Ktos bedzie chętny na Gre "Lubisie Odkrywcy"?bede miec w poniedzialek! moze jeszcze dotrzec priorytetem na Gwiazdke! Sznurówki Ledowe(4… [zobacz wypowiedź w wątku]