Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych i/lub partnerom wymienionym w
Polityce Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych.
magdalena-chili
Posty na forum: 410
Z nami od: 02.03.2019
Punkty karne: 0/5
malmika napisał(a): magdalena-chili napisał(a): malmika napisał(a): A podpowiecie jak wprowadzić w loterii Schwarzkopf nr faktury? Zamawiałam przez internet i dostałam fakturę na maila, oczywiście łamaną 1/1/2021 i… [zobacz wypowiedź w wątku]
magdalena-chili
czy ktoś dostał info o wygranej z konkursu Topaz Wedel??? (może być na PW...) [zobacz wypowiedź w wątku]
magdalena-chili
Informują z Konkurs "Słodkie święta z Wedel" Rodzaj powiadomienia: telefon Dodatkowe informacje: [zobacz wypowiedź w wątku]
magdalena-chili
malmika napisał(a): A podpowiecie jak wprowadzić w loterii Schwarzkopf nr faktury? Zamawiałam przez internet i dostałam fakturę na maila, oczywiście łamaną 1/1/2021 i… [zobacz wypowiedź w wątku]
magdalena-chili
sylzab2294 napisał(a): oki - a doradzasz sylzab2294 pisać, dzwonić do agencji w takim razie? Jeśli przez stronę, to nie wiem
magdalena-chili
sylzab2294 napisał(a): magdalena-chili napisał(a): Loteria Schwarzkopf... od czego zależy to czy przychodzi SMS (że nie wygrałam)? wczoraj zgłoszone 4 paragony i nic (a ten sam nr telefonu) a… [zobacz wypowiedź w wątku]
magdalena-chili
Loteria Schwarzkopf... od czego zależy to czy przychodzi SMS (że nie wygrałam)? wczoraj zgłoszone 4 paragony i nic (a ten sam nr telefonu) a dziś… [zobacz wypowiedź w wątku]
magdalena-chili
gdyby ktoś z Szanowny Forumowiczów z Warszawy był zainteresowany, to czeka karton Martini Prosseco, w sensownej cenie...
Wypowiedź była edytowana 1 razy.
magdalena-chili
Mam pytanie... gdzie można legalnie, jako osoba fizyczna, sprzedać alkohol? Na olx czy allegro nie da rady, nie można. Karton Martini Prosseco...… [zobacz wypowiedź w wątku]
magdalena-chili
karton Martini
magdalena-chili
cleo25 napisał(a): Loteria Tymbark "Daj coś od siebie" i wygrana (( w połowie grudnia) karta do Empiku Wysyłali już? Czy tylko ja nie dostałam? ja też czekam, w… [zobacz wypowiedź w wątku]
magdalena-chili
atanerka napisał(a): Loteria świateczna Lotto na 534 nagrody u nas zero wygranych? losowanie 12.01, czyli dziś + "TS dokonuje łącznie 6 prób kontaktu telefonicznego… [zobacz wypowiedź w wątku]
magdalena-chili
Los Mejores, Colgate zestaw, kurier DPD + podpis protokołu [zobacz wypowiedź w wątku]
magdalena-chili
loteryjny napisał(a): Czy dostaliscie maile o pozytywnej weryfikacji z recykloterii? tak, kilka minut temu [zobacz wypowiedź w wątku]
magdalena-chili
Bluzy TIC TAC, dzis 8.30 kurier InPost. Etap nie kojarze ktory (VIII?), ale info o wygranej bylo na poczatku listopada. Super niespodzianka. [zobacz wypowiedź w wątku]
magdalena-chili
ziolko napisał(a): asper01 - błagam Cię... zmień avatar, bo jak go widzę, to za każdym razem się wzdrygam a śniadanie podchodzi mi do gardła :zakrecony: :wstyd:… [zobacz wypowiedź w wątku]
magdalena-chili
edzia21 napisał(a): SZUKAM info, czy znaleźliście w swoich BIEDRONKACH produkty E w postaci płynów do płukania? (konkurs "E" Smolar) u mnie nie ma płynów, tylko duże… [zobacz wypowiedź w wątku]
Wypowiedź była edytowana 1 razy.
magdalena-chili
mczarna napisał(a): halliday napisał(a): mczarna napisał(a): Ktoś wie jak się pozbyć spamu od Mirosławy,Stanisławy,Agnieszki,Elżbiety itd?Piszą albo o seksie,albo o schudnięciu,lub o kredycie.To jakaś… [zobacz wypowiedź w wątku]
magdalena-chili
ivanotta napisał(a): jak informuje milka dino? mailem informuje
magdalena-chili
Pojawiły się wyniki do konkursu KIelce i okolice: Konkurs na filmik "Co robimy w czasie koronawirusa" konkurs trwał od 17 do 24 marca 2020. [zobacz wypowiedź w wątku]