Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych i/lub partnerom wymienionym w
Polityce Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych.
fiona25
Posty na forum: 372
Z nami od: 07.03.2019
Punkty karne: 0/5
zdolnabestia napisał(a): fiona25 napisał(a):Też chciałam napisać, że mnie wkurza ,ale nie wiem czy mam takie prawo
fiona25
pikawka napisał(a): Wkurza mnie, że czuję się tak fatalnie. Odpuszczam ostatnio konkursy bo nie jesem w stanie nic wymyśleć. Nic! Mam dziury w mózgu- dosłownie, mdłości… [zobacz wypowiedź w wątku]
fiona25
delfinka101 napisał(a): pikawka napisał(a): Wkurza mnie, że czuję się tak fatalnie. Odpuszczam ostatnio konkursy bo nie jesem w stanie nic wymyśleć. Nic! Mam dziury w mózgu- dosłownie,… [zobacz wypowiedź w wątku]
fiona25
:brawo::brawo::brawo:gratulacje! [zobacz wypowiedź w wątku]
fiona25
ivanotta napisał(a): fiona25 napisał(a): Wkurza mnie moja konkursowa niemoc ostatnio...tak sie staram,piszę, klecę, rymuję, żartem rzucę albo i nie i wszystko na nic...Nikomu się to nie… [zobacz wypowiedź w wątku]
fiona25
Wkurza mnie moja konkursowa niemoc ostatnio...tak sie staram,piszę, klecę, rymuję, żartem rzucę albo i nie i wszystko na nic...Nikomu się to nie… [zobacz wypowiedź w wątku]
fiona25
FBbeata7 napisał(a): Znów jest wysyp jakiś Olivii i Dian chcących się spotkać, w spamie, pewnie mail mają z jakiejś konkursowej agencji, no bo skąd? Nie rozdaję maila na… [zobacz wypowiedź w wątku]
Wypowiedź była edytowana 1 razy.
fiona25
Lidl...naprawdę? :rozpacz:Chyba czas odpuścić...chociaż na jakiś czas
fiona25
Kubuś,Kinder,Pepsi...ja was lubię,ale jak widać bez wzajemności...:rozpacz: [zobacz wypowiedź w wątku]
fiona25
rufus napisał(a): fiona25 napisał(a): 1mariusz napisał(a): misialala79 napisał(a): 1mariusz napisał(a): Co roku mam ten sam problem. Podpowie ktoś jak się wchodzi w ten stary wygląd strony? W tym kompletnie się gubię... :niepewny: Ja już kiedyś… [zobacz wypowiedź w wątku]
fiona25
1mariusz napisał(a): misialala79 napisał(a): 1mariusz napisał(a): Co roku mam ten sam problem. Podpowie ktoś jak się wchodzi w ten stary wygląd strony? W tym kompletnie się gubię... :niepewny: Ja już kiedyś… [zobacz wypowiedź w wątku]
fiona25
[quote=kerocna napisał(a): banka-manka napisał(a): Można łączyć te dwie marki, byle rachunek był na 25 zł
fiona25
margotkowe napisał(a): leilani1 napisał(a): Marfiusza, gratulacje :D Idealny początek roku :D :hurra: Ode mnie też gratulacje, super wygrana :serce: Przyłączę się :przytul: Taka wygrana to… [zobacz wypowiedź w wątku]
fiona25
suziii napisał(a): uleczkaa napisał(a): suziii napisał(a): Ile dajecie zgłoszeń do Kinder? Widziałam, że w wygranych wiele osób stąd wygrało, ja kupiłam na oddzielnych paragonach 2 sztuki Ja wygrałam… [zobacz wypowiedź w wątku]
fiona25
moskala22 napisał(a): Nie wiem czy mam jakieś zaćmienie czy co, ale jeśli chcę wziąc udział w konkursie Listerine, to mogę wysłać zgłoszenie od razu po zakupie, prawda?… [zobacz wypowiedź w wątku]
fiona25
agaluna napisał(a): fiona25 napisał(a): agusiac87 napisał(a): faworek napisał(a): agusiac87 napisał(a): Nigdy nie korzystałam z konkursów botowych messengerowych... Żeby zgłosić się do konkursu LIDL PEPSI skorzystalam z messengera męża, czy ktoś… [zobacz wypowiedź w wątku]
fiona25
agusiac87 napisał(a): faworek napisał(a): agusiac87 napisał(a): Nigdy nie korzystałam z konkursów botowych messengerowych... Żeby zgłosić się do konkursu LIDL PEPSI skorzystalam z messengera męża, czy ktoś mi… [zobacz wypowiedź w wątku]
fiona25
Tyle razy sobie obiecywałam,że odpuszczę bramki ... :mur1: [zobacz wypowiedź w wątku]
fiona25
kiedystobylo napisał(a): fiona25 napisał(a): [quote=magdalena_g napisał(a): czy ktoś jeszcze czeka na bluzy z TicTac? U mnie mail przed świętami o wysyłce i do dziś nie doszły magdalena_g] czy ktoś jeszcze czeka na… [zobacz wypowiedź w wątku]
fiona25
[quote=magdalena_g napisał(a): czy ktoś jeszcze czeka na bluzy z TicTac? U mnie mail przed świętami o wysyłce i do dziś nie doszły magdalena_g] czy ktoś jeszcze czeka na… [zobacz wypowiedź w wątku]