Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych i/lub partnerom wymienionym w
Polityce Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych.
ashanti
Posty na forum: 260
Z nami od: 19.06.2019
Punkty karne: 0/5
Chyba czas na rozwód ze Smolarem... a przynajmniej kilkumiesięczną separację :kwasny: :P [zobacz wypowiedź w wątku]
ashanti
misiamarysia napisał(a): ashanti napisał(a): misiamarysia napisał(a): Na który adres odsyłacie paragon i oświadczenie Johnnie Walker? Jako mail zwrotny do Klaudii P, czy tak jak proszą na ten na dole w oświadczeniu… [zobacz wypowiedź w wątku]
ashanti
misiamarysia napisał(a): Na który adres odsyłacie paragon i oświadczenie Johnnie Walker? Jako mail zwrotny do Klaudii P, czy tak jak proszą na ten na dole w oświadczeniu… [zobacz wypowiedź w wątku]
ashanti
2 x smartwatch od Johnnie Walker 2/2
ashanti
slomkab napisał(a): magie1982 napisał(a): Czy tylko ja nie wygrałam w Martini, a taka byłam dumna z wiersza... U mnie też nic, a taki fajny tekst wymysliłam Jejku ja właśnie też dumam, co… [zobacz wypowiedź w wątku]
ashanti
Wczoraj pasty z Colgate Auchan, a dziś Instax z Glade - mail o 17:00
ashanti
FBmarta22 napisał(a): ashanti napisał(a): A Misie Lubisie to zapadły może w sen zimowy?! :cisza: Kurcze, rozpuściły wszystkich te Lubisie... Mogą przecież informować do samiutkich Świąt...… [zobacz wypowiedź w wątku]
ashanti
A Misie Lubisie to zapadły może w sen zimowy?! :cisza: [zobacz wypowiedź w wątku]
ashanti
Bony Dino Tyskie Inpost [zobacz wypowiedź w wątku]
ashanti
basku napisał(a): proszę napiszcie czy z tych konkursów już pozamiatane? były jakieś… [zobacz wypowiedź w wątku]
ashanti
100 zł Auchan Lubella 1/1 :cool: mail 12:27 [zobacz wypowiedź w wątku]
ashanti
Nagroda pocieszenia z Develey - 50 zł :o mail dziś po 20.00
ashanti
Parownica Philips z I etapu loterii E, kurier GLS, dokumenty zwrotne [zobacz wypowiedź w wątku]
ashanti
agaluna napisał(a): kama.z napisał(a): Co może iść z Gluchowa gls-em? Ostatnio stamtąd szły kawy Jacobs Też mam sms, ale nie mam pojęcia, co to może być :zdziwko: obstawiam loterię E lub… [zobacz wypowiedź w wątku]
ashanti
helcia85 napisał(a): Czy ktoś wygrał w Vectrze słuchawki JBL, jest na liście, a nie dostał żadnego maila? U mnie tak jest
ashanti
Pojawiły się wyniki do konkursu Konkurs "Discovery" Wyniki dostępne tutaj: https://www.vectra.pl/konkursy/konkurs-discovery/wyniki [zobacz wypowiedź w wątku]
ashanti
Aparat Instax Mini z Nivea Rossmann
ashanti
Informują z Konkurs "Jedna to za mało Wawel" etapy Rodzaj powiadomienia: Mail Dodatkowe informacje: II etap, bony Sodexo [zobacz wypowiedź w wątku]
Wypowiedź była edytowana 1 razy.
ashanti
Bon Sodexo Wawel mail 13:38 [zobacz wypowiedź w wątku]
ashanti
pink086 napisał(a): mama-l-k-m napisał(a): Czy z konkursu Wielkie pranie, Wielkie wygrywanie! - loteria E drugi etap dostaliście bony do Euro RTV I AGD? Ja nie dostałam Answear więc chyba… [zobacz wypowiedź w wątku]