Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych i/lub partnerom wymienionym w
Polityce Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych.
samuraj
Posty na forum: 472
Z nami od: 11.08.2019
Punkty karne: 0/5
Co niektóre loterie dobijają... Kup dowolne produkty Coccolino lub Coccolino Care za minimum 15 zł i wygraj misia wartości 10zł :mur: [zobacz wypowiedź w wątku]
samuraj
marlena083 napisał(a): działa Wam strona Nestle ze scrabblami? od wczoraj nie mogę puścić zgłoszenia, jakiś dziwny komunikat się pokazuje Od piątku jest problem [zobacz wypowiedź w wątku]
samuraj
visserarthur napisał(a): tereniagno napisał(a): superloser napisał(a): tereniagno napisał(a): Czy z loterii Schwarzkopf jest jakieś powiadomienie o wygranej, czy tylko żeby zeskanować paragon i wysłać maila do 1.02 na losowanie auta?… [zobacz wypowiedź w wątku]
samuraj
maverick napisał(a): Informacji czy w loterii Crunchips jest jakieś ograniczenie? Osobe/gospodarstwo, bo mam zaćmienie i nie mogę się doczytać :oczami: Ja nie widzę… [zobacz wypowiedź w wątku]
samuraj
A możliwe jest to,że dostaje zwrotkę z Schwarzkopf o nie prawidłowym zgłoszeniu bo podaje "w" w nr.paragonu?Na stronie też w123457 nie… [zobacz wypowiedź w wątku]
samuraj
wiesia30 napisał(a): glamlady88 napisał(a): agakaz2 napisał(a): szprotka napisał(a): Czy ktos dzisiaj wysyłał schwarhopa. Przez stronę nie mozna gdyż nie ma 2021 r a przez sms przychodzi sms Dziekujemy! Twoje zgloszenie w loterii… [zobacz wypowiedź w wątku]
Wypowiedź była edytowana 1 razy.
samuraj
To czy uznają to musisz zaczekać a ze zgłoszeniem kolejnego bym się wstrzymał [zobacz wypowiedź w wątku]
samuraj
Dzięki Ania
samuraj
Gellwe dalej lipton ;/ Ciekawe czy nie trzeba będzie czekać do poniedziałku [zobacz wypowiedź w wątku]
samuraj
Monika11 napisał(a): Loteria "Bądź przy kasie '' Winiary rozsyłało bony na 50 zł ? Jeszcze nie [zobacz wypowiedź w wątku]
samuraj
Ja skromnie ale cieszy
samuraj
Sprzedam bony do ITM 5x100zł ważne do 31 maj 2021 450zł z wysyłką na mój koszt, list polecony Jeśli ktoś chcę się pozbyć netflixa to się… [zobacz wypowiedź w wątku]
Wypowiedź była edytowana 1 razy.
samuraj
Sprzedam bony do ITM 5x100zł ważne do 31 maj 2021 450zł z wysyłką na mój koszt, list polecony [zobacz wypowiedź w wątku]
samuraj
Sprzedam bony do ITM 5x100zł 450zł z wysyłką na mój koszt, list polecony [zobacz wypowiedź w wątku]
samuraj
rufus napisał(a): z nivea przychodzi mail od razu? W moim przypadku 3xtak [zobacz wypowiedź w wątku]
samuraj
Tradycyjnie, jak co roku, sypią się życzenia wokół. Większość życzy świąt obfitych i prezentów znakomitych, a ja Wam Życzę: uśmiechu od ucha do… [zobacz wypowiedź w wątku]
samuraj
Ustrzeliłem sobie prezent pod choinkę :D [zobacz wypowiedź w wątku]
samuraj
FBewa36 napisał(a): samuraj napisał(a):Co moze iść InPost'em magazyn Wawakurier ? Bluzy tictac Dziękuję
samuraj
Co moze iść InPost'em magazyn Wawakurier ? [zobacz wypowiedź w wątku]
samuraj
sylwika76 napisał(a): samuraj-wielkie dzięki u mnie nie ma ani jednego, nie wiem czy pisać ? wg regulaminu mają czas do któregoś stycznia 2021 :wsciekly: Poczekaj,koleżank… [zobacz wypowiedź w wątku]