Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych i/lub partnerom wymienionym w
Polityce Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych.
adriannaa
Posty na forum: 190
Z nami od: 06.05.2020
Punkty karne: 0/5
Sprzedam robot sprzątający RoboJet x-one w kolorze białym - 1500 zł [zobacz wypowiedź w wątku]
adriannaa
Czy Monte Santi za grudzień już poinformowane? [zobacz wypowiedź w wątku]
adriannaa
anialistopad napisał(a): Miseczki z Profi,ktoś może chce sprzedać? ja chętnie oddam za jakiś paragon [zobacz wypowiedź w wątku]
adriannaa
Bon z dino Smak wygranej [zobacz wypowiedź w wątku]
adriannaa
Z Kinder przychodzi zwrotka? [zobacz wypowiedź w wątku]
adriannaa
poprzedni rok był moim najlepszym konkursowym, ale w tym już kilka rozwiązań było a u mnie nadal wielkie zero :rozpacz: [zobacz wypowiedź w wątku]
adriannaa
https://www.e-konkursy.info/konkurs/wygraj-1000-zl-na-zakupy-prywatnego-kierowce-freenow.html z tego konkursu już ktoś dostał wiadomość? [zobacz wypowiedź w wątku]
adriannaa
prosiaczek napisał(a):adriannaa napisał(a): prosiaczek napisał(a):agakaz2 napisał(a): anialistopad napisał(a): Glade sweterek w mdw to z dziś czy wcześniejszy? mnie się wydaje że ktoś to sprzedaje Zapytałam. Mejla z wczoraj z 19. Ale tylko jeden? Ja… [zobacz wypowiedź w wątku]
adriannaa
prosiaczek napisał(a):agakaz2 napisał(a): anialistopad napisał(a): Glade sweterek w mdw to z dziś czy wcześniejszy? mnie się wydaje że ktoś to sprzedaje Zapytałam. Mejla z wczoraj z 19. Ale tylko jeden? Ja… [zobacz wypowiedź w wątku]
adriannaa
Sprzedam: Instax mini 9 z zestawem wkładów - 250 zł JBL Flip 5 - 300 zł [zobacz wypowiedź w wątku]
adriannaa
karolkas napisał(a): Po jakim czasie przychodzą e-vouchery do Decathlona z Lubisiów? W ogóle ktoś dostał? ja nadal czekam na ten z pierwszego etapu [zobacz wypowiedź w wątku]
adriannaa
Nowy Rower Embassy Coco delux w wersji z 7 przerzutkami, obecnie jest wyprzedany ze strony sprzedam 1000 zł taniej czyli za 1700 zł [zobacz wypowiedź w wątku]
adriannaa
cherry_coke napisał(a):Czy dostajecie zwrotki po wysłaniu MMS-a na decomorreno z ITM? Ja dostałam od razu, ale wysyłałam zgłoszenie kilka dni temu [zobacz wypowiedź w wątku]
adriannaa
Sprzedam Instax x2 JBL Flip 5 w kolorze białym [zobacz wypowiedź w wątku]
adriannaa
slomkab napisał(a):Czy sweterki z Galde wczoraj też poszły? Raczej nie, ja wcześniej dostałam informację, że będą informować na początku przyszłego tygodnia [zobacz wypowiedź w wątku]
adriannaa
Instax z Glade [zobacz wypowiedź w wątku]
adriannaa
czy Glade ale z tego konkursu https://www.gladepodrozdolaponii.pl/enter informował za pierwszy etap? [zobacz wypowiedź w wątku]
adriannaa
vazzz napisał(a): lily-22 napisał(a): Ciekawe czy dzisiaj dadzą la chocolatier
adriannaa
alan84 napisał(a): Hej czy były wyniki z Benecol Polomarket? Tak, jakoś niecałe 2 tygodnie temu [zobacz wypowiedź w wątku]
adriannaa
helcia85 napisał(a):Relaks jest w porządku C4 ? Jeszcze nie było [zobacz wypowiedź w wątku]