Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych i/lub partnerom wymienionym w
Polityce Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych.
agaluna
Posty na forum: 111
Z nami od: 06.05.2020
Punkty karne: 0/5
100 zł do ITM :D [zobacz wypowiedź w wątku]
agaluna
olunka napisał(a): szukam pomocy, chciałam wykorzystac kod z milki do allegro, a tu mi wyskakuje, ze wykorzystany, czy ktos może tez tak mial i wie co zrobić Wysyłałam… [zobacz wypowiedź w wątku]
agaluna
Zestaw Monini
agaluna
magdal14 napisał(a): domiiwolk napisał(a): Ta Milka z bonami Allegro 10zl to jakiś żart nawet jak się wygra bon to pisze ze został już wykorzystany no właśnie też nie mogę wykorzystać U… [zobacz wypowiedź w wątku]
agaluna
Czy ktoś jeszcze nie dostał potwierdzenia nadania paczki z Haribo? [zobacz wypowiedź w wątku]
agaluna
Pojawiły się wyniki do konkursu Konkurs "Linia Hydro Fusion - luksusowa gładkośc i satynowy połysk" Wyniki dostępne tutaj:… [zobacz wypowiedź w wątku]
agaluna
mia napisał(a): Czy ktoś może wie, po ile są aktualnie przyprawy Kamis w Intermarche? Konkretnie Zioła prowansalskie oraz jednoskładnikowe typu Papryka słodka.… [zobacz wypowiedź w wątku]
agaluna
Rezerwa Lion - skarpety :lol: [zobacz wypowiedź w wątku]
agaluna
bombonierka Cherrissimo, moja pierwsza nagroda od Smolara
agaluna
Napisałam piękną, długą odpowiedź do konkursu Discreet bezpośrednio w formularzu i na sam koniec odświeżyła się strona :rozpacz: :mur1: [zobacz wypowiedź w wątku]
agaluna
Gratulacje! :brawo::roza: [zobacz wypowiedź w wątku]
agaluna
escada napisał(a): edzia21 napisał(a): escada napisał(a): i jeszcze Wawel - czy na wejście do gry o samochód pozwala1 paragon z 3 czekoladkami czy także 3 oddzielne z jedną czekoladką? mam wrażenie że… [zobacz wypowiedź w wątku]
agaluna
Haribo :D [zobacz wypowiedź w wątku]
agaluna
calineczka354 napisał(a): A ja mam dziwne pytanie :wstyd: czy jak mam 3 produkty na paragonie z Wawel to gram o nagrody pocieszenia i samochód czy tylko o samochód? Raczej… [zobacz wypowiedź w wątku]
agaluna
Pojawiły się wyniki do konkursu Konkurs "Weź udział w teście miniaturek marki Lancome! Zostań 1 z 200 Recenzentek" Wyniki dostępne… [zobacz wypowiedź w wątku]
agaluna
FBewa36 napisał(a): Haribo informuje jakoś na bieżąco czy dopiero na koniec wszystkich? W regulaminie jest napisane, że na koniec: Laureaci zostaną powiadomieni o… [zobacz wypowiedź w wątku]
agaluna
Styczeń słabo, pierwsza połowa lutego też :mur1: wątku, gdzie ten deszcz nagród? :help: [zobacz wypowiedź w wątku]
agaluna
Pojawiły się wyniki do konkursu Konkurs "Testowanie Persil Higieniczna Czystość" Są wyniki: https://akcje.polki.pl/persil/higieniczna-czystosc/ [zobacz wypowiedź w wątku]
agaluna
valnieta napisał(a): czy z Rafaello przychodzi meil zwrotny? Ja nie dostałam [zobacz wypowiedź w wątku]
agaluna
Sprzedam zestaw INSTAX MINI 11 SET BOX (aparat Instax Mini 11 + wkład 10 zdjęć z czarną ramką + wkład 10 zdjęć mono + etui ) [zobacz wypowiedź w wątku]