Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych i/lub partnerom wymienionym w
Polityce Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych.
dziekanka
Posty na forum: 10
Z nami od: 29.09.2020
Punkty karne: 0/5
tutti napisał(a): dziekanka napisał(a): Co idzie fedexem od artfol? Może Lubisie? Ooo pewnie tak bo to mała paczka
dziekanka
Co idzie fedexem od artfol? [zobacz wypowiedź w wątku]
dziekanka
domika napisał(a): Czy w Nivea Biedronka jest ograniczenie do liczby znaków ? Wydaje mi się, że nie ale może się mylę ? Z tego co pamiętam ten regulamin, tam nie… [zobacz wypowiedź w wątku]
dziekanka
androm napisał(a): zestaw Somat z C4? ktoś coś wie, bo dawno minął termin wysyłki, a nie ma dalej Ja też jeszcze nie dostałam [zobacz wypowiedź w wątku]
dziekanka
Czy ktoś dostał już Torbę z Nałęczowianki lub nagrodę tygodniową z konkursu Nałęczowianki „Miej w sobie pragnienie bycia eko!” ? Czy myślicie, że… [zobacz wypowiedź w wątku]
dziekanka
mdepfs napisał(a): https://www.e-konkursy.info/konkurs/konkurs-czysta-przyjemnosc-gotowania-carrefour.html#.X6GY5ohKhnI Czy wysyłali nagrody z tego konkursu? Ja… [zobacz wypowiedź w wątku]
dziekanka
hej mam pytanie do osób, które wygrały w konkursie Potrójne Wygrywanie Develey - 50 zł do ich sklepu. Czy ktoś wysyłał im już zwrotne oświadczenia?… [zobacz wypowiedź w wątku]
dziekanka
Dianka26 napisał(a): Dostał już ktoś zestaw do zmywarki od Smolara?:) konkurs Somat w Carrefour, Czysta przyjemność gotowania Ja jeszcze czekam
dziekanka
Czy ktoś dostał już grę z Lubisiów? [zobacz wypowiedź w wątku]
dziekanka
Nagroda tygodniowa z nałęczowianki, Rower elektryczny:hurra: [zobacz wypowiedź w wątku]