Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych i/lub partnerom wymienionym w
Polityce Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych.
gracet
Posty na forum: 1155
Z nami od: 23.08.2006
Punkty karne: 0/5
z almette informują czy trzeba sobie samemu sprawdzać kod? [zobacz wypowiedź w wątku]
gracet
mariolakal napisał(a): andziulka21 napisał(a): memos napisał(a): gracet napisał(a): cherry_coke napisał(a): amelka2013 napisał(a): cherry_coke napisał(a): kajeczka napisał(a): andziulka21 napisał(a): Dostałam sms,że idzie do.mnie coś DHL? Ktoś wie co to może być?
gracet
cherry_coke napisał(a): amelka2013 napisał(a): cherry_coke napisał(a): kajeczka napisał(a): andziulka21 napisał(a): Dostałam sms,że idzie do.mnie coś DHL? Ktoś wie co to może być?
gracet
szukam osób z Zamościa, proszę na pv [zobacz wypowiedź w wątku]
gracet
kinzao napisał(a): Powalających rozmiarów zestaw Durex z Biedronki :P u mnie też... szaleństwo ale (nie wiem czy mnie nie zbanują za rozwiniecie wypowiedzi w tym… [zobacz wypowiedź w wątku]
gracet
kasiaw1431 napisał(a): tytomaszszczescie napisał(a): Perwol gdzie kupię najtaniej? w Kauflandzie 1l - 9,90, a w Carrefour 10,49 zł lidl 9,90 [zobacz wypowiedź w wątku]
gracet
izkak napisał(a): lolzek napisał(a): czy ktoś jeszcze nie dostał maila o wysyłce walizek z 1 etapu? Tak, między innymi ja
gracet
edzia21 napisał(a): aleksiak napisał(a): mdb napisał(a): Mam dwa pytania...
gracet
aleksiak napisał(a): gracet napisał(a): czy ktoś z Was czeka jeszcze na walizke z I etapu? ja czekam, na razie brak info ok, dzieki [zobacz wypowiedź w wątku]
gracet
z jakiego adresu przychodzi info o wysyłce walizek? [zobacz wypowiedź w wątku]
gracet
mdb napisał(a): katrin1 napisał(a): hehatka31 napisał(a): buziolek napisał(a): ewaewci napisał(a): slonecznik1309 napisał(a): ktoś jeszcze czeka na walizkę żółtą z pierwszego etapu? zaczynam się niepokoić ;( brak maila o wysyłce.... Ja czekam i ja czekam na żółtą z… [zobacz wypowiedź w wątku]
gracet
defed napisał(a): karolina651 napisał(a): Gdzie mogę znaleźć odpowiedzi na pytania do konkursu Palette? http://luksusnacodzien.pl na opakowaniu farby:2x care mask = 2 maski pielęgnujące up… [zobacz wypowiedź w wątku]
Wypowiedź była edytowana 1 razy.
gracet
[quote= FBdominika] iceflower napisał(a): atanerka napisał(a): Pitach napisał(a): wiesia30 napisał(a): FBdominika napisał(a): Chyba do mnie tylko nie dotarł jeszcze antracyt z pierwszego etapu. I informacji brak :zalamannie nie jesteś sama,do mnie… [zobacz wypowiedź w wątku]
gracet
pomadka loreal tylko gdzie to imię? [zobacz wypowiedź w wątku]
gracet
wchodzi Wam odpowiedź w pudliszkach? [zobacz wypowiedź w wątku]
gracet
kubek z Astry dzbanek do wody [zobacz wypowiedź w wątku]
gracet
astra z ITM tel przed chwilą [zobacz wypowiedź w wątku]
gracet
jaka jest odpowiedz na dzisiejszy kalendarz JYSK? nosz kurcze, nie mam pojęcia:( [zobacz wypowiedź w wątku]
gracet
a Astra z ITM? [zobacz wypowiedź w wątku]
gracet
[quote=nadal nic? becia1973] mariolakal napisał(a): nkba napisał(a): gracet napisał(a): czy wszyscy wygrani w biedroce z bransoletką Kruk dostali maile o pozytywnej kwalifikacji do nagrody? nie … [zobacz wypowiedź w wątku]