Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych i/lub partnerom wymienionym w
Polityce Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych.
visserarthur
Posty na forum: 2885
Z nami od: 09.10.2006
Punkty karne: 3/5
Przelewy z „Loteria Pełna Złotych” (z grudnia). [zobacz wypowiedź w wątku]
visserarthur
Dzięki za pomoc, podziałam tymi pomysłami, jak będę w domu. [zobacz wypowiedź w wątku]
visserarthur
margobb napisał(a): visserarthur napisał(a): Czy w Kinder można kopiować do formularza z Worda? Nie chce wysłać mi zgłoszenia, w agencji twierdzą, że za dużo znaków- w Wordzie pokazuje 530 z… [zobacz wypowiedź w wątku]
visserarthur
Czy w Kinder można kopiować do formularza z Worda? Nie chce wysłać mi zgłoszenia, w agencji twierdzą, że za dużo znaków- w Wordzie pokazuje 530 z 600… [zobacz wypowiedź w wątku]
visserarthur
mayteq napisał(a): Pamiętacie był taki konkurs Nestle z płatkami, co godzinę 100zł - wygrałem jakoś w listopadzie do dziś brak przelewu. Czy wszyscy dostali nagrody? Cz… [zobacz wypowiedź w wątku]
visserarthur
Sprzedam: Netflix 250 zł- 200 zł Cda Premium na miesiąc- 15 zł [zobacz wypowiedź w wątku]
visserarthur
Jeszcze nic w tym roku, ale w sumie jakoś specjalnie się nie wysilam, a może to cisza przed burzą (zeszłoroczne tematy nie wszystkie rozwiązane… [zobacz wypowiedź w wątku]
visserarthur
Niefortunnie napisali "lub", ale nie sądzę, że będą się czepiać, że kupiło się obie marki. Większy wyczyn w ogóle wygrać :D [zobacz wypowiedź w wątku]
visserarthur
Ktoś wie, czy Columbit dzwoni z rezerwą więcej niż raz? Pomijam, że powinni wysłać sms, a nie dzwonić. [zobacz wypowiedź w wątku]
visserarthur
tereniagno napisał(a): superloser napisał(a): tereniagno napisał(a): Czy z loterii Schwarzkopf jest jakieś powiadomienie o wygranej, czy tylko żeby zeskanować paragon i wysłać maila do 1.02 na losowanie auta?… [zobacz wypowiedź w wątku]
visserarthur
kumulacja napisał(a): assal napisał(a): Kumulacja: Nie wszyscy. Zależy, gdzie kto kupował. Ja mam na paragonie, że to pasztet Profi, ale ta agencja problemów nigdy nie robiła z ogólnym… [zobacz wypowiedź w wątku]
visserarthur
pikawka napisał(a): visserarthur napisał(a): Ona o Kinder pytała... Aaaa to przepraszam :hyhy: Rozumiem, że nie tylko kolorowo, ale dziś i wyskokowo
visserarthur
Ona o Kinder pytała... [zobacz wypowiedź w wątku]
visserarthur
Zwrot za zakup produktu [zobacz wypowiedź w wątku]
Wypowiedź była edytowana 1 razy.
visserarthur
pikawka napisał(a): Heineken dla obdarowanego, kurier upc bez wcześniejszego info. Nie ma takiego kuriera. Przelew 100 z Loteria pełna złotych. [zobacz wypowiedź w wątku]
visserarthur
Jak dla mnie możecie wyperniczać paragony zaraz po zakupie... [zobacz wypowiedź w wątku]
visserarthur
Jak traktować to auto do celów podatkowych... nowe, czy używane... [zobacz wypowiedź w wątku]
visserarthur
rettib napisał(a): visserarthur napisał(a): rettib napisał(a): Mam pytanie o konkurs Tyskie w Groszku/Dużym Benie - czy ktoś z Was odbierał już wygrane piwo? Nie było problemu? Jak to w ogóle wygląda? :o
visserarthur
rettib napisał(a): Mam pytanie o konkurs Tyskie w Groszku/Dużym Benie - czy ktoś z Was odbierał już wygrane piwo? Nie było problemu? Jak to w ogóle wygląda? :o
Wypowiedź była edytowana 1 razy.
visserarthur
Mam maila z Fedex, że jakaś firma Artfol nadała do mnie przesyłkę- czy to gra Lubisie? [zobacz wypowiedź w wątku]