Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych i/lub partnerom wymienionym w
Polityce Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych.
nanajka81
Posty na forum: 2257
Z nami od: 15.06.2005
Punkty karne: 1/5
bc142 napisał(a):befado! od 4lat użytkują moje dzieci, nigdy się nie rozkleiły, przetarły itd Befado też długo miałam i niestety też się rozkleiły ️ a i rzepy się… [zobacz wypowiedź w wątku]
nanajka81
a mnie wkurza że mam nawał beznadziejnie sklejonych kapci podobno renomowanych firm. Najpierw reklamowałam kapcie syna za 100 zł (po 6 miesiącach się… [zobacz wypowiedź w wątku]
nanajka81
melancholia napisał(a):pikawka napisał(a): melancholia napisał(a): Czy ktoś wie jak u Avanti wygląda sytuacja wysyłania przelewów z konkursów, gdzie są dzienne i tygodniowe, a konkurs trwa długo? Czy robią to na… [zobacz wypowiedź w wątku]
nanajka81
25ty... mega pusto z nagrodami. [zobacz wypowiedź w wątku]
nanajka81
rena-cz napisał(a): misiamarysia napisał(a): asantesana napisał(a): nanajka81 napisał(a): asantesana napisał(a):Orientuje się ktoś może do kiedy ważne są te kody z Glade na świąteczne swetry? Co to za nagroda, gdy nie ma praktycznie z żadnego modelu mojego… [zobacz wypowiedź w wątku]
nanajka81
yyy informacja sms o wygranym coś z tego konkursu https://www.e-konkursy.info/konkurs/konkurs-cartoon-network-4-2020.html [zobacz wypowiedź w wątku]
Wypowiedź była edytowana 1 razy.
nanajka81
asantesana napisał(a):Orientuje się ktoś może do kiedy ważne są te kody z Glade na świąteczne swetry? Co to za nagroda, gdy nie ma praktycznie z żadnego modelu mojego… [zobacz wypowiedź w wątku]
nanajka81
superloser napisał(a):nanajka81 napisał(a): ...że nie umiem wygrać piniaty a ci co ją wygrywają wystawiają ją na olx za ponad 40 zł (bez cukierków oczywiście). W Biedrze sa te koniki
nanajka81
...że nie umiem wygrać piniaty a ci co ją wygrywają wystawiają ją na olx za ponad 40 zł (bez cukierków oczywiście). [zobacz wypowiedź w wątku]
nanajka81
magdalena-chili napisał(a):jokan napisał(a): nanajka81 napisał(a): (...)ja wczoraj na maila dostałam "Dziękujemy za udział w konkursie Twoje zgłoszenie zostało poprawnie zapisane. W przypadku wygranej… [zobacz wypowiedź w wątku]
nanajka81
patyk napisał(a):misiamarysia napisał(a): anialistopad napisał(a): W Haribo jest jakieś podziękowanie czy email? Po wysłaniu wraca mi do formularza U mnie nic się nie pojawiło, ani na stronie, ani mail. Może ktoś… [zobacz wypowiedź w wątku]
nanajka81
joan napisał(a):dydys napisał(a): Z góry przepraszam, ale muszę, po prostu muszę wpisać się w tym wątku. Wkurza mnie, że załapałam to dziadostwo, które zwie się COVIDem. Wylądowałam… [zobacz wypowiedź w wątku]
nanajka81
do bramek pukam a one wciąż zamknięte
nanajka81
joan napisał(a): nanajka81 napisał(a): azaflora napisał(a): Czy ktoś kupił w Biedronce to pisemko, fajne te kupony? https://www.biedronka.pl/pl/magazyn-czas-na-dobra-forme# tak, raz kiedyś kupiłam,… [zobacz wypowiedź w wątku]
nanajka81
azaflora napisał(a): Czy ktoś kupił w Biedronce to pisemko, fajne te kupony? https://www.biedronka.pl/pl/magazyn-czas-na-dobra-forme# tak, raz kiedyś kupiłam,… [zobacz wypowiedź w wątku]
nanajka81
dwaburekoty napisał(a): fiona25 napisał(a):magie1982 napisał(a): edzia21 napisał(a): kiedystobylo napisał(a): Na plecaku mi nie zależało, ale to jest aż niewyobrażalne żeby na 500 plecaków nie załapać się naprawdę dopracowanym zgłoszeniem.... Przy tak… [zobacz wypowiedź w wątku]
nanajka81
joan napisał(a): superloser napisał(a):W zgloszeniu podajesz numer rachunku :lol: nim wygrasz 5 zeta A to łaskawcy! Bo myślałam, że każą opakowanie z parówą odesłać; ale tylko lekko… [zobacz wypowiedź w wątku]
nanajka81
jokan napisał(a): domika napisał(a): nanajka81 napisał(a): laureat napisał(a): Nowa loteria Coccolino :zdziwko: Kup za 15 zł... wygraj 10... Najgorsze, że wydali na te misie prawie 100 tysięcy złotych, a można było… [zobacz wypowiedź w wątku]
nanajka81
laureat napisał(a): Nowa loteria Coccolino :zdziwko: Kup za 15 zł... wygraj 10... Najgorsze, że wydali na te misie prawie 100 tysięcy złotych, a można było rozdać… [zobacz wypowiedź w wątku]
nanajka81
dzasmina napisał(a): Cały weekend próbowałam, a jak rozwiązali worek z grami, to się spoznilam :mad: no ja tak samo... [zobacz wypowiedź w wątku]