Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych i/lub partnerom wymienionym w
Polityce Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych.
iszhara
Posty na forum: 2381
Z nami od: 05.03.2007
Punkty karne: 0/5
Szukam sprawdzonej informacji czy bony Home & You z konkursu Visa można łączyć przy płatności - czy można również nimi płacić za wysyłkę? :niepewny: [zobacz wypowiedź w wątku]
iszhara
izkak napisał(a): Ballantine's informował za ten etap, który skończył się wczoraj? Tak - mam wygraną za wczorajszy dzień.
iszhara
nikos napisał(a): iszhara napisał(a): Pamięta ktoś jeszcze czy kartę z konkursu Bref w Lewiatanie trzeba aktywować? To ten stary konkurs -… [zobacz wypowiedź w wątku]
iszhara
Pamięta ktoś jeszcze czy kartę z konkursu Bref w Lewiatanie trzeba aktywować? To ten stary konkurs -… [zobacz wypowiedź w wątku]
iszhara
Voucher 100% wartości za zakup karpia w Biedronce: https://www.biedronka.pl/pl/vocher-karp-21-12 [zobacz wypowiedź w wątku]
iszhara
Czy w Heyah można aktualnie włączyć "rok ważności konta"? Jest jakaś taka taryfa? :niepewny: [zobacz wypowiedź w wątku]
iszhara
Z jaką rezerwą dzwonił dziś Columbit ? :niepewny: Ktoś coś w tym temacie ?
iszhara
Orientuje się ktoś jaka jest cena kawy Costa w Livio i w Top Markecie?
iszhara
Święta się zbliżają - od czwartku w Kauflandzie pyszne adwentowe kalendarze Lindt w cenie 49,99. W każdym kalendarzu 2 bony do Kauflandu - każdy… [zobacz wypowiedź w wątku]
iszhara
pikawka napisał(a): Co wozi dhl?? Dostałam maila i smsa, że jutro coś przyjdzie
iszhara
buziolek napisał(a): iszhara napisał(a): Czy Bacardi za weekend wysłał już @ do zwycięzców z listy laureatów na stronie? :niepewny: Dostałam e-maila o 11;16
iszhara
Czy Bacardi za weekend wysłał już @ do zwycięzców z listy laureatów na stronie? :niepewny: [zobacz wypowiedź w wątku]
iszhara
Iga Świątek - dziękuję za fantastyczne emocje w tym pochmurnym dniu!!! :super::super::super: [zobacz wypowiedź w wątku]
iszhara
pati12b napisał(a): iszhara napisał(a):Czy w Biedronce jest Ferrero 100g? W jakiej cenie? :niepewny: ja kupiłam pół godziny temu po 9.99 Dziękuję bardzo za odpowiedź. :ok: [zobacz wypowiedź w wątku]
iszhara
Czy w Biedronce jest Ferrero 100g? W jakiej cenie? :niepewny: [zobacz wypowiedź w wątku]
iszhara
ziolko napisał(a): Zamknęli Leclerca w moim mieście :zakrecony: :mad: Uuuu - szkoda. A wiadomo co powstanie w tym miejscu w galerii? [zobacz wypowiedź w wątku]
iszhara
Sprzedam kody PS4 50 za 35 zl/szt
iszhara
loteryjny napisał(a): Czy ktoś jeszcze nie dostał maila o pozytywnej weryfikacji z tigera w dino? Ja nadal czekam
iszhara
Miał ktoś dziś problem z odesłaniem danych z loterii Winiary (przepełniona skrzynka)? :niepewny: [zobacz wypowiedź w wątku]
iszhara
anaesth napisał(a): A na ziarnistą ktoś z Was zwracał uwagę? Cena w C4 mnie zmroziła (chyba 86zł za 1000g), ale domyślam się, że w pozostałych sklepach będzie podobna… [zobacz wypowiedź w wątku]