Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych i/lub partnerom wymienionym w
Polityce Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych.
monia24
Posty na forum: 3476
Z nami od: 10.05.2007
Punkty karne: 0/5
pikantny napisał(a): Prześle mi ktoś wiadomosc z bota od pionasa cos 50zł taniej na 1 zakupy w neonet? Myszka mi zjechała i sie usunelo ;/ Pierwsze zakupy do 50zł… [zobacz wypowiedź w wątku]
monia24
marteczke napisał(a): gieniaaa napisał(a): https://coronaextra.pl/ *znalezione na pepperze
monia24
Piwo tyskie z Delikatesów [zobacz wypowiedź w wątku]
monia24
basku napisał(a): a napiszcie proszę jaki tytuł zwrotu mola i jaki nadawca? monia24 napisał(a): basku napisał(a): Hej napiszcie proszę czy wszyscy macie zwroty mola z początku promocji? Ja i siostra… [zobacz wypowiedź w wątku]
monia24
basku napisał(a): Hej napiszcie proszę czy wszyscy macie zwroty mola z początku promocji? Ja i siostra dalej nie mamy. Mimo pozytywnej weryfikacji... Na @ nie… [zobacz wypowiedź w wątku]
monia24
nanajka81 napisał(a): agakaz2 napisał(a): kalmia86 napisał(a): agakaz2 napisał(a): basiag napisał(a): a ja się zastanawiam, jak dzieci mają dojść do szkoły jak będą miały zakaz poruszania się samodzielnie
monia24
pokrzywa30 napisał(a): https://www.wyprobujmajonezpudliszki.pl/ Czy wszyscy już dostali zwroty? Kwoty za zakupione Produkty Promocyjne wydawane będą od 01.09.2020 roku… [zobacz wypowiedź w wątku]
monia24
29renata napisał(a): marzanna napisał(a): Kupiłam produkty na loterię Wedel za ponad 15 zł. Teraz widzę, że na paragonie są naliczone jakieś rabaty no i w sumie do 15 zł brakuje mi ponad… [zobacz wypowiedź w wątku]
monia24
olunka napisał(a): monia24 napisał(a): olunka napisał(a): monia24 napisał(a): ashanti napisał(a): zarania napisał(a): Na jakiego maila piszecie do Smolara w sprawie przedłużenia biletów z loterii Tymbarka i/lub Żywiec Zdrój? Może mógłby mi ktoś z Was pożyczyć… [zobacz wypowiedź w wątku]
monia24
olunka napisał(a): monia24 napisał(a): ashanti napisał(a): zarania napisał(a): Na jakiego maila piszecie do Smolara w sprawie przedłużenia biletów z loterii Tymbarka i/lub Żywiec Zdrój? Może mógłby mi ktoś z Was pożyczyć 2… [zobacz wypowiedź w wątku]
monia24
ashanti napisał(a): zarania napisał(a): Na jakiego maila piszecie do Smolara w sprawie przedłużenia biletów z loterii Tymbarka i/lub Żywiec Zdrój? Może mógłby mi ktoś z Was pożyczyć 2… [zobacz wypowiedź w wątku]
monia24
Frama napisał(a): Everydayme - (raczej nie)roczny zapas kapsułek Fairy - 1x28szt i 30x3szt = łącznie 118 kapsułek Myślę, że roczny, ale w przeliczeniu na osobę, a nie… [zobacz wypowiedź w wątku]
monia24
Szukam osoby, która wygrała i nie potrzebuje zniżki 10 zł do Empik i mogłaby oddać
monia24
iwona0103 napisał(a): . info o biletach do KINA, które niedługo tracą ważność. Może ktoś też szuka, więc podsyłam takie info: MULTIKINO: Termin ważności kuponów i kodów… [zobacz wypowiedź w wątku]
monia24
agusiac87 napisał(a): bruce napisał(a): agusiac87 napisał(a): Szukam odpowiedzi na pytanie czy można zrealizować wizytę w ramach NFZ u specjalisty na podstawie skierowania z 2018 r? Czy poradnie… [zobacz wypowiedź w wątku]
monia24
Cytrusek77 napisał(a): bruce napisał(a): Victoria33 napisał(a): bruce napisał(a): stokrotka11 napisał(a): Gdzie kupiliście produkty Lisnera do zwrotu za zakupy? Ja dziś w kaufie, ale fatalnie opisane, nawet Lisner nie występuje, o reszcie to już… [zobacz wypowiedź w wątku]
monia24
Bilety z tymbarka i kampania Lidl - Aldi [zobacz wypowiedź w wątku]
monia24
bubba napisał(a): W życiu nie wysyłałam nic za pobraniem :wstyd: . Wytłumaczcie mi proszę jak to jest. Wiem, że taka przesyłka jest troszkę droższa i kupujący ma… [zobacz wypowiedź w wątku]
monia24
basku napisał(a): Proszę napiszcie w jakim sklepie kupujecie ręcznik MOLA na zwrot? Nie ma w Carrefour, nie ma w Auchan... Oczywiście Lidl biedronka też nie… [zobacz wypowiedź w wątku]
monia24
moskala22 napisał(a): iskierka napisał(a): anitka17 napisał(a): sks900 napisał(a): anitka17 napisał(a): Nie widzę kodu pod banderolą na majonezie kieleckim. Może mnie ktoś oświeci. Mam tylko datę ważności. Swoja drogą kretyński pomysł , pasek… [zobacz wypowiedź w wątku]