Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych i/lub partnerom wymienionym w
Polityce Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych.
monikar
Posty na forum: 2499
Z nami od: 04.06.2007
Punkty karne: 0/5
jokan napisał(a): monikar napisał(a): To mówicie ze nie warto brac udział w konkursie Wawel ITM? a dlaczego? pisalismy o konkursie WAWEL czekolady Ale to ta sama agencja [zobacz wypowiedź w wątku]
monikar
To mówicie ze nie warto brac udział w konkursie Wawel ITM? [zobacz wypowiedź w wątku]
monikar
Kawa Intermarche do kiedy ma czas? [zobacz wypowiedź w wątku]
monikar
edzia21 napisał(a): monikar napisał(a): Kolejny konkurs ze słodyczami :cisza: Monia ale tutaj nie ma o co się wkurzać...to raczej trzeba się cieszyć, że w ogóle są jakieś konkursy. … [zobacz wypowiedź w wątku]
monikar
Kolejny konkurs ze słodyczami :cisza: [zobacz wypowiedź w wątku]
monikar
W tym konkursie z rowerami Polomarket w jaki sposób piszecie SMS? Hasło ( przecinek? Kropka?) imię (przecinek? Kropka?) mail?? Dziwne to [zobacz wypowiedź w wątku]
monikar
W konkursie "Jedna to za mało" jedna osoba może wygrać tylko jedną nagrodę? [zobacz wypowiedź w wątku]
monikar
Czy Biedronka i Lidl honorują Sodexo? [zobacz wypowiedź w wątku]
monikar
halliday napisał(a): fantagiro napisał(a): monikar napisał(a): Byłam dzis wysłać priorytet a Pani w okienku mi mowi 8,40zl :hahaha: Ostatnio jak wysyłałam kosztował 5,50 :super: bo wcisnęła Ci "priorytet"… [zobacz wypowiedź w wątku]
monikar
Ja kiedys w loterii zgarnęłam 5 tys zł gdzie to była nagroda II stopnia a I stopnia było auto. Tak niewiele brakowało. A wygrałam kupując jedna mała… [zobacz wypowiedź w wątku]
monikar
visserarthur napisał(a): fantagiro napisał(a): monikar napisał(a): Byłam dzis wysłać priorytet a Pani w okienku mi mowi 8,40zl :hahaha: Ostatnio jak wysyłałam kosztował 5,50 :super: bo wcisnęła Ci "priorytet"… [zobacz wypowiedź w wątku]
monikar
Byłam dzis wysłać priorytet a Pani w okienku mi mowi 8,40zl :hahaha: Ostatnio jak wysyłałam kosztował 5,50:super: [zobacz wypowiedź w wątku]
monikar
Gdzie ekspresy z Lindt maja ten numer seryjny?? [zobacz wypowiedź w wątku]
monikar
Dotarły ekspresy Lindt [zobacz wypowiedź w wątku]
monikar
azaflora napisał(a): monikar napisał(a): pioge7 napisał(a): monikar napisał(a): pioge7 napisał(a): monikar napisał(a): Wchodzę sobie po 3-letniej nieobecności na forum a tu prawie same obce nicki... Ciebie akurat pamietam
monikar
pioge7 napisał(a): monikar napisał(a): pioge7 napisał(a): monikar napisał(a): Wchodzę sobie po 3-letniej nieobecności na forum a tu prawie same obce nicki... ale to też może być efekt zmiany nicku, jest udostępniona… [zobacz wypowiedź w wątku]
monikar
pioge7 napisał(a): monikar napisał(a): Wchodzę sobie po 3-letniej nieobecności na forum a tu prawie same obce nicki... ale to też może być efekt zmiany nicku, jest udostępniona możliwość… [zobacz wypowiedź w wątku]
monikar
edzia21 napisał(a): monikar napisał(a): Wchodzę sobie po 3-letniej nieobecności na forum a tu prawie same obce nicki... :wino:
monikar
Wchodzę sobie po 3-letniej nieobecności na forum a tu prawie same obce nicki... [zobacz wypowiedź w wątku]
monikar
Kiedy teraz Stock powinien informować o wygranych butelkach? [zobacz wypowiedź w wątku]