Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych i/lub partnerom wymienionym w
Polityce Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych.
miketyson
Posty na forum: 269
Z nami od: 21.12.2007
Punkty karne: 0/5
Kupię Nintendo Switch [zobacz wypowiedź w wątku]
miketyson
aaa loteria groszek 1000 zł :o [zobacz wypowiedź w wątku]
miketyson
Kupię bilety do Multikina (Warszawa) [zobacz wypowiedź w wątku]
miketyson
cudaczek121 napisał(a): Co mam zrobic w sytuacji, gdy moja karta Visa jest wazna do sierpnia 2025, a formularz konkursowy przewiduje date waznosci maks do 2024? A co to… [zobacz wypowiedź w wątku]
miketyson
kod do playstation store [zobacz wypowiedź w wątku]
miketyson
nitka310 napisał(a): marzanna napisał(a): FBmarta22 napisał(a): marzanna napisał(a): agaluna napisał(a): marzanna napisał(a): Dostałam maila o wygranej z Kinder, ale jestem przekonana, że nie grałam o tę nagrodę (wspinaczka). Czy wcześniej zdarzały się podobne pomyłki?… [zobacz wypowiedź w wątku]
miketyson
cudaczek121 napisał(a): Sks900, nie zglosilam.Spedzilabym 3 godziny na policji skladajac zeznania,a na koncu i tak by mi powiedzieli,ze nic nie moga zrobic-,trzeba bylo byc… [zobacz wypowiedź w wątku]
miketyson
kate86 napisał(a): u mnie w Żywcu 0/30... :cisza: u mnie też cienko z Żywcem zresztą w innych bramkach podobnie [zobacz wypowiedź w wątku]
miketyson
Doceniam piękny gest organizatorów loterii Valbon. Na stronie loterii opublikowali oświadczenie, coś w rodzaju przeprosin, że nie mogli przewidzieć… [zobacz wypowiedź w wątku]
miketyson
delvitto napisał(a): pooglądałabym trochę filmów i starych seriali, na które wciąż brakowało czasu, no i stronki, gdzie czasem zaglądałam, znów nie działają
miketyson
ludzka_istota napisał(a): Kochani, a jak Wy się czujecie? I Wasi najbliżsi? Jak na razie dobrze, dziękujemy :serce: ciekawe jak sie sytuacja bedzie rozwijac... W temacie… [zobacz wypowiedź w wątku]
miketyson
Hej Ludziki Jak tam u Was sytuacja w sklepach? Dalej tłok i puste półki? U mnie wczoraj wieczorem (Warszawa-Bemowo) w najbliższym Lidlu i Biedronce… [zobacz wypowiedź w wątku]
miketyson
kreatia napisał(a): Myślę, że odbiór w mieście paragonu zasługuje na wpis w mdw :lol: Myślę że za nie wygranie pralki także wpis się należy ???? jaka ulga że nie… [zobacz wypowiedź w wątku]
miketyson
Persil ty wuju [zobacz wypowiedź w wątku]
miketyson
kody do HBO GO Spotify i Netflixa [zobacz wypowiedź w wątku]
miketyson
Kupię 2 kody na myjnię Circle K [zobacz wypowiedź w wątku]
miketyson
Wpisałem właśnie paragon z Coca Coli C4 a tu niespodzianka :zdziwko::orany::przestraszony: [zobacz wypowiedź w wątku]
miketyson
FBewelina13 napisał(a): Czy ktoś się orientuje czy do vouchera na zegarek z tictac można dopłacić? Przykładowo chce kupić zegarek o wartości 400zl? Tak, można dopłacić [zobacz wypowiedź w wątku]
miketyson
misiaczek144, Udana transakcja, polecam
miketyson
kreatia napisał(a): reniii napisał(a): truskaweczka123 napisał(a): reniii napisał(a): nanajka81 napisał(a): Te konkursy schodzą na psy yps przepraszam maskotki - kolejny konkurs który na dzień dobry mnie… [zobacz wypowiedź w wątku]