Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych i/lub partnerom wymienionym w
Polityce Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych.
yaagatka
Posty na forum: 304
Z nami od: 26.03.2008
Punkty karne: 0/5
superloser napisał(a): yaagatka napisał(a): nelunia napisał(a): kuleczkar napisał(a): iwona0103 napisał(a): natik999 napisał(a): edzia21 napisał(a): natik999 napisał(a): Czy w waszych Biedronkach są jakiej "małe" produkty E do kupienia? np. płyn do prania, u mnie same wielkie proszki po 25 czy 30 kg .... :o … [zobacz wypowiedź w wątku]
yaagatka
nelunia napisał(a): kuleczkar napisał(a): iwona0103 napisał(a): natik999 napisał(a): edzia21 napisał(a): natik999 napisał(a): Czy w waszych Biedronkach są jakiej "małe" produkty E do kupienia? np. płyn do prania, u mnie same wielkie proszki po 25 czy 30 kg .... :o … [zobacz wypowiedź w wątku]
yaagatka
harnas napisał(a): z 400 zestawów Somersby kilka wpisów tylko ?? już wsio poszło?? u mnie 2 [zobacz wypowiedź w wątku]
yaagatka
wojteke-konkursy napisał(a): Dostalem mail od TakToRobięWDomu Ballantine's z tytułem gratulujemy wygranej, ale w treści nie ma nic - ktoś też tak ma? Czy WP coś odwala? U mnie… [zobacz wypowiedź w wątku]
yaagatka
anaesth napisał(a): 8 etap (ostatni) Jagermeister też informowali? tak, mam butelke za 8 [zobacz wypowiedź w wątku]
yaagatka
Czy informował już Smolar w konkursie Eurocash Dallmayr? [zobacz wypowiedź w wątku]
yaagatka
Czy informowali z tego konkursu? VISA https://oplacasie.pl/ [zobacz wypowiedź w wątku]
yaagatka
vanillasky-2017 napisał(a): misiamarysia napisał(a): anialistopad napisał(a): darog napisał(a): helcia85 napisał(a): aleks1983 napisał(a): Colgate wysyłało do wszystkich o tym samym czasie? podpinam się pod pytanie. Już pozamiatane
yaagatka
reniii napisał(a): faworek napisał(a): scofield napisał(a): xooxooxoo napisał(a): yaagatka napisał(a): Biorąc pod uwage, że w konkursie LIDL SOMAT/PUR było 90 blenderów i nie ustrzeliłam ani jednego (estetycznym i ładnym zdjęciem wpisującym się w… [zobacz wypowiedź w wątku]
yaagatka
faworek napisał(a): scofield napisał(a): xooxooxoo napisał(a): yaagatka napisał(a): Biorąc pod uwage, że w konkursie LIDL SOMAT/PUR było 90 blenderów i nie ustrzeliłam ani jednego (estetycznym i ładnym zdjęciem wpisującym się w… [zobacz wypowiedź w wątku]
yaagatka
Biorąc pod uwage, że w konkursie LIDL SOMAT/PUR było 90 blenderów i nie ustrzeliłam ani jednego (estetycznym i ładnym zdjęciem wpisującym się w… [zobacz wypowiedź w wątku]
yaagatka
Czy ktoś ma jakąś radę dla osoby, która nigdy nie wygrała w Heinekenie? Szczęście / Ilość / Magiczna sztuczka ? :help: [zobacz wypowiedź w wątku]
yaagatka
monkakk napisał(a): FBmarta22 napisał(a): monkakk napisał(a): Działają Wam poczty na wp i o2? Poczta na wp.pl ładowała się podejrzanie długo, ale działa. U mnie konta chwilowo niedostępne... U mnie też od… [zobacz wypowiedź w wątku]
yaagatka
lukasz6 napisał(a): zekomą treść zgłoszenia - które potwierdzili - a nigdy nie było wysłane. A na rzeczywiście wysłane - prawidłowo - NIC! Dość ich mam. Czekolad… [zobacz wypowiedź w wątku]
yaagatka
Wszyscy dostali nagrody od MARTINI Biedronka? Ciągle czekam na dwie nagrody [zobacz wypowiedź w wątku]
yaagatka
mama-l-k-m napisał(a): pikawka napisał(a): Jakie fotki konkursowe lubi smolar? :hyhy: ktoś coś podpowie :oczami: Ostatnio zauważyłam, że na naturalne idzie wygrać, mało… [zobacz wypowiedź w wątku]
yaagatka
ninakow7712 napisał(a): alan84 napisał(a): @trampek, napisał(a):Czy ten proszek lub płyn łapie się na zwrot e Jasne Tylko PŁYNY, ŻELE i KAPSUŁKI. Proszki nie. Jest w regulaminie załączik nr 1 [zobacz wypowiedź w wątku]
yaagatka
izak1000 napisał(a): malmika napisał(a): izak1000 napisał(a): malmika napisał(a): samuraj napisał(a): malmika napisał(a): Podpowiecie, czy gdzieś można teraz kupić w dobrej cenie Ferrero Rocher?
yaagatka
TOSTER OD NUTELLI wolałam patelnie
yaagatka
harnas napisał(a): kiedystobylo napisał(a): yaagatka napisał(a): xena napisał(a): misiamarysia napisał(a): Z Martini się ogarnęli i zamiast dzwonić do 400 osób piszą teraz w kolejnym mailu, że można im mailowo podać dane do wysyłki nagrody. tylko, że… [zobacz wypowiedź w wątku]