Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych i/lub partnerom wymienionym w
Polityce Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych.
atyde25
Posty na forum: 589
Z nami od: 28.01.2006
Punkty karne: 1/5
Sprzedam ekspres wygrany w loterii MKCafe. Ekspres do kawy marki MK Barista 8300.Oczywiście taniej niż cena z regulaminu.Zapakowany tak jak przyszedł… [zobacz wypowiedź w wątku]
atyde25
[quote=Podobno według regulaminu w Psim Patrolu nie przewidziano rezerwy do nagród dodatkowych. Podobno daf] Czy psi patrol były już głowne… [zobacz wypowiedź w wątku]
atyde25
Trochę konkursowo ,trochę nie.Gdy do internetowego zamówienia z Rossmanna dostajesz niespodziewany gratis w postaci................zmiotki z szufelką… [zobacz wypowiedź w wątku]
atyde25
Zestaw Przygotuj swój dom na świąteczne spotkanie-wersja ze świecą,dobrze obklejone butle z płynami-kurier DPD. [zobacz wypowiedź w wątku]
atyde25
Teraz was przebiję:) Szukać ciągle produktów Kiwi i tak się ucieszyć ,że są w Biedrze pilnować by było za 10 zł. Nawet posłać smsa.Czemu nie ma… [zobacz wypowiedź w wątku]
atyde25
Oj złe emocje na koniec roku zły omen ale tematów rodziny to lepiej wolę nie poruszać bo napisanie powieści 3 częściowej to by było u mnie… [zobacz wypowiedź w wątku]
atyde25
halliday napisał(a): czy w loterii inpost wchodzą paczki które były wyciągnięte po 2h? Bo w tamtym roku był komunikat ze za późno, a w tym też jest taki komunikat? Nieste… [zobacz wypowiedź w wątku]
atyde25
[quote=Nie tylko te wielkie proszki:( Do tego teraz są w promocji kup 2 taniej. Szkoda,że nie ma płynów do płukania tylko te proszki a ja piorę od… [zobacz wypowiedź w wątku]
atyde25
Paula 27 współczuję:( Mój pan to nawet nie umie zabrać ze sklepu paragonu taki jest uważny.Dlatego wszystkiego pilnuję sama.Tic tac mnie wkurza a co… [zobacz wypowiedź w wątku]
atyde25
Wreszcie zwrot za kaszotto trochę to trwało.Dobre i to
atyde25
Azaflora dzięki za odp ale nie miałam nigdy w tictaca promocjach farta więc odpuszczę sobie ich promocje. [zobacz wypowiedź w wątku]
atyde25
Myślicie,że z tictaców będzie rezerwa?Bo po ok 30 zgłoszeniach i wyniku wygranych 0 jestem z lekka podłamana:(Nie ,że marzę o białych bluzach ale sam… [zobacz wypowiedź w wątku]
atyde25
sandra1 napisał(a): witajcie czy jeżeli ktoś wygrywa w konkursie pieniądze np. 1000zl dostaje przelew na konto to musi odprowadzić jakiś podatek? Podatek odprowadza… [zobacz wypowiedź w wątku]
atyde25
Informują z Świąteczny konkurs Rodzaj powiadomienia: e-mai Dodatkowe informacje: zestaw produktów [zobacz wypowiedź w wątku]
atyde25
w konkursie „Święta z rodziną produktów SC Johnson to czysta przyjemność” nagrodziliśmy Twoje zgłoszenie. Uzyskujesz prawo do nagrody - Zestaw… [zobacz wypowiedź w wątku]
atyde25
Też przelew z Nestle 100 zł wczoraj zaksięgowany wygrana z 27.11.Lubię takie szybkie działania a nie czekanie miesiącami:) [zobacz wypowiedź w wątku]
atyde25
Dlaczego głupio ja czasami kupuję po 4 różne promocyjne produkty z różnych oczywiście loterii czy konkursów i zgłaszam.Dlaczego to by miało być… [zobacz wypowiedź w wątku]
atyde25
Ekspres MK Barista 8300 z loterii Mkcafe.Kurier DPD.Była wcześniej informacja mailowa o dostarczeniu.Fajnie wyrobili się przed 24.12:) [zobacz wypowiedź w wątku]
atyde25
Jak by człowiek żył bez tego forum wielkie dzięki nie wiem dlaczego ale nie wpadłam by szukać się na liście.Dobra chyba ok bo jestem.Tylko czekać na… [zobacz wypowiedź w wątku]
atyde25
Też tak długo czekaliście na pozytywną weryfikację ekpresu z Mkcafe loterii?Bo ja już mam ponad 2 tygodnie na liczniku i nadal cisza. [zobacz wypowiedź w wątku]