Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych i/lub partnerom wymienionym w
Polityce Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych.
marzanna
Posty na forum: 1196
Z nami od: 30.01.2006
Punkty karne: 0/5
Szukam zestawu do stylizacji High Amplify Matrix
marzanna
High Amplify Matrix zestaw do stylizacji kupię. [zobacz wypowiedź w wątku]
marzanna
bezaczek7 napisał(a): Wypadaja mi wlosy od paru tygodni. Czas dzialac. Kupilam serum Radical i szampon Dermena, do lykania Maxi krzem. Dopiero zaczynam. Macie jakies… [zobacz wypowiedź w wątku]
marzanna
Sprzedam/wymienię: Givenchy, Very Irresistible for Men - woda toaletowa 50 ml Tiffany & Co., luksusowa woda perfumowa 50 ml Walizka Coca-Cola z… [zobacz wypowiedź w wątku]
marzanna
Bon 250 zł Time Trend Casio - sprzedam lub wymienię
marzanna
Last minute: voucher Time Trend sprzedam lub wymienię
marzanna
zielonooka85 napisał(a): ps właśnie dostałam nowy kod z tic tac, także spokojnie, bez stresu, też będziecie mieć
Wypowiedź była edytowana 1 razy.
marzanna
zielonaszpilka napisał(a): marzanna napisał(a): zielonaszpilka napisał(a): To ja tylko przypomnę, że karty Mastercard SODEXO SPA&Travel z konkursu Farmio z początku roku mają ważność tylko do końca roku (przez pandemię… [zobacz wypowiedź w wątku]
marzanna
zielonaszpilka napisał(a): To ja tylko przypomnę, że karty Mastercard SODEXO SPA&Travel z konkursu Farmio z początku roku mają ważność tylko do końca roku (przez pandemię… [zobacz wypowiedź w wątku]
marzanna
ivanotta napisał(a): marzanna napisał(a): ivanotta napisał(a): Kto ma problem z realizacja bonu time trend z titak? Ponoc ktos ukradl kody Jakto ktoś ukradł kody? Ja właśnie mam zamiar wykorzystać.... Opowiem… [zobacz wypowiedź w wątku]
Wypowiedź była edytowana 1 razy.
marzanna
ivanotta napisał(a): Kto ma problem z realizacja bonu time trend z titak? Ponoc ktos ukradl kody Jakto ktoś ukradł kody? Ja właśnie mam zamiar wykorzystać.... [zobacz wypowiedź w wątku]
marzanna
Last minute: voucher 250 zł TimeTrend najchętniej wymienię na inny lub ew. sprzedam
marzanna
Sprzedam/wymienię: Givenchy, Very Irresistible for Men - woda toaletowa 50 ml Tiffany & Co., luksusowa woda perfumowa 50 ml Karta prezentmarzen 2… [zobacz wypowiedź w wątku]
marzanna
Czy komuś udało się kupić za voucher Time Trend z TicTac zegarek inny niż Casio i inne wymienione w regulaminie?
marzanna
Sprzedam/wymienię: Givenchy, Very Irresistible for Men - woda toaletowa 50 ml Tiffany & Co., luksusowa woda perfumowa 50 ml Karta prezentmarzen 2… [zobacz wypowiedź w wątku]
marzanna
Sprzedam odkurzacz pionowy z funkcją mycia podłóg Philips SpeedPro Max 8000 XC8149 https://www.euro....BwE&gclsrc=aw.ds [zobacz wypowiedź w wątku]
marzanna
Givenchy, Very Irresistible for Men - woda toaletowa 50 ml Tiffany & Co., luksusowa woda perfumowa 50 ml Sprzedam/wymienię [zobacz wypowiedź w wątku]
marzanna
luk1990 napisał(a): 789 496 650 dzisiaj ? Lindt ITM [zobacz wypowiedź w wątku]
marzanna
Parodontax - czy informują co tydzień? Jeśli tak, to czy informowali za zeszły tydzień?
marzanna
Sprzedam (możliwe częściowe rozliczenie w bonach Zalando, answear, ebilet, Kruk itp): Robot sprzątający Samsung Powerbot VR10R7220W1 Karta… [zobacz wypowiedź w wątku]