Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych i/lub partnerom wymienionym w
Polityce Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych.
konwaliowa
Posty na forum: 343
Z nami od: 29.06.2008
Punkty karne: 0/5
ikropka napisał(a): Heineken dla mnie i przyjaciela
konwaliowa
koc milki [zobacz wypowiedź w wątku]
konwaliowa
Nie do końca nagroda, bo zamówione prezenty za punkty z clubu dr Ireny Eris, ale przyszło dzisiaj. Pierwszy raz dostałam nagrodę z.. ręcznie… [zobacz wypowiedź w wątku]
konwaliowa
hej, kojarzy ktoś jak szybko wysyłają zamówione nagrody.. zamówiłam 2 kwietnia, wiem, że wyślą po 15 i mają czas do końca miesiąca.. ale może ktoś z… [zobacz wypowiedź w wątku]
konwaliowa
http://www.badanie-opinii.pl/ coś podobnego do GFK, chyba to nowa strona. [zobacz wypowiedź w wątku]
konwaliowa
maleńki zestaw za śnieżynkę lego w tym konkursie ale i tak jest wielka radość.. Zastanawiam się tylko po co w regulaminie zapisy o wysyłce nagród… [zobacz wypowiedź w wątku]
konwaliowa
Cheetos kody: DYM7NH67AU MERWTEQRQY [zobacz wypowiedź w wątku]
konwaliowa
Lego - Cyfrowy Polsat, ktoś coś wie o wynikach? [zobacz wypowiedź w wątku]
konwaliowa
efka napisał(a):Moje dziecko dwu i pół letnie tez dziś chętnie powędrowało do przedszkola. Niestety gorzej było jak mamusia odchodziła, nie chciała się ode mnie… [zobacz wypowiedź w wątku]
konwaliowa
erychta00 napisał(a):konwaliowa napisał(a):erychta00 napisał(a):Mam tylko nadzieję, że nie przegapią niczego fajnego w przedszkolu. To nasz pierwszy razMoja ma 4 latka i drugi rok w przedszkolu. Pamiętam, że jak… [zobacz wypowiedź w wątku]
konwaliowa
erychta00 napisał(a):Mam tylko nadzieję, że nie przegapią niczego fajnego w przedszkolu. To nasz pierwszy razMoja ma 4 latka i drugi rok w przedszkolu. Pamiętam, że jak… [zobacz wypowiedź w wątku]
konwaliowa
erychta00 napisał(a):Ja niestety dzisiaj pozostawiłam swe pociechy w domu :rozpacz:Chodzili przez tydzień w ramach zapoznania z przedszkolem i młodszy już jakiegoś wirusa… [zobacz wypowiedź w wątku]
konwaliowa
koki napisał(a):kosmetyki z Kolastyny z ostatniego etapu
konwaliowa
www.almamarket.pl ALMA BELIANI dla mnie pechowo, a odpowiedzi takie samo.. szkoda. [zobacz wypowiedź w wątku]
konwaliowa
LS6H9P446TH2 kod Fanta- doładowanie Play 2zł/100MB [zobacz wypowiedź w wątku]
konwaliowa
Alma podała na stronie, że wyniki Beliani "pojawią się lada dzień". Co kolwiek mają na myśli. [zobacz wypowiedź w wątku]
konwaliowa
asiabuczkowska napisał(a):A Alma Beliani informowala? Jakby cisza... [zobacz wypowiedź w wątku]
konwaliowa
Alma/Beliani ? [zobacz wypowiedź w wątku]
konwaliowa
Czy ktoś wie gdzie kupię najtaniej duże jajka kinder niespodzianki? W Almie widziałam po 19,90 [zobacz wypowiedź w wątku]
konwaliowa
Z innej beczki :P jestem analfabetką modową, co pasuje do luźnej, krótkiej, lejącej się, granatowej sukienki (ma ukryć mój brzuch), sukienka jest na… [zobacz wypowiedź w wątku]