Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych i/lub partnerom wymienionym w
Polityce Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych.
dawidekk
Posty na forum: 1488
Z nami od: 23.07.2008
Punkty karne: 0/5
joan napisał(a):darog napisał(a):joan...jeśli ona czyta i jest na TYM forum..to te wpisy z fb już usunęła...zaraz po pierwszym TU komentarzu.. Fejkowe profile nie dbają o to co i… [zobacz wypowiedź w wątku]
dawidekk
Witam
dawidekk
A co do kotów to wpiszcie w google grafika "breading" i podziwiajcie internety :przestraszony: [zobacz wypowiedź w wątku]
dawidekk
Ilonar2301 Ano nie było, 'graje' sobie po cichutku :ok: Mógłbym wyjaśnić to inżynierką, itd. ale prawda taka, że to lenistwo :wstyd: A… [zobacz wypowiedź w wątku]
Wypowiedź była edytowana 1 razy.
dawidekk
UWAGA! Co sądzicie o… [zobacz wypowiedź w wątku]
dawidekk
Pierwszy komar wleciał do pokoju
dawidekk
zaczytana-pola napisał(a): asante napisał(a): Jesli kasę, to wspołczuję... Troche cie rozumiem, bo ja mam dwa pietra wyżej kuzyna (zaznaczam mieszka z dziewczyną, to nie samotny kawaler),… [zobacz wypowiedź w wątku]
Wypowiedź była edytowana 1 razy.
dawidekk
joan napisał(a): Pokolenia wnuków ludzi z dziś - nikt nie ma czasu na dziecko, pracuje się nie tylko na zmiany i w weekendy, ale też każdy ma po 2 etaty. Taka… [zobacz wypowiedź w wątku]
dawidekk
zaczytana-pola napisał(a): dawidekk napisał(a): bruce napisał(a): szukam: dawidekk oraz Twojego rewelacyjnego avatarka!
dawidekk
antylopia napisał(a): Wkurzają mnie ludzie na tablicy. Czemu ludziom tak trudno zrozumieć, że jak się wystawia coś za 200 zł to się chce 200 zł a nie 75zł. Dlaczego… [zobacz wypowiedź w wątku]
Wypowiedź była edytowana 2 razy.
dawidekk
Pewnie wielokrotnie powtarzane, ale trudno :evil: Animowane avatarki :ok: Pomimo tego, że już nie bardzo się udzielam na forum to tęsknię… [zobacz wypowiedź w wątku]
dawidekk
size napisał(a): Nic się nie wkurzaj, za parę lat wspomnisz moje słowa - może
dawidekk
Aaaa! Gdzie jest mój avek! <olaboga> To mnie też wkurza. Przepraszam, ale nie mogłem edytować poprzedniej wiadomości. [zobacz wypowiedź w wątku]
dawidekk
Wchodzę na e-konki, patrzę a tu WC Męski. Radość jak nie wiem co, nareszcie, po tyle latach! Klikam nerwowo, czekam, strona się ładuje, po kilku… [zobacz wypowiedź w wątku]
dawidekk
Wraz z postępem czasu same linki tu widzę, a teraz czas na żart w tradycyjnej formie
dawidekk
Wkurza mnie, że wyczyściłem klawiaturę i teraz gorzej działa :wstyd: [zobacz wypowiedź w wątku]
dawidekk
placek zrobił! [zobacz wypowiedź w wątku]
dawidekk
Ananasa [zobacz wypowiedź w wątku]
dawidekk