Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych i/lub partnerom wymienionym w
Polityce Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych.
kwoloch
Posty na forum: 81
Z nami od: 09.02.2006
Punkty karne: 0/5
ksantypa napisał(a): Słuchajcie czy w Heinekenie to liczy się czas wysłania życzeń czy jednak oni rzeczywiście je czytają -gram od początku i za chiny ludowe nie mogę… [zobacz wypowiedź w wątku]
kwoloch
karolinamat napisał(a): Paula_Paula napisał(a): A taka byłam zadowolona z kawowych porankow na Orlenie....a tu porażka :rozpacz: Mam to samo-tyle serca włożone i klapa... I u mnie,… [zobacz wypowiedź w wątku]
kwoloch
Jeśli chodzi o wygrane to już nie pustka, a prawdziwa pustynia, mimo wielu zgłoszeń
kwoloch
Aż się wierzyć nie chce, co wyniki to pudło. Wena jest, a szczęście sobie gdzieś polazło... [zobacz wypowiedź w wątku]
kwoloch
tyle rozwiązanych konkursów i zero nagród... [zobacz wypowiedź w wątku]
kwoloch
Dziś kończę 18 lat...po raz dziewiętnasty :rotfl: [zobacz wypowiedź w wątku]
kwoloch
zero okrągłe i smętne
kwoloch
nic... [zobacz wypowiedź w wątku]
kwoloch
Od początku roku nico [zobacz wypowiedź w wątku]
kwoloch
Zero okrągłe i smutne... [zobacz wypowiedź w wątku]
kwoloch
myszania napisał(a): Hej, Czytał lub widział ktos regulamin konka z RMF FM "Przepis na świateczny prezent". Dostałam przesyłkę. Na niej info, ze z RMF i TESCO,… [zobacz wypowiedź w wątku]
kwoloch
Z tego że mój cudowny, absolutnie obłędny Synek kończy cztery lata
kwoloch
Nic, echo, zero... [zobacz wypowiedź w wątku]
kwoloch
pustostan :zdegustowany: [zobacz wypowiedź w wątku]
kwoloch
Przelew z Lays - wreszcie:) [zobacz wypowiedź w wątku]
kwoloch
Wkurza mnie pech który mnie od jakiegoś czasu prześladuje. Dziś np. pojechałam specjalnie do odległego o 15km Tesco po Hortexy żeby zagrać i niestety… [zobacz wypowiedź w wątku]
kwoloch
snofu sósza :evil: [zobacz wypowiedź w wątku]
kwoloch
Zastrzeżony 2 minuty temu - co to mogło być? [zobacz wypowiedź w wątku]
kwoloch
Spróbuj w Chrome, u mnie nawet na dość kiepskim sprzęcie stronka śmiga [zobacz wypowiedź w wątku]
kwoloch
serene napisał(a): :help: Szukam osoby która napisze mi, laikowi komputerowemu co zrobić, aby strona e-konkursy mi się nie muliła i nie ładowała w nieskończoność.… [zobacz wypowiedź w wątku]