Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych i/lub partnerom wymienionym w
Polityce Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych.
joan
Posty na forum: 15439
Z nami od: 02.09.2008
Punkty karne: 0/5
nanajka81 napisał(a): azaflora napisał(a): Czy ktoś kupił w Biedronce to pisemko, fajne te kupony? https://www.biedronka.pl/pl/magazyn-czas-na-dobra-forme# tak, raz kiedyś kupiłam,… [zobacz wypowiedź w wątku]
joan
superloser napisał(a):W zgloszeniu podajesz numer rachunku :lol: nim wygrasz 5 zeta A to łaskawcy! Bo myślałam, że każą opakowanie z parówą odesłać; ale tylko lekko… [zobacz wypowiedź w wątku]
joan
laureat napisał(a): Nowa loteria Coccolino :zdziwko: Kup za 15 zł... wygraj 10... Najgorsze, że wydali na te misie prawie 100 tysięcy złotych, a można było rozdać… [zobacz wypowiedź w wątku]
joan
maverick napisał(a): że zamiast zrobić samemu z Prince Polo, batoników Milka, ciastek Belvita + od wtorku cukierków Wawel - piniatę, to kupuje kolejne Kinder Pingui… [zobacz wypowiedź w wątku]
joan
Szanetka napisał(a): Odkupiłam i niestety wysłałam paragon jak się okazało najprawdopodobniej podrobiony... Jakie konsekwencje może wyciągnąć organizator w tej kwestii.… [zobacz wypowiedź w wątku]
joan
agakaz2 napisał(a): 14 osób szuka pomocy w Kinder a tu brak odzewu do pomagania Hmmm... ja z tych "bez odzewu", gdyż nie gram w Kinder - czy to już czas, że… [zobacz wypowiedź w wątku]
joan
yreks napisał(a): Czy aby zrealizowac kod 50zl z develey trzeba dokonac zakupow za okreslona kwote czy wystarczy np 51zl ? Wystarczy 51 zł. A 11 dukatów = darmowa… [zobacz wypowiedź w wątku]
joan
agusiac87 napisał(a): czy ja dobrze rozumiem wg tego poniżej https://segregujna5.um.warszawa.pl/jak-segregowac/ że pusty pojemnik po dezodorancie lub odświeżaczu… [zobacz wypowiedź w wątku]
joan
halliday napisał(a): rufus napisał(a): Minusem jest to, że niektórym osobom ze znajomych (nie wiem od czego to jest zależne) wyświetlają się nasze komentarze i później widać to… [zobacz wypowiedź w wątku]
joan
FBewa36 napisał(a): Możecie polecić jakieś dobre filmy, seriale na kwarantanne, dla osób 30+, mogą być starsze, bo graficzne, dokumentalne, coś wartego zobaczenia, nie… [zobacz wypowiedź w wątku]
joan
kalka napisał(a): Kochani, czy posiadacie może bilety lub karnety wstępu do kina, teatru, opery, lub na koncerty, wystawy, imprezy sportowe lub bilety (karnety),… [zobacz wypowiedź w wątku]
Wypowiedź była edytowana 1 razy.
joan
monkakk napisał(a): Jakby komuś został paragon Wawel, to widziałam informacje na jednej z grup konkursowych, że organizator wydłużył przyjmowanie zgłoszeń do dziś do… [zobacz wypowiedź w wątku]
joan
gieniaaa napisał(a): Wkurza mnie że wołają o Pesel i numer i serie dowodu w Potrójnym wykrywaniu z Develey. Myślę do nich napisać przecież to nie jest wygrana główna… [zobacz wypowiedź w wątku]
joan
psotka napisał(a): To ja z innej beczki. W październiku 2019 wygralam bon za opinie w Kauflandzie. W tym roku tez zglaszam paragony. Jednak nie wypełniam ankiety na… [zobacz wypowiedź w wątku]
joan
anaesth napisał(a): Znowu nie ma zwrotek z Lay's? (Gmail) Standard, ale mejle o nagrodach przychodzą. [zobacz wypowiedź w wątku]
joan
macadamia92 napisał(a):Znajoma moja pracuje w sortowni ubrań ,tych które zbierają w kontenery. Sama pokazywała mi skarpetki z Oreo ,które bodajże były w jakimś konkursie.… [zobacz wypowiedź w wątku]
joan
ladyinred napisał(a): Czy wchodzą kody Kinder Bueno z niepromocyjnego opakowania nie wchodzą? Bo nie wiem czy to blokada, czy ślepa jestem. promocyjnych nigdzie nie… [zobacz wypowiedź w wątku]
joan
zielonaszpilka napisał(a):Zupełnie nie rozumiem, czemu nie wysłali tych kodów mailem... :zakrecony: Ja również nie. Akurat mnie to opóźnienie robi ogromną różnicę, bo mam… [zobacz wypowiedź w wątku]
joan
Niby nic takiego, ale przez opóźnienie w wysyłce bonów Cola/Fortis nie mogę już zarezerwować upatrzonych wcześniej noclegów (się sprzedały). Mało… [zobacz wypowiedź w wątku]
joan
pikawka napisał(a): Zrobiłam coś, co pewnie dla większości z Was to nic wielkiego. :oczami: Dla mnie przełamanie pewnej bariery. Otóż dziś cieszę się, że pojechałam… [zobacz wypowiedź w wątku]