Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych i/lub partnerom wymienionym w
Polityce Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych.
biokoo
Posty na forum: 828
Z nami od: 13.10.2008
Punkty karne: 0/5
szukam kogos kto moze mi zrobic zakup na konkurs Loteria "Poczuj smak wygrywania" Carrefour [zobacz wypowiedź w wątku]
biokoo
Szukam smartphona - prosze o oferty na priv. [zobacz wypowiedź w wątku]
biokoo
Szukam konkursu gdzie trzeba kupic proszek/plyn do prania - ktos cos? [zobacz wypowiedź w wątku]
biokoo
Gratulacje!!! Oby więcej takich wygranych!!! :lol: [zobacz wypowiedź w wątku]
biokoo
martunik3 napisał(a): Lubisie z dodatkowego losowania i u mnie
biokoo
Szukam osoby która wymieni Bilet z Męskiego Grania Żywiec z Katowic na Wrocław
biokoo
szukam osoby która wymieni sie biletem na meskie granie mam wroclaw a zamienię na Katowice [zobacz wypowiedź w wątku]
biokoo
bilety meskie granie wroclaw zmienie na kato najchetniej [zobacz wypowiedź w wątku]
biokoo
A tak mi zalezalo na tym zegarku z Biedronki :rozpacz: [zobacz wypowiedź w wątku]
biokoo
a tak mi sie marzyl rower...
biokoo
czy cala rama poinformowana? gdzie rowery? [zobacz wypowiedź w wątku]
biokoo
maryja70 napisał(a): Czy Duracell Biedronka juz poinformowany? podbijam [zobacz wypowiedź w wątku]
biokoo
agata6 napisał(a):poprostuanette napisał(a): w wedel chyba kazdy wygrywa... skoro u nie 2 razy trafione :D Oj chyba nie każdy
biokoo
susza straszna
biokoo
azaflora napisał(a): Bardzo proszę o info: czy te "natychmiastowe wygrane w postaci bransoletek" to jakaś nowa loteria Graal, czy niedawno zakończona? :roza: Dzięki… [zobacz wypowiedź w wątku]
biokoo
Czy Duracell Biedronka juz poinformowany? [zobacz wypowiedź w wątku]
biokoo
mietowa napisał(a): biokoo napisał(a): mietowa napisał(a): mrs_mg napisał(a): Patrzę na wyniki z Granda i chyba nie tego się spodziewałam, choc filmik, który zgarnął kamerkę przykuł wczesniej moja uwagę, bardzo fajny pomysł… [zobacz wypowiedź w wątku]
biokoo
mietowa napisał(a): mrs_mg napisał(a): Patrzę na wyniki z Granda i chyba nie tego się spodziewałam, choc filmik, który zgarnął kamerkę przykuł wczesniej moja uwagę, bardzo fajny pomysł -… [zobacz wypowiedź w wątku]
biokoo
I u mnie Hebe II stopień :super: [zobacz wypowiedź w wątku]
biokoo
sambolera napisał(a): https://www.ambasadasmakumonini.pl/lista.html ech i kolejna loteria do odpuszczenia rodzina Wolskich chyba się kąpie w oliwie.... [zobacz wypowiedź w wątku]