Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych i/lub partnerom wymienionym w
Polityce Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych.
mstelmas11
Posty na forum: 518
Z nami od: 13.01.2009
Punkty karne: 0/5
też czekam na bony do Stokrotki. [zobacz wypowiedź w wątku]
mstelmas11
szukam kodu rabatowego do inpostu, może ktoś ma i nie potrzebuje... to chętnie przyjmę [zobacz wypowiedź w wątku]
mstelmas11
Szukam numeru do ASPE, ten z ich strony nie odpowiada, dzwonie cały dzień, Wygrałam w Groszku piwo Tyskie i za cholere nie chca mi wydać. a niby w… [zobacz wypowiedź w wątku]
mstelmas11
masakra... nawet w Heńku nic, nie mam już tam pomysłu... ;-( [zobacz wypowiedź w wątku]
mstelmas11
Czy Berlinki ze Stokrotki już dzwonili ? [zobacz wypowiedź w wątku]
mstelmas11
Konkurs MONSTER Czy ktoś wie jakie sklepy biorą udział? Gdzie są plakaty konkursowe?Może ktoś znalazł,co to za sklepy mają być bo nie ma listy… [zobacz wypowiedź w wątku]
mstelmas11
no ja tez specjalnie odpaliłam lapka.... ;-( [zobacz wypowiedź w wątku]
mstelmas11
Unique une wysłał mi emaila ze weryfikacja paragonu niepomyślna, że nie ten nr paragonu przesłałam w loterii Minionki, I chca inny, Jestem pewna ze… [zobacz wypowiedź w wątku]
mstelmas11
Z intermarche Bezpieczne lato, nie mam potwierdzenia na orange i na plus. Czy do was dochodzą normalnie? [zobacz wypowiedź w wątku]
mstelmas11
Czy ja dobrze rozumiem SMOLAR że w konkursie Groszka Wygrywaj z Groszkiem 1 osoba=1 nagroda. A nie ma wzmianki na gospodarstwo. Czyli mogą być dwie… [zobacz wypowiedź w wątku]
mstelmas11
Teraz sms że zmieniajĄ kuriera i keg 5l PIWA dostarczy firma nie In post tylko DHL. [zobacz wypowiedź w wątku]
mstelmas11
Czy Fantasia z 1 etapu informowała ? [zobacz wypowiedź w wątku]
mstelmas11
Szukam jak wyglądaja Piłkarzyki od Karlsbad z Biedronki, Może ktoś rozłożył i ma fotkę? Będę wdzięczna [zobacz wypowiedź w wątku]
mstelmas11
pomyliłam numer paragonu w haśle Somerby do Smolara, może ktoś wie jak to odkręcic aby nie brali tego zgłoszenia pod uwagę? [zobacz wypowiedź w wątku]
mstelmas11
Czy Lewiatan Kujawski to chce oryginał paragonu pocztą ? Do męża dzwonili i nie zapamiętał
mstelmas11
perfumy LION i piłkarzyki z Nutelli DPD. [zobacz wypowiedź w wątku]
mstelmas11
Loteria farb JEDYNKA, był od 4 maja, a nigdzie go teraz nie mogę znaleźć, czy może ma ktoś regulamin? albo podeśle stronkę ? [zobacz wypowiedź w wątku]
mstelmas11
U MNIE TEŻ PUDŁA W KAKTUSACH ;-(Dziwni są [zobacz wypowiedź w wątku]
mstelmas11
a jak ktoś wygrał wcześniej w tym KAKTUSIE,zanim strona staneła, to wklepywał dane z paragonu,, czy wystarczy sam patyczek? [zobacz wypowiedź w wątku]
mstelmas11
najokan napisał(a): mstelmas11 napisał(a): jokan napisał(a): sysia26 napisał(a): Czy Delikatesy Centrum informowało laureatów ? https://www.e-konkursy.info/konkurs/konkurs-wielkamoc-kulinarnych-nagrod-z-delikarta.html#.XqahqWgz… [zobacz wypowiedź w wątku]