Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych i/lub partnerom wymienionym w
Polityce Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych.
aga17
Posty na forum: 341
Z nami od: 21.01.2009
Punkty karne: 0/5
soulfly napisał(a): Kamera Go Pro Hero 7 White sprzedam za 500 plus kw. Witam czy ogloszenie jest aktualne? [zobacz wypowiedź w wątku]
aga17
aga17 napisał(a): koniczynka123 napisał(a): Kamerę GoPro Hero7 sprzedam lub zamienię na bony do sklepów, także AGD Zamienię 6 kodów z żywca 10 zł do Empiku (przy zakupach 50 zł) Wodę… [zobacz wypowiedź w wątku]
aga17
koniczynka123 napisał(a): Kamerę GoPro Hero7 sprzedam lub zamienię na bony do sklepów, także AGD Zamienię 6 kodów z żywca 10 zł do Empiku (przy zakupach 50 zł) Wodę… [zobacz wypowiedź w wątku]
aga17
asantesana napisał(a): joan napisał(a): lager napisał(a): Nie wiem co głupsze. Zmarnowanie niespełna 200tys zł przez Kinder na poradniki czy przez Cheetos i ich nową loterię z pulą nagród prawie 500 tys… [zobacz wypowiedź w wątku]
aga17
Nagrody nie rozdane pozostaja u organizatora, okolo 50 000 tysiecy sztuk ksiazek ze wszystkich etapow po 3,69zl plus koszty wysylki to ladna kasa im… [zobacz wypowiedź w wątku]
aga17
Czy wygrał ktoś w loterii Kaufland więcej niż jeden bon na jedną osobę? [zobacz wypowiedź w wątku]
aga17
Wszystko mnie dzisiaj wkurza [zobacz wypowiedź w wątku]
aga17
freyja88 napisał(a): Smolar rzucił rezerwą (ostatni dzwonek C4). Gdzie to zapisać?
aga17
loteryjki napisał(a): aga17 napisał(a): Może ktoś wie kiedy będzie rezerwa z Coca Coli w Biedronce? W regulaminie jest napisane że będzie rezerwa, chyba że wszyscy odesłali paragony na… [zobacz wypowiedź w wątku]
aga17
Może ktoś wie kiedy będzie rezerwa z Coca Coli w Biedronce? W regulaminie jest napisane że będzie rezerwa, chyba że wszyscy odesłali paragony na… [zobacz wypowiedź w wątku]
aga17
Nie mogę wysłać smsa na 5 cyfrowy nr. premium.Mam telefon w Play, blokadę mam zdjętą.Ktoś wie dlaczego? Co mam zrobić
aga17
inter81 napisał(a): kinzao napisał(a): Wkurza mnie tłumaczenie Panią w marketach po co mi pieczątka na do d... opisanym paragonie! :idiota: Dzisiaj miałem całą przeprawę z Panią z… [zobacz wypowiedź w wątku]
aga17
@@gnieszk@ napisał(a): aga17 napisał(a): Syn wygrał tablet w konkursie Bic w Biedronce.Na paragonie oczywiście nie ma wymienionego producenta, więc poszłam do sklepu po pieczątkę.Pani… [zobacz wypowiedź w wątku]
Wypowiedź była edytowana 1 razy.
aga17
madzia1-s napisał(a): aga17 napisał(a): Syn wygrał tablet w konkursie Bic w Biedronce.Na paragonie oczywiście nie ma wymienionego producenta, więc poszłam do sklepu po pieczątkę.Pani… [zobacz wypowiedź w wątku]
aga17
edzia21 napisał(a): aga17 napisał(a): Syn wygrał tablet w konkursie Bic w Biedronce.Na paragonie oczywiście nie ma wymienionego producenta, więc poszłam do sklepu po pieczątkę.Pani… [zobacz wypowiedź w wątku]
aga17
Syn wygrał tablet w konkursie Bic w Biedronce.Na paragonie oczywiście nie ma wymienionego producenta, więc poszłam do sklepu po pieczątkę.Pani… [zobacz wypowiedź w wątku]
aga17
elmo napisał(a): apoccalipsa napisał(a): loteryjny napisał(a): na stronie coca coli biedronkowej smolara nie da się wysyłać zgłoszen - wyskakuje błąd numeru telefonu i zniknął pasek dodawania paragonów, też… [zobacz wypowiedź w wątku]
aga17
A tak w zasadzie to po co im te dane?Handlują nimi czy co?? Bo chyba jak się zbiera takie rzeczy to w jakimś celu. [zobacz wypowiedź w wątku]
Wypowiedź była edytowana 1 razy.
aga17
A ja wczoraj dostałam smsa z gratulacjami wygranej ale z przeprosinami już nie. Moja córka z kolei nie dostała smsa z gratulacjami wygranej ale z… [zobacz wypowiedź w wątku]
aga17
Ja też mam Kenwood a nie grałam [zobacz wypowiedź w wątku]