Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych i/lub partnerom wymienionym w
Polityce Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych.
asiatko
Posty na forum: 1471
Z nami od: 06.02.2009
Punkty karne: 0/5
tablet Dino i odkryte miski Profi [zobacz wypowiedź w wątku]
asiatko
tyskie dino, rezerwa milka, i Lidl [zobacz wypowiedź w wątku]
asiatko
Jest, Nowy Rok rozpoczęty - Pepsi/Lidl [zobacz wypowiedź w wątku]
asiatko
ma ktos opaske sportowa xiaomi? [zobacz wypowiedź w wątku]
asiatko
babariba napisał(a): asiatkoHej. Próbuje wypełnić formularz cashback nivea cellular. Wklejam na bank zdjecie i ciagle po kliknieiu "wyslij" wyskakuje mi komunikat -… [zobacz wypowiedź w wątku]
asiatko
Hej. Próbuje wypełnić formularz cashback nivea cellular. Wklejam na bank zdjecie i ciagle po kliknieiu "wyslij" wyskakuje mi komunikat - prosze… [zobacz wypowiedź w wątku]
asiatko
pierwsza wygrana w Astrze i od razu jedna z głównych - robot :D tylko zeby mi sie przypomnialo co ja tam naskrobałam
asiatko
też mata - a tak mnie coś tknęło gdy ją widziałam na plakacie konkursowym... :D [zobacz wypowiedź w wątku]
asiatko
dzis na forum rezerwowo - recykloteria zestaw; + colgate II st [zobacz wypowiedź w wątku]
asiatko
Discover Star - Albedo [zobacz wypowiedź w wątku]
asiatko
Hej. Wie ktos moze kiedy zasila karty z ferrero? [zobacz wypowiedź w wątku]
asiatko
Hej. Mam takie spostrzeżenia odnoście loterii bramkowej Dołącz do paczki, Lewiatan, Kropka Bordo. Przez ponad tydzien z kolezanka sledzilysmy liste… [zobacz wypowiedź w wątku]
asiatko
Ktoś pmięta do kiedy Think Kong ma zwrócić za Optime? [zobacz wypowiedź w wątku]
asiatko
Sprzedam deskę snowboardową Raven [zobacz wypowiedź w wątku]
Wypowiedź była edytowana 1 razy.
asiatko
Czy przyjmuje wam E "100 % satysfakcji"? Mi po uzupełnieniu danych i kliknięciu "wyślij" wyskakuje komunikat: Wystąpił błąd file_move_error. Help [zobacz wypowiedź w wątku]
asiatko
tygodniowa sensodyne i parodontax - pytanie głupie a moja na nie odpowiedź jeszcze bardziej [zobacz wypowiedź w wątku]
asiatko
czy wysyłali już bony do Itm z konka "z Nestle wakacje trwaja cały rok" - Unique One? [zobacz wypowiedź w wątku]
asiatko
100 zł z loterii zręcznie robionej Wawel z 17.07.2020 [zobacz wypowiedź w wątku]
asiatko
pioge7 napisał(a): basku napisał(a):proszę napiszcie czy macie zwroty z tego: 1 https://www.promocjeunilever.pl/dove/ 2 https://www.promocjeunilever.pl/dovepbp/ 3… [zobacz wypowiedź w wątku]
asiatko
Witam. W lipcu wygrałam 100 w bramkach z loterii z raczkami. Czy ktos jeszcze tak jak ja nie ma przelewu? [zobacz wypowiedź w wątku]