Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych i/lub partnerom wymienionym w
Polityce Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych.
ivanotta
Posty na forum: 6013
Z nami od: 20.02.2009
Punkty karne: 0/5
Fortuna z konkursem Wawelu nie ma ograniczenia znaków? W regulaminie nic nie widać, w formularzu niby też wchodzi dużo. Zastanawiam się czy dopiero… [zobacz wypowiedź w wątku]
ivanotta
5000zl tmobile :hurra: [zobacz wypowiedź w wątku]
ivanotta
masza napisał(a): ivanotta napisał(a): Mam pytanie do osób, które podczas pandemii wygrały wartościową nagrodę wycieczkową. W regulaminie brak zapisu co w przypadku utrudnień związanych… [zobacz wypowiedź w wątku]
ivanotta
Mam pytanie do osób, które podczas pandemii wygrały wartościową nagrodę wycieczkową. W regulaminie brak zapisu co w przypadku utrudnień związanych z… [zobacz wypowiedź w wątku]
ivanotta
Informują z Wygraj bilety na Speedway Grand Prix w Warszawie z Monster Energy! Carrefour Rodzaj powiadomienia: mail @ Dodatkowe informacje: o godz… [zobacz wypowiedź w wątku]
ivanotta
karty z tmobile do media expert mają być wysłane do 7.05 na adres email podany w zgłoszeniu. Ktoś dopytywał może organizatora o rodzaj przyznanej… [zobacz wypowiedź w wątku]
ivanotta
atyde25 napisał(a): Może jestem dziwna ale Lindt za dużą wagę przywiązuje do tych ich drogich, kartonowych pudełek na nagrody.Serio do kilku pudełek czekoladek potrzeba… [zobacz wypowiedź w wątku]
ivanotta
superloser napisał(a): picola napisał(a): superloser napisał(a): edzia21 napisał(a): superloser napisał(a): Czy w Milce Tesco, tych wczesniejszych konkach... Ktos wygral wiecej niz raz na paragony nastepujace po sobie z tego samego sklepu? Bo tam… [zobacz wypowiedź w wątku]
ivanotta
tmobile.. chce żebyśmy zawału dostali? Listy z nagrodami nie będzie? [zobacz wypowiedź w wątku]
ivanotta
Świeży artykuł z wczoraj. Może ktoś sobie odświeży wiedzę konkursową i zobaczy z czym to się je aktualnie. O czym powinieneś wiedzieć,… [zobacz wypowiedź w wątku]
ivanotta
Informują z Konkurs "Spotkanie legend" 18+ Rodzaj powiadomienia: @ mail Dodatkowe informacje: Z 24.03 zgloszenie [zobacz wypowiedź w wątku]
ivanotta
zielonaszpilka napisał(a): Lidl
ivanotta
katake napisał(a): Ej nooo... No i gdzie ten Lidl? do 16:59 dużo czasu jeszcze
ivanotta
oh lidlu Ty. Kiedyś na nowo odczaruje los mejores i avanti. Obrazili się i nie chcą przebaczyć :P [zobacz wypowiedź w wątku]
ivanotta
maverick napisał(a): Informacji czy czeka jeszcze ktoś na bony 100zł z konkursu Wspólne Chwile z Wedel w Intermarche? sprawdzałeś skrzynkę na listy? niby list polecony… [zobacz wypowiedź w wątku]
ivanotta
3761 :super: [zobacz wypowiedź w wątku]
ivanotta
mama-l-k-m napisał(a): Wyniki są podpięte z Tchibo ITM. potwierdzam :ok: [zobacz wypowiedź w wątku]
ivanotta
zawsze wiedziałam, że ja sprzątać nie umiem. Po tym konkursie już jestem tego pewna, że czas wezwać Małgosię Perfekcyjną, co by mi pokazała właściwą… [zobacz wypowiedź w wątku]
ivanotta
kermit napisał(a): Wow. Mail z Hochlandu, że dostanę 50 zł rekompensaty za każdy utracony i ponownie zgłoszony kod. Miałam takich 12 szt. Ech, że też nie więcej...… [zobacz wypowiedź w wątku]
ivanotta
WSPÓLNE CHWILE RAZEM Z E.WEDEL - bon 100zł do ITM (list polecony w skrzynce) [zobacz wypowiedź w wątku]