Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych i/lub partnerom wymienionym w
Polityce Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych.
apoccalipsa
Posty na forum: 4295
Z nami od: 15.09.2004
Punkty karne: 0/5
Informują z Konkurs "Plebiscyt Tech Awards 2020" Rodzaj powiadomienia: mail 9.01 o 16.02 Dodatkowe informacje: smartfon [zobacz wypowiedź w wątku]
apoccalipsa
Informują z Konkurs "Jedna to za mało Wawel" etapy Rodzaj powiadomienia: e-mail o 12.51 Dodatkowe informacje: ostatni etap bon [zobacz wypowiedź w wątku]
Wypowiedź była edytowana 1 razy.
apoccalipsa
Informują z Konkurs "Bogactwo w każdym ziarnie" Rodzaj powiadomienia: SMS Dodatkowe informacje: [zobacz wypowiedź w wątku]
apoccalipsa
rufus napisał(a): apoccalipsa napisał(a): https://www.e-konkursy.info/konkurs/konkurs-graj-o-bilety-na-festiwal-tomorrowland-z-lipton-ice-tea-sprawdz-jak.html czy konkurs Lipton jest… [zobacz wypowiedź w wątku]
apoccalipsa
https://www.e-konkursy.info/konkurs/konkurs-graj-o-bilety-na-festiwal-tomorrowland-z-lipton-ice-tea-sprawdz-jak.html czy konkurs Lipton jest… [zobacz wypowiedź w wątku]
apoccalipsa
Pojawiły się wyniki do konkursu Konkurs "Menway" https://menway.interia.pl/raporty/raport-kolory-powietrza/konkurs/news-konkurs,nId,4285063 [zobacz wypowiedź w wątku]
apoccalipsa
asantesana napisał(a): Dziękuję za zaufanie, ale tak dla porządku wklejam
apoccalipsa
isiulka napisał(a): Ehh Dominika , Stasia
apoccalipsa
asantesana napisał(a): Jutro przed południem jestem umówiona z bubbą w kwiaciarni, zamówimy kwiaty w takiej formie, aby kwiaciarnia dostarczyła je na miejsce i żeby było… [zobacz wypowiedź w wątku]
apoccalipsa
darog napisał(a): apoccalipsa napisał(a): koniczynka123 napisał(a): A ja nie jestem ani za mszą (mimo, że jestem katoliczką) ani za wieńcem. Owszem jakaś wiązanka z szarfą ale zebrane pieniądze faktycznie… [zobacz wypowiedź w wątku]
apoccalipsa
pioge7 napisał(a): Agnes napisał(a): słuchajcie odbiorę mam wpisac tylko AsanteSana?????????? U mnie w mbanku przeszło jak wpisałem odbiorcę AsanteSana też tak wpisałam [zobacz wypowiedź w wątku]
apoccalipsa
koniczynka123 napisał(a): A ja nie jestem ani za mszą (mimo, że jestem katoliczką) ani za wieńcem. Owszem jakaś wiązanka z szarfą ale zebrane pieniądze faktycznie… [zobacz wypowiedź w wątku]
apoccalipsa
poszedł przelew :roza::serce: [zobacz wypowiedź w wątku]
apoccalipsa
amif napisał(a): Wczoraj zmarła forumowiczka amif Renatka wiele osób z forum ja znało Rodzice pogrążeni w żałobie. Ostatni wpis Amif: wtorek, 14 styczeń 2020,… [zobacz wypowiedź w wątku]
Wypowiedź była edytowana 2 razy.
apoccalipsa
olunka napisał(a): wg mnie wystarczy z jakiego konkursu i jak informują
apoccalipsa
pionas napisał(a): Wysłałem do kilku osób prywatną wiadomość z prośbą o przeczytanie mojego wpisu i komentarz do niego
apoccalipsa
pionas napisał(a): forrrum napisał(a): pionas napisał(a): (...) problem dotyczący wątku Informują - opis przy formularz z dodawanie odpowiedzi nie spełnia swojej roli. W głowie narodził się pomysł... aby… [zobacz wypowiedź w wątku]
Wypowiedź była edytowana 1 razy.
apoccalipsa
ankabialy napisał(a): Ja bardzo miło wspominam początki forum i ten syf w różnych wątkach
apoccalipsa
niunia-k napisał(a): joan napisał(a): niunia-k napisał(a):Wydaje się że piszesz o zupełnie innych czasach na forum. Bo ja wspominam początki forum, była nas dosłownie garstka więc to o czym piszesz nie… [zobacz wypowiedź w wątku]
apoccalipsa
nanajka81 napisał(a): apoccalipsa napisał(a): nanajka81 napisał(a): holaaolaa napisał(a): rufus napisał(a): pikawka napisał(a): rufus napisał(a): A jak tam u was w star? Ja pomału trace wene. Czekam na jakieś olśnienie. :D Rok temu jednym zgłoszeniem mi się udało. W tym też jedno… [zobacz wypowiedź w wątku]