Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych i/lub partnerom wymienionym w
Polityce Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych.
tereniagno
Posty na forum: 4246
Z nami od: 19.03.2009
Punkty karne: 0/5
Dlaczego nie chce przyjąć mi zgłoszenia z Kinder. Klikam w -WYSLIJ ZGŁOSZENIE i pokazuje-PROSZĘ CZEKAĆ
tereniagno
FBagnieszka29 napisał(a): Czy czeka ktoś na przelew z Loterii Pełnej Złotych? Czekam na przelew - 30 listopada wygrana. [zobacz wypowiedź w wątku]
tereniagno
glamlady88 napisał(a): Bon ITM również u mnie :D I u mnie bon ITM :hurra:Druga nagroda w tym roku :super: [zobacz wypowiedź w wątku]
tereniagno
607615715- na tel.konkursowym.Nikt nie odbiera jak dzwonie. A przed chwilą nr prywatny,też na tel.konkursowy.Jak odebrałam,to wyłączył się. Kto… [zobacz wypowiedź w wątku]
Wypowiedź była edytowana 1 razy.
tereniagno
Tyle nagród z Tchibo,a u mnie 0 :dobani: Następny konkurs bez nagrody - smuteczek :rozpacz: Piniata, Prince Polo, Gellwe, ile jeszcze mam tu… [zobacz wypowiedź w wątku]
Wypowiedź była edytowana 1 razy.
tereniagno
@gnieszk@ napisał(a): Brico
tereniagno
agusiac87 napisał(a): atanerka napisał(a): Loteria świateczna Lotto na 534 nagrody u nas zero wygranych? podbijam... czy naprawde w takiej loterii świątecznej gra milion ludzi więcej niż w… [zobacz wypowiedź w wątku]
tereniagno
kuleczkar napisał(a): FBbeata7 napisał(a): Znów jest wysyp jakiś Olivii i Dian chcących się spotkać, w spamie, pewnie mail mają z jakiejś konkursowej agencji, no bo skąd? Nie rozdaję maila… [zobacz wypowiedź w wątku]
tereniagno
tadziowa napisał(a): scrabble nestle - pierwsza wygrana w tym roku
tereniagno
violka88 napisał(a): Bardzo mi smutno :rozpacz: , bo jeszcze wygraną nagrodą nie przywitałam Nowego Roku :rozpacz: Pod koniec roku zaszalałam z ilością wysłanych… [zobacz wypowiedź w wątku]
tereniagno
rufus napisał(a): katrin1 napisał(a): inska napisał(a): Anita26 napisał(a): Zakupy w sklepie osiedlowym :kwasny: zakupiłam proszek do pieczenia Gellwe a na paragonie artykuły owocowo-przetworcze :wstyd: wczoraj bez… [zobacz wypowiedź w wątku]
tereniagno
superloser napisał(a): tereniagno napisał(a): Czy z loterii Schwarzkopf jest jakieś powiadomienie o wygranej, czy tylko żeby zeskanować paragon i wysłać maila do 1.02 na losowanie auta?… [zobacz wypowiedź w wątku]
tereniagno
sylwika76 napisał(a): czy Ktoś czeka jeszcze na sznurówki z Grześków? Do mnie doszły przed samymi Świętami . [zobacz wypowiedź w wątku]
tereniagno
Czy z loterii Schwarzkopf jest jakieś powiadomienie o wygranej, czy tylko żeby zeskanować paragon i wysłać maila do 1.02 na losowanie auta? Pokazało… [zobacz wypowiedź w wątku]
tereniagno
fiona25 napisał(a): A mnie wkurza, że nie mogę zgłosić żadnego konkursu - co bym nie znalazła to zaraz się okazuje, ze ktoś już to zgłosił :mur1: Oj, mam ten sam… [zobacz wypowiedź w wątku]
tereniagno
Kochani
tereniagno
Grudzień kończę beznadziejnie:dobani: :o [zobacz wypowiedź w wątku]
tereniagno
Czy ktoś pamięta do kiedy są ważne te kody na PS4 z„ZOZOLE 3 SZANSE NA RAZ”.? [zobacz wypowiedź w wątku]
tereniagno
Co tu więcej pisać ? Grudzień słaby- NICO :mur1::rozpacz: [zobacz wypowiedź w wątku]
tereniagno
Święta, a u mnie żadnego prezentu:rozpacz: Nie mam już sił na to wszystko, bramkowe pudła, o kreatywnych nie wspomnę