Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych i/lub partnerom wymienionym w
Polityce Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych.
zaczytana-pola
Posty na forum: 9504
Z nami od: 24.03.2009
Punkty karne: 0/5
Kochani, czy to może być coś konkursowego 69057269*? [zobacz wypowiedź w wątku]
zaczytana-pola
Niestety jestem w pracy, nie mogę sprawdzić. [zobacz wypowiedź w wątku]
zaczytana-pola
Czy wszyscy dostali od Smolara na gry planszowe 100 zł zamiast 200 zl? [zobacz wypowiedź w wątku]
zaczytana-pola
koniczynka123 napisał(a): [quote=mama-l-k-m] nanajka81 napisał(a): a mnie wkurza ten nasz durny rząd, protesty, pandemia, czekanie na teleporadę i jak już się dostanie skierowanie na test to… [zobacz wypowiedź w wątku]
zaczytana-pola
golcia20 napisał(a): Czy wysyłali już z konkursu FA w Biedronce? Nie mam nagrody. A termin wysyłki minął 26.10 :niepewny: [zobacz wypowiedź w wątku]
zaczytana-pola
Co wysyła Enyo I nPostem? [zobacz wypowiedź w wątku]
zaczytana-pola
Mi też wyskakuje formularz laureata :hyhy:. Więcej, niż raz. [zobacz wypowiedź w wątku]
Wypowiedź była edytowana 1 razy.
zaczytana-pola
agakaz2 napisał(a): co wozi feDex? firma RITF ADVNET POLSKA SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ Regina? [zobacz wypowiedź w wątku]
zaczytana-pola
Czy wysyłali już nagrody z Fa w Biedronce? https://www.e-konkursy.info/konkurs/konkurs-fantastyczne-wspomnienia-fa-biedronka.html#.X5HSH-3grQw [zobacz wypowiedź w wątku]
zaczytana-pola
Informują z Konkurs "Na Lato Sprit" Lidl, 18+ Rodzaj powiadomienia: Sms Dodatkowe informacje: Przed kilkoma minutami [zobacz wypowiedź w wątku]
zaczytana-pola
Czy ktoś wie co to za voucher na gry planszowe od Smolara? Do jakiego sklepu? [zobacz wypowiedź w wątku]
zaczytana-pola
Informują z Konkurs "Do szkoły z przyjemnością" Intermarche Rodzaj powiadomienia: SMS Dodatkowe informacje: 100 zł, przez 15 minutami [zobacz wypowiedź w wątku]
zaczytana-pola
dwaburekoty napisał(a): Mam wrazenie, że jest wysyp nie tylko nowych użytkowników, ale również nowych agencji. Nova, Gong... organizowali coś wcześniej? Gong stary jak… [zobacz wypowiedź w wątku]
zaczytana-pola
kumulacja napisał(a): Wkurza mnie Poczta Polska. Teraz listy polecone wrzucane są do skrzynki - nie wszędzie, ale tam, gdzie chcą. Nie trzeba składać podpisu przy… [zobacz wypowiedź w wątku]
zaczytana-pola
Columbit niezmiennie :rozpacz: [zobacz wypowiedź w wątku]
zaczytana-pola
xxdesiree napisał(a): Nestle Złote śniadanie na Instagramie - coś im się pomieszało i podali 3 zwycięzców zamiast 10 :zdziwko: Podasz link? [zobacz wypowiedź w wątku]
zaczytana-pola
Czy jest u nas na forum ktoś, kto pracuje w Policji? :niepewny: Mam nietypowe pytanie :zawstydzony: [zobacz wypowiedź w wątku]
zaczytana-pola
Informują z Konkurs "Back to school" Tesco Rodzaj powiadomienia: Sms Dodatkowe informacje: [zobacz wypowiedź w wątku]
zaczytana-pola
Czy Bref z Biedronki informowali? Mają czas do dzisiaj, ale do obdzwonienia w sumie 75 osób. [zobacz wypowiedź w wątku]
zaczytana-pola
Co rozumiecie przez: " Trzeba dokonać zakupu na jednym paragonie dowolnego produktu marki Blend-a-med lub Oral-B." ? Czy da się dokonać zakupu… [zobacz wypowiedź w wątku]