Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych i/lub partnerom wymienionym w
Polityce Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych.
dusia99
Posty na forum: 213
Z nami od: 27.02.2006
Punkty karne: 0/5
stokrotka238 napisał(a): Cholerka zapomniałam zmienić miasta i zmiast Lublin mam Białystok, chyba wyślę tę odp jeszcze raz
dusia99
kamuun napisał(a):dusia99 napisał(a):kamuun napisał(a):czy ktoś jeszcze dostał DZISIAJ takiego meila? Witam, miło nam poinformować o wygranej II stopnia w postaci młynka elektrycznego w promocji… [zobacz wypowiedź w wątku]
dusia99
kamuun napisał(a):czy ktoś jeszcze dostał DZISIAJ takiego meila? Witam, miło nam poinformować o wygranej II stopnia w postaci młynka elektrycznego w promocji… [zobacz wypowiedź w wątku]
Wypowiedź była edytowana 1 razy.
dusia99
monkakk napisał(a):asantesana napisał(a):Czy ktoś dostał mail o wygranej na onet? Mam równy podział nagród - na interię 100%, na onet 0%. u mnie ta sama sytuacja dziwne ....i u mnie… [zobacz wypowiedź w wątku]
dusia99
renatak0 napisał(a):W końcu odebrana konsola z Brico - pan przedstawiciel tysiąc razy sprawdzał czy ja to ja i czy mój nr telefonu wygrał.Tłumaczył sie ,ze miał jazdę z… [zobacz wypowiedź w wątku]
dusia99
i podlaskie też się dziś doczekało
dusia99
rogaliczek napisał(a):luko922 napisał(a):Czy ktoś już odebrał swój grill z konkursu TOPAZ "Łyk end grill"? Bo ciekawi mnie jak on wygląda, proszę o PW, jeśli ktoś coś wie :DDzisiaj w… [zobacz wypowiedź w wątku]
dusia99
mam szybkie pytanie - czy te vouchery konkursu Harnasia (np. w Marcpolu lub Arhelanie) są imienne? [zobacz wypowiedź w wątku]
dusia99
bestiazdolna napisał(a): Ktoś już tablet wygrał i dotarł? bo model mnie ciekawi, bo cenę nieźle zawyżyli. Cena akurat tym razem raczej nie jest zawyżona, model P5200. [zobacz wypowiedź w wątku]
dusia99
Zamówiona na początku grudnia maszynka z Gfk [zobacz wypowiedź w wątku]
dusia99
kozuszka38 napisał(a): Czy Luksja z ostatniego etapu już informowła?
dusia99
spursman napisał(a): mrking napisał(a): Czy z Visy dzwonili do kogos dzisiaj? Też chcialbym wiedziec... bo do mnie nie. dzwonili [zobacz wypowiedź w wątku]
dusia99
iva napisał(a): Polecam serdecznie dusia99 :ok: a ja polecam ivanotta
dusia99
gracet napisał(a): aniabania napisał(a): schoczka napisał(a): o jaki konkurs sagi chodzi?ten o szkole? Nie, o ten: http://www.herbatasaga.pl/dzwonek/ no, ciekawa jestem czy informowali z tej sagi … [zobacz wypowiedź w wątku]
dusia99
grusia25 napisał(a): kadjas123 napisał(a): odnośnie pw: bilety do kina z cukru krolewskiego dotarły pocztą z zadeklarowaną 50 zł wartością
dusia99
za wygranie tyskiego oddam wygrane bilety z cukru krolewskiego (trzeba tylko odeslac swoj kupon z opakowania) -> PW [zobacz wypowiedź w wątku]
dusia99
mam wygrane bilety do kina z cukru królewskiego - oddam za doładowanie/przelew, -> PW inne propozycje mile widziane
dusia99
aurorcia napisał(a): kubatbg napisał(a): ktos jeszcze czeka na przelewy od szybko i slodko :ok: Ja,na ostatni! ja też czekam na dosłownie kilka, ale czekam
dusia99
bloblebla2 napisał(a): sa jeszcze notebooki lepsze od netbooków a gorsze od laptopów na dzien dzisiejszy laptop = notebook
dusia99
wsciekly napisał(a): dusia99 napisał(a): efelinkaaa napisał(a): a te kupony z wiosny trzeba wypełniać na miejscu w drogeriach, czy można zabrać do domu i wrzucić innego dnia?