Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych i/lub partnerom wymienionym w
Polityce Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych.
xena
Posty na forum: 669
Z nami od: 03.03.2006
Punkty karne: 0/5
misiamarysia napisał(a): prosiaczek napisał(a): misiamarysia napisał(a): Co dzisiaj wozi DPD od Smolara? Może ktoś już ma przesyłkę w domu? U mnie kurier ma być po południu, a jestem ciekawa. Może jakiś psipatol?… [zobacz wypowiedź w wątku]
xena
czy z ballantines to nie informowali o nagrodach za ubiegły tydzień?? W tamtym tygodniu e-maile były już w poniedziałek:zakrecony: nie zauważyłam aby… [zobacz wypowiedź w wątku]
xena
mariolakal napisał(a): Z którego dnia i w jakiej formie informowali dziś z parodontax ? Polecam taki drobny dopisek w MDW przy nagrodach dziennych... sms, wygrana z… [zobacz wypowiedź w wątku]
xena
2 stóweczki do empika z konkursu parodontax :ok: [zobacz wypowiedź w wątku]
xena
kreatywny17 napisał(a): Wie ktoś, czy konkursowe kremy z Nivea w Biedronce dalej są w promocji 1 zł za drugi produkt, wiem że w tamtym tygodniu były, ale teraz w żadnej… [zobacz wypowiedź w wątku]
xena
no właśnie skoro mowa o "świętości" regulaminu to mnie zastanawia ilość walizek dla dzieci w konkursie nivea. Na plakacie 50 walizek, 100… [zobacz wypowiedź w wątku]
xena
helcia85 napisał(a): Pisałam do Cyfrowego Polsatu, że strona konkursowa nie działa i mam odpowiedź: WitamyUprzejmie informujemy, że Cyfrowy Polsat nie zarejestrował… [zobacz wypowiedź w wątku]
xena
xpac napisał(a): xena napisał(a): xpac napisał(a): Wysłałem do nich maila - próbowałem na Ie, egde i chrome, potem sprawdze na firefox rozgryzłam temat :zdziwko: tylko, że wcale mnie to nie… [zobacz wypowiedź w wątku]
xena
xpac napisał(a): Wysłałem do nich maila - próbowałem na Ie, egde i chrome, potem sprawdze na firefox rozgryzłam temat:zdziwko: tylko, że wcale mnie to nie pociesza.… [zobacz wypowiedź w wątku]
xena
magy2020 napisał(a): xpac napisał(a): magy2020 napisał(a): xena napisał(a): magy2020 napisał(a): helcia85 napisał(a): Czy działa wam formularz z cyfrowego polsatu? Nie mogę wpisać danych mają jakiś błąd
xena
magy2020 napisał(a): helcia85 napisał(a): Czy działa wam formularz z cyfrowego polsatu? Nie mogę wpisać danych mają jakiś błąd
xena
ktoś z konkursowiczów brał udział w konkursie "Dębica"?? (komplet opon zimówek trzeba było kupić) [zobacz wypowiedź w wątku]
xena
kupię 2 patelnie z nutelli. Tyle osób chwaliło się wygranymi i to po kilka a w ofertach sprzedaży nie widzę:zdziwko: czyżby wygrali sami miłośnicy… [zobacz wypowiedź w wątku]
xena
misiamarysia napisał(a): Z Martini się ogarnęli i zamiast dzwonić do 400 osób piszą teraz w kolejnym mailu, że można im mailowo podać dane do wysyłki nagrody. tylko, że ja… [zobacz wypowiedź w wątku]
xena
taylors napisał(a): Martes sport- reebok adidas. Informowali? Również wypatruje wyników powinny być lada moment [zobacz wypowiedź w wątku]
xena
anaesth napisał(a): xena napisał(a): Czy w rimmelu Hebe nie ma ograniczenia znaków?? Podpowiedzcie proszę bo nie znajduję:( Nie ma. Dzięki [zobacz wypowiedź w wątku]
xena
Czy w rimmelu Hebe nie ma ograniczenia znaków?? Podpowiedzcie proszę bo nie znajduję:( [zobacz wypowiedź w wątku]
xena
Zestaw COLGATE z Hebe -Dpd [zobacz wypowiedź w wątku]
xena
cleo25 napisał(a): Monika11 napisał(a): Działa Wam poczta na Onecie ? Nie działa No właśnie, wkurzam się kombinuje co się stało z moją pocztą a tu klapa ogólna [zobacz wypowiedź w wątku]
xena
pink086 napisał(a): asper01 napisał(a): Czy w Nivea Lidl wygrał ktoś tekstem powyżej 160 znaków? Ja pisałam wszystkie długie i nic️ Ja wygrałam dłuższymi tekstami [zobacz wypowiedź w wątku]