Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych i/lub partnerom wymienionym w
Polityce Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych.
jokan
Posty na forum: 6697
Z nami od: 13.07.2009
Punkty karne: 0/5
loteria Wawel DINO 100 zł (mail 18:46) :super: [zobacz wypowiedź w wątku]
jokan
anialistopad napisał(a): superloser napisał(a): anialistopad napisał(a): Ostatni raz wyslalam komus paczke za pobraniem. No kur...co za ludzie zamawiaja,a pozniej nie odbieraja paczki. A ty sobie plac za paczke w dwie… [zobacz wypowiedź w wątku]
jokan
Sprzedam 4 bilety do kina KINADS ważne do 31.12.2019 - to nie sa kody tylko zaproszenia, więc muszę je wysłać listem poleconym, cena 50 zł z… [zobacz wypowiedź w wątku]
jokan
fryteczka napisał(a): netka2000 napisał(a): fryteczka napisał(a): Kochani , dostalam karte z konkursu. Edernet czy jakos tak. Nadalam pin i niby mozna wypłacić z niej gotówkę w bankomacie. Wicie jak? Pasek tylko… [zobacz wypowiedź w wątku]
jokan
joan napisał(a): jokan napisał(a):albo na stand-upa :hyhy: :lol: No tak, masz rację! Nie pomyślałam o tym, bo mnie stand-up w ogóle nie śmieszy, ale wielu ludziom się podoba. nie… [zobacz wypowiedź w wątku]
jokan
joan napisał(a): pioge7 napisał(a):wódkę wiem że lubi :P kubek to tak dla jaj. On jest taki bardziej wyluzowany :P i trudno mu coś właśnie kupić. A w wigilię ma dodatkowo imieniny.… [zobacz wypowiedź w wątku]
jokan
alan84 napisał(a): jokan napisał(a):-Violka- napisał(a): jokan napisał(a): -Violka- napisał(a): Jestem ostatnio mocno nie w temacie , więc proszę o podpowiedź . Jest lub będzie coś z mlekiem uht? Tzn konkursowo/loteryjnie. :zawstydzony:… [zobacz wypowiedź w wątku]
jokan
-Violka- napisał(a): jokan napisał(a): -Violka- napisał(a): Jestem ostatnio mocno nie w temacie , więc proszę o podpowiedź . Jest lub będzie coś z mlekiem uht? Tzn konkursowo/loteryjnie. :zawstydzony:… [zobacz wypowiedź w wątku]
Wypowiedź była edytowana 1 razy.
jokan
-Violka- napisał(a): Jestem ostatnio mocno nie w temacie , więc proszę o podpowiedź . Jest lub będzie coś z mlekiem uht? Tzn konkursowo/loteryjnie. :zawstydzony:… [zobacz wypowiedź w wątku]
Wypowiedź była edytowana 1 razy.
jokan
jofe8484 napisał(a): Takie mam pytanko
jokan
misiaczek144 napisał(a): u mnie 500 i 200 u kermit wiec coś tam ruszyło
jokan
krseta napisał(a): Dziś 4 pudła... jaja z tym konkursem....juz raczej nagrod tam nie zobaczymy....:dobani: [zobacz wypowiedź w wątku]
jokan
superloser napisał(a): magisterek napisał(a): Czy w konkursie ITM zakup kawy Jacobs musi byc ziarnistej? Przy Kawie Jacobs barista też wisiala ulotka z informacja o konkursie a akurat byla w… [zobacz wypowiedź w wątku]
jokan
czekam na lepsze dni :niepewny: [zobacz wypowiedź w wątku]
jokan
delfinka101 napisał(a): nadal same pudła?? nikt sie nie chwalił :niepewny: [zobacz wypowiedź w wątku]
jokan
superloser napisał(a): jokan napisał(a): martucha-jk napisał(a): jokan napisał(a): margobb napisał(a): Za ile jest najtańszą kawa ziarnista Jacobs w ITM ? u mnie w promo sa tylko duze paczki 1 kg - 34,99 zł (a np. mala 0,5 kg kosztowala wiecej… [zobacz wypowiedź w wątku]
jokan
martucha-jk napisał(a): jokan napisał(a): margobb napisał(a): Za ile jest najtańszą kawa ziarnista Jacobs w ITM ? u mnie w promo sa tylko duze paczki 1 kg - 34,99 zł (a np. mala 0,5 kg kosztowala wiecej bo… [zobacz wypowiedź w wątku]
jokan
ditomaso napisał(a): jokan napisał(a):a Tictac zaspał? był wpis o konsoli po 11 Aaaa, czyli to ja zaspałam :wstyd:, nie widziałam wpisu [zobacz wypowiedź w wątku]
jokan
a Tictac zaspał? [zobacz wypowiedź w wątku]
jokan
margobb napisał(a): Za ile jest najtańszą kawa ziarnista Jacobs w ITM ? u mnie w promo sa tylko duze paczki 1 kg - 34,99 zł (a np. mala 0,5 kg kosztowala wiecej bo… [zobacz wypowiedź w wątku]