Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych i/lub partnerom wymienionym w
Polityce Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych.
ja-sylwia
Posty na forum: 606
Z nami od: 17.11.2009
Punkty karne: 0/5
Laptop ASUS ZenBook 14 UX433FN i5-8265U/8GB/512PCIe/Win10 o wartości 4399 zł brutto, z konkursu "Mój Asus" na Styl.pl:hurra: [zobacz wypowiedź w wątku]
ja-sylwia
ja-sylwia napisał(a): mariolakal napisał(a): Czy ktoś się orientuje w jakim celu w papierosach LD i Winston umieszczone są kody ? Kody są potrzebne jak są organizowane akcje z ambasadorkami… [zobacz wypowiedź w wątku]
ja-sylwia
mariolakal napisał(a): Czy ktoś się orientuje w jakim celu w papierosach LD i Winston umieszczone są kody ? Kody są potrzebne jak są organizowane akcje z ambasadorkami… [zobacz wypowiedź w wątku]
ja-sylwia
Wie ktoś co z konkursem Vichy Dermablend gdzie do wygrania były zestawy z produktami? Wyników nie podali ale gratulują zwycięzcom. Dostał ktoś od… [zobacz wypowiedź w wątku]
ja-sylwia
Właśnie sprawdzałam jeszcze raz stronę z konkursem i dodali informację,że zwycięzcy zostali już powiadomieni mailowo wiec widocznie zakończyli przed… [zobacz wypowiedź w wątku]
ja-sylwia
A już się bałam,że to jakiś przekręt :D dziękuje za odpowiedź
ja-sylwia
Brałam dziś udział w konkursie urodzinowym Glamour. Zgłoszenia miały być przyjmowane do godziny 17 a już teraz dostałam wiadomość o wygranej. W… [zobacz wypowiedź w wątku]
ja-sylwia
W ostatnim… [zobacz wypowiedź w wątku]
ja-sylwia
Pudełeczko shinybox :rotfl: Jeśli jesteście takim zainteresowane więcej informacji… [zobacz wypowiedź w wątku]
ja-sylwia
Niech mi ktoś wyjaśni który kod z paragonu mam wpisać żeby wziąć udział w konkursie Rossnet?? Ja na swoim paragonie nie widzę tak długiego kodu żeby… [zobacz wypowiedź w wątku]
Wypowiedź była edytowana 1 razy.
ja-sylwia
lakier z maybelline i paczuszka z marion Zdjęcia już na blogu
ja-sylwia
Produkt do testowania od ofeminin
ja-sylwia
Nagroda do testowania od ofeminin http://kolorowa-kraina-sylwii.blogspot.com/2013/08/pachnaca-niespodzianka-od-ofeminin.html :rotfl: [zobacz wypowiedź w wątku]
ja-sylwia
antylopia napisał(a): Faceci i pranie hahahahahha mój nie rozroznia nawet plynu do plukania od plynu do prania. W temacie to wkurza mnie koniec dobrej passy
ja-sylwia
dotarł w końcu glossy box jeszcze z września z konkursu gali, zdjęcia w stopce [zobacz wypowiedź w wątku]
ja-sylwia
paczuszki z kosmetykami do testów (zdjęcia w stopce) [zobacz wypowiedź w wątku]
ja-sylwia
w piątek paczuszka z bielendą (zdjęcie w stopce) [zobacz wypowiedź w wątku]
ja-sylwia