Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych i/lub partnerom wymienionym w
Polityce Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych.
darog
Posty na forum: 2212
Z nami od: 19.11.2009
Punkty karne: 0/5
darog napisał(a): MAM e-kartę do Allegro.pl o wartości 50 zł Najważniejsze zasady wykorzystania e-karty podarunkowej: Kod podajesz w serwisie przy finalizacji… [zobacz wypowiedź w wątku]
darog
MAM Home and You 2x 100zł zamiana na EMPIK, TKmaxx, APART, IKEA.. [zobacz wypowiedź w wątku]
darog
MAM e-kartę do Allegro.pl o wartości 50 zł Najważniejsze zasady wykorzystania e-karty podarunkowej: Kod podajesz w serwisie przy finalizacji… [zobacz wypowiedź w wątku]
darog
patii098 napisał(a): Witam, wreszcie założyłam konto
darog
maverick napisał(a): sylwika76 napisał(a): znalazłam paragon z Lidla a na nim Ballantine's Whisky za 99,99 czy to dobry paragon na kończący się dzisiaj konkurs? Za duża cena - wchodzą… [zobacz wypowiedź w wątku]
darog
valnieta napisał(a): z drugiego etapu jagera ktoś coś już dostał? Nie. Ledwie zakończyli flaszki z I etapu wysłać. Wujek dostał w ostatni piątek (podanie danych do… [zobacz wypowiedź w wątku]
darog
cudaczek121 napisał(a): kalinea napisał(a): Wkurza mnie że im jestem starsza tym mniej czasu na zostanie mamą a im mniej czasu na zostanie mamą tym mniej wolnych facetów
darog
pioge7 napisał(a): harnas napisał(a): kumulacja napisał(a): ziolko napisał(a): pioge7 no tak... nie dojrzałam tego zapisu w opisie konkursu... echh.. czyli trzymanie kciuków na darmo :zakreconyA ja kziolko napisał(a): pioge7 no tak... nie… [zobacz wypowiedź w wątku]
darog
olabas napisał(a): darog napisał(a): darog napisał(a): iwona0103 napisał(a): darog napisał(a): olabas napisał(a): iwona0103 napisał(a): darog napisał(a): Jägermeister Serio nie ma w sklepach? "NIEZWŁOCZNIE"... Przewidywana wysyłka nagród głównych w postaci PlayStation 5 wraz z plecakiem… [zobacz wypowiedź w wątku]
darog
darog napisał(a): iwona0103 napisał(a): darog napisał(a): olabas napisał(a): iwona0103 napisał(a): darog napisał(a): Jägermeister Serio nie ma w sklepach? "NIEZWŁOCZNIE"... Przewidywana wysyłka nagród głównych w postaci PlayStation 5 wraz z plecakiem i… [zobacz wypowiedź w wątku]
darog
iwona0103 napisał(a): darog napisał(a): olabas napisał(a): iwona0103 napisał(a): darog napisał(a): Jägermeister Serio nie ma w sklepach? "NIEZWŁOCZNIE"... Przewidywana wysyłka nagród głównych w postaci PlayStation 5 wraz z plecakiem i… [zobacz wypowiedź w wątku]
darog
olabas napisał(a): iwona0103 napisał(a): darog napisał(a): Jägermeister Serio nie ma w sklepach? "NIEZWŁOCZNIE"... Przewidywana wysyłka nagród głównych w postaci PlayStation 5 wraz z plecakiem i… [zobacz wypowiedź w wątku]
darog
witegz napisał(a): Maszyny chłodzące od Jagermeistera? Dalej cisza? ägermeister Serio nie ma w sklepach? "NIEZWŁOCZNIE"... Przewidywana wysyłka nagród… [zobacz wypowiedź w wątku]
darog
kitu napisał(a): Czy Ballantines prosi o wysłanie oryginału zwycieskiego paragonu tradycyjną pocztą? Odpowiem tak: lubię wysyłać paragony pocztą na nagrody… [zobacz wypowiedź w wątku]
darog
Johnnie Walker. Wg regulaminu model Smartfona to kwota 2990 zł Wg cen sklepowych to ...800zł... ??? [zobacz wypowiedź w wątku]
darog
misiamarysia napisał(a): darog napisał(a): Jägermeister czy oni nie potrafią wysłać laureatom nagród? od 3 tygodni pojedyncze wpisy: dziś dotarł Jägermeister z I etapu... Chyba sami… [zobacz wypowiedź w wątku]
darog
Jägermeister czy oni nie potrafią wysłać laureatom nagród? od 3 tygodni pojedyncze wpisy: dziś dotarł Jägermeister z I etapu... [zobacz wypowiedź w wątku]
darog
kumulacja napisał(a): Somersby - czy zestawy sylwestrowe są już wysyłane? Widziałam tylko jeden wpis o dotarciu przesyłki. Oni chyba nie wszystkim wysłali jednocześnie.… [zobacz wypowiedź w wątku]
darog
darog napisał(a): WYMIENIĘ NA EMPIK doładowanie, kody, bony..TXmaxx, Apart-biżuteria bony (wszystko nowe, nie otwierane) [zobacz wypowiedź w wątku]
darog
darog napisał(a): Wymiana na bony, karty: Empik, Apart biżuteria, Txmaxx, Ikea...? Dokładnie ten klasyczny model, oryginał, nie… [zobacz wypowiedź w wątku]