Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych i/lub partnerom wymienionym w
Polityce Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych.
barszcz
Posty na forum: 1803
Z nami od: 22.03.2010
Punkty karne: 0/5
Nie można generalizować..najgorsza sytuacja jest na rejonach, gdzie sa teleporady.Ale jeżeli chodzi o specjalistow to mam dobre… [zobacz wypowiedź w wątku]
barszcz
edzia21 napisał(a): barszcz napisał(a): Szukam pomocy, czy wkonkursie Lidl, produktów E , wystarczy kupić jeden proszek, czy kilka? 1
barszcz
Szukam pomocy, czy wkonkursie Lidl, produktów E , wystarczy kupić jeden proszek, czy kilka? [zobacz wypowiedź w wątku]
barszcz
Wkurza mnie i smuci, zlodziejstwo które opisujecie wyżej.Ale wiecie co, jestem szczęśliwa, że należe do tego forum, czytajac Wasze porady i… [zobacz wypowiedź w wątku]
barszcz
Ja także bardzo dziękuję:serce: [zobacz wypowiedź w wątku]
barszcz
Jedzie do mnie ostatnia wygrana..co teraz???? [zobacz wypowiedź w wątku]
barszcz
malenka89 napisał(a): Pieniążki można wpłacać do końca dnia, potem usuniemy numer konta. Wszystkim, którzy się dołączyli dziękujemy! Dziękuję za inicjatywę [zobacz wypowiedź w wątku]
barszcz
delvitto, ja wpisałam xxx i poszło [zobacz wypowiedź w wątku]
barszcz
Bardzo smutna informacja..wyrazy współczucia dla rodziny:roza: [zobacz wypowiedź w wątku]
barszcz
rambus61 napisał(a): czy ktos dostał Power Bank KAPRIN z z konkursu Konkurs Zimowy Energizer w Carrefour nie moge go wogule właczyć nałądować czy ktos też tak ma One… [zobacz wypowiedź w wątku]
barszcz
Czy miał ktoś problem z wysłaniem sms na konkurs Glade w C4? [zobacz wypowiedź w wątku]
barszcz
Nie straszczcie..moja stacja zniknęła ze strony, a bombonierę właśnie odebrałam.Nie ma co pisać scenariuszy, bo co stacja to inaczej [zobacz wypowiedź w wątku]
barszcz
Meridol z Hebe, chyba dpd [zobacz wypowiedź w wątku]
barszcz
Chyba ktoś popłynął w formularzu zwycięzcy z Colin.(Intermarche)Numer dowodu i pesel..mam nadzieję, że nikt nie da się nabrać na wyłudzenie… [zobacz wypowiedź w wątku]
barszcz
joan napisał(a): Organizator zamierza poinformować laureatów podczas rozmowy telefonicznej oraz wysyłając smsa. No to chyba nikt nie wygra, skoro nie podaje się… [zobacz wypowiedź w wątku]
barszcz
malenka napisał(a): Czy jest na sali farmaceuta, albo osoba mogąca doradzić jak zapatrzeć apteczkę na wjazd do Azji? Chciałam się zabezpieczyć zwłaszcza przed… [zobacz wypowiedź w wątku]
barszcz
Claudia77 napisał(a): tak sobie myślę, by w te wakacje ( zimowe lub letnie) zorganizować samemu wyjazd gdzieś dalej poza Europę - podzielcie się opiniami jak możecie -… [zobacz wypowiedź w wątku]
barszcz
cudaczek121 napisał(a): barszcz napisał(a): https://www.siepomaga.pl/kasia Bardzo proszę o pomoc wojowniczce z mojej Łodzi.Jeśli nie moźesz wpłacić, to udostępnij Kochani!Może zalegają… [zobacz wypowiedź w wątku]
barszcz
:przytul:koniczynka123 napisał(a): Gdzie wy wszystkie pracujecie? Jakos w żadnej z moich prac nie bylo czasu na pogaduchy. Rozmowy o pracy i tyle. Mam 3 doroslych dzieci i oprócz… [zobacz wypowiedź w wątku]
barszcz
zdolnabestia napisał(a): Testy preparatów na katar to nic. Kiedyś, lata temu, był tu konkurs, w którym do wygrania był voucher na trumnę i usługi pogrzebowe. Nie wydaje się… [zobacz wypowiedź w wątku]