Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych i/lub partnerom wymienionym w
Polityce Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych.
azaflora
Posty na forum: 864
Z nami od: 24.03.2010
Punkty karne: 0/5
ziolko napisał(a): Szanetka napisał(a): Odkupiłam i niestety wysłałam paragon jak się okazało najprawdopodobniej podrobiony... Jakie konsekwencje może wyciągnąć organizator w tej kwestii.… [zobacz wypowiedź w wątku]
azaflora
Czarne bluzy Lech z przedostatniego tygodnia - Pocztą Polską -- przefrunęły przez płot do ogródka
azaflora
Sama się zrobiłam w konia:mur:. Chciałam szybciutko mieć pieniądze na koncie i skorzystałam z wpłatomatu. Jako klient określonego banku, powinnam… [zobacz wypowiedź w wątku]
azaflora
nitka310 napisał(a): pikawka napisał(a): nitka310 napisał(a): Właśnie zastanawiam się czy warto założyć FB.... widzę, że niektóre konkursy to rozmowy z botami przez Messenger... no i różne weekendowe noclegi… [zobacz wypowiedź w wątku]
azaflora
Oby to był dla wszystkich Dobry, Nowy Rok. Zdrowia, spełnienia marzeń i samych pozytywnych zdarzeń:zdrowko: [zobacz wypowiedź w wątku]
azaflora
misiamarysia napisał(a): astronautka napisał(a): !. Chorujące dziecko żłobkowe. 2. Mąż. 3. Pandemia. 4. Że mi wiecznie zimno. 5. Niektóre osoby w pracy. 6. Ogólnie chyba wszystko. Jeśli poza… [zobacz wypowiedź w wątku]
azaflora
magdalena-chili napisał(a): Bluzy TIC TAC, dzis 8.30 kurier InPost. Etap nie kojarze ktory (VIII?), ale info o wygranej bylo na poczatku listopada. Super niespodzianka. I u… [zobacz wypowiedź w wątku]
azaflora
toka napisał(a): azaflora napisał(a): azaflora napisał(a): goniurka napisał(a): baxter napisał(a): azaflora napisał(a): agata17134 napisał(a): Czy wszyscy już dostali czapki z mbanku? U mnie czapka wygrana w ostatnich dniach trwania konkursu, jeszcze nie dotarła... Przedostatni… [zobacz wypowiedź w wątku]
azaflora
azaflora napisał(a): goniurka napisał(a): baxter napisał(a): azaflora napisał(a): agata17134 napisał(a): Czy wszyscy już dostali czapki z mbanku? U mnie czapka wygrana w ostatnich dniach trwania konkursu, jeszcze nie dotarła... Przedostatni tydzień… [zobacz wypowiedź w wątku]
azaflora
goniurka napisał(a): baxter napisał(a): azaflora napisał(a): agata17134 napisał(a): Czy wszyscy już dostali czapki z mbanku? U mnie czapka wygrana w ostatnich dniach trwania konkursu, jeszcze nie dotarła... Przedostatni tydzień… [zobacz wypowiedź w wątku]
azaflora
agata17134 napisał(a): Czy wszyscy już dostali czapki z mbanku? U mnie czapka wygrana w ostatnich dniach trwania konkursu, jeszcze nie dotarła... Przedostatni tydzień… [zobacz wypowiedź w wątku]
azaflora
atyde25 napisał(a): Myślicie,że z tictaców będzie rezerwa?Bo po ok 30 zgłoszeniach i wyniku wygranych 0 jestem z lekka podłamana:(Nie ,że marzę o białych bluzach ale… [zobacz wypowiedź w wątku]
azaflora
aanneettaa napisał(a): Czy ktoś się orientuje jaki procent prowizji pobiera allegro od sprzedaży elektroniki???? Znalazłam 6% ... Ktoś potwierdzi? To zależy co… [zobacz wypowiedź w wątku]
azaflora
asper01 napisał(a): Zwrócił ktoś uwagę na datę bonów do Selgrosa od UO z Berlinek? Masz wyjaśnienie… [zobacz wypowiedź w wątku]
azaflora
konkursjusz napisał(a): O co chodzi, że nie ma już kodów pod Heienekenem? Zawsze były, mimo braku loterii... Też to zauważyłam. Kiedyś były kody z szesnastoma znakami,… [zobacz wypowiedź w wątku]
azaflora
Bluzy TicTac u męża i rezerwa /VOD/ Kinder Bueno [zobacz wypowiedź w wątku]
azaflora
Zwrot za Lactacyd od Smolara /13,99/ [zobacz wypowiedź w wątku]
azaflora
9 kodów Lech czeka na nabywcę
azaflora
ameryka napisał(a): kerocna napisał(a): Czy czeka ktoś jeszcze na bluzę Lech z 1 etapu? :looka: tak czekam Ja również. Mniejsza dotarła, a większy rozmiar nie i brak powiadomienia na… [zobacz wypowiedź w wątku]
azaflora
FBmarta22 napisał(a): Czy do wszystkich dotarły już lechowe bluzy z pierwszego tygodnia? Bo u mnie ciszaaa w tym temacie