Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych i/lub partnerom wymienionym w
Polityce Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych.
Agnes
Posty na forum: 2504
Z nami od: 27.10.2004
Punkty karne: 0/5
czy ten konkurs to juz był rozwiązany? https://www.biedronka.pl/pl/konkurs-nivea-30-11 [zobacz wypowiedź w wątku]
Agnes
aniolka2310 napisał(a): atanerka napisał(a): viviean napisał(a): Czy do wszystkich już dotarły czapki mbank? wygrałam 19 listopada...U mnie właśnie brakuje 2 czapek z etapu z 19.11. Z ostatniego etapu już… [zobacz wypowiedź w wątku]
Agnes
bony berlinki stokrotka? [zobacz wypowiedź w wątku]
Agnes
ewikewikk napisał(a): izak1000 napisał(a): Tymbark ogólnopolski "Daj coś od siebie" - jak tam z wygranymi, coś cicho w mdw?? ? ktoś mi kiedys napisal ze oni informowali na bieżąco [zobacz wypowiedź w wątku]
Agnes
To był dziwny rok....Grałam do połowy marca i wygrałam sporo róznych zaproszeń które przepały z powodu pandemii która nagle nadciągnęła ( a jeszcze w… [zobacz wypowiedź w wątku]
Agnes
asia575 napisał(a): Agnes napisał(a): szukam odp dostałam 2 czapki z mbank zamiast jednej, oczywiscie 2 zaadresowane na mnie i na dwie dostałam osobne kody do paczkomatu myslałam ze… [zobacz wypowiedź w wątku]
Agnes
szukam odp dostałam 2 czapki z mbank zamiast jednej, oczywiscie 2 zaadresowane na mnie i na dwie dostałam osobne kody do paczkomatu myslałam ze… [zobacz wypowiedź w wątku]
Agnes
kreatia napisał(a): berlinki polo? a stokrotka? [zobacz wypowiedź w wątku]
Agnes
glena napisał(a): Agnes napisał(a): halliday napisał(a): Agnes napisał(a): izak1000 napisał(a): Czy Tymbark ten ze wszystkich sklepów już i nformował? chodzi o ten konkurs Daj coś od siebie? przecież on jeszcze trwa więc raczej poinformują… [zobacz wypowiedź w wątku]
Agnes
halliday napisał(a): Agnes napisał(a): izak1000 napisał(a): Czy Tymbark ten ze wszystkich sklepów już i nformował? chodzi o ten konkurs Daj coś od siebie? przecież on jeszcze trwa więc raczej poinformują… [zobacz wypowiedź w wątku]
Agnes
izak1000 napisał(a): Czy Tymbark ten ze wszystkich sklepów już i nformował? chodzi o ten konkurs Daj coś od siebie? przecież on jeszcze trwa więc raczej poinformują… [zobacz wypowiedź w wątku]
Agnes
toka napisał(a): baxter napisał(a): CZy wysyłaja czapki z mbanku czy wszystkie juz poszły? Mam wygrana z 29 listopada i cisza, przesyłki brak :zalamany: Ciągle czekam ???? Z tego… [zobacz wypowiedź w wątku]
Agnes
rene napisał(a): KOLEJ NA TYSKIE!  przelew 200zl :slonko: dzięki za ten post od razu sprawdziłam na koncie i u mnie tez przelew 200zł Kolej na Tyskie - lubię… [zobacz wypowiedź w wątku]
Agnes
bony do stokrotki z berlinek??????????????/ [zobacz wypowiedź w wątku]
Agnes
rene napisał(a): Czy Wysyłaja juz kase z Tyskego?"Kolej na Tyskie'
Agnes
pikawka napisał(a): margobb napisał(a): pikawka napisał(a): Czy bony od smolara Dino pełen koszyk były wysłane? Z rezerwy jeszcze nie A nie z rezerwy? ja wygrałam z rezerwy i nie mam [zobacz wypowiedź w wątku]
Agnes
bony do stokrotki z Berlinek???? juz wysyłane były? [zobacz wypowiedź w wątku]
Agnes
A jakich dni dochodziły czapki z mBanku? Ja wygrałam 12 listopada i nie mam [zobacz wypowiedź w wątku]
Agnes
agnike napisał(a): Bon 100 zł , z konkursu Jedna to za mało u mnie też dodatkowo kod na film od Mikołaja i pozytywna weryfikacja Kolej na Tyskie, tak więc czekam na… [zobacz wypowiedź w wątku]
Agnes
FBmarta22 napisał(a): magdal14 napisał(a): pokrzywa30 napisał(a): A czy bony z Dino tyskie ktoś już dostał? Cisza, a czas był do dzisiaj? Rzeczywiście, czas na wysyłkę do dzisiaj więc pewnie jutro zaczną… [zobacz wypowiedź w wątku]