Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych i/lub partnerom wymienionym w
Polityce Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych.
zarania
Posty na forum: 3570
Z nami od: 20.04.2010
Punkty karne: 0/5
Kupię doładowanie Orange. Proszę o PW z ceną i nominałem. [zobacz wypowiedź w wątku]
zarania
https://www.doladowania.t-mobile.pl/files/Regulamin-promocji-Szalik-za-doladowanie-w-T-Mobile-23102020.pdf Przy doładowaniu 100 zł T-Mobile 10 zł… [zobacz wypowiedź w wątku]
zarania
Kupię pilnie bon/kartę Media Expert. PW [zobacz wypowiedź w wątku]
zarania
100 zł Milka Dino
zarania
Szukam zniżki do Media Markt lub Media Expert. Może ktoś z Was ma niepotrzebną? Planuję większy zakup. PW [zobacz wypowiedź w wątku]
zarania
Czy były już wyniku z loterii Tymbark z piątku? [zobacz wypowiedź w wątku]
zarania
chochliczka napisał(a): Szukam pom9cy. M9oja ciocia sie potknela i m9cno pobila twarz. Miala ropien, byla u chorurga ma karte wszystko,a pzu odmawia wyplaty… [zobacz wypowiedź w wątku]
Wypowiedź była edytowana 1 razy.
zarania
Kupię kod do Smyka. Propozycje z ceną na PW [zobacz wypowiedź w wątku]
zarania
xena napisał(a): helcia85 napisał(a): Pisałam do Cyfrowego Polsatu, że strona konkursowa nie działa i mam odpowiedź: WitamyUprzejmie informujemy, że Cyfrowy Polsat nie zarejestrował… [zobacz wypowiedź w wątku]
zarania
Czy są jakieś testy/quizy z okazji Święta Niepodległości? [zobacz wypowiedź w wątku]
zarania
pini napisał(a): Multibilety z konka smolarowego Tymbark "Tym, którzý kochają być razem" to do kiedy są ważne? Już są nieważne. Jeśli Ci przedłużyli to są ważne… [zobacz wypowiedź w wątku]
zarania
bon do Dino 50 zł z Przejdźmy na Ty [zobacz wypowiedź w wątku]
zarania
Kupię kod pyszne.pl [zobacz wypowiedź w wątku]
zarania
Czy ktoś oglądał film Supremacja? Jakie jest zakończenie? Leciał późno w nocy i zasnęłam. Czy ktoś zginął? [zobacz wypowiedź w wątku]
zarania
Kupię doładowanie T-mobile. PW z ceną. [zobacz wypowiedź w wątku]
zarania
melancholia napisał(a): Wkurza mnie, że zagapiłam się z terminem ważności dowodu i za późno złożyłam wniosek, nie dostanę nowego przed utratą ważności starego. No i w… [zobacz wypowiedź w wątku]
zarania
Kupię doładowanie Orange i/lub T-mobile. PW [zobacz wypowiedź w wątku]
zarania
Na jakiego maila piszecie do Smolara w sprawie przedłużenia biletów z loterii Tymbarka i/lub Żywiec Zdrój? Może mógłby mi ktoś z Was pożyczyć 2… [zobacz wypowiedź w wątku]
zarania
milkaaa13 napisał(a): zarania napisał(a):halliday napisał(a): Miła26 napisał(a): Na jaki adres mail piszecie w sprawie przedłużenia biletów do kina z loterii Tymbarka? infolinia@benefitsystems.pl Czy komuś już przedłużyli? … [zobacz wypowiedź w wątku]
zarania
halliday napisał(a): Miła26 napisał(a): Na jaki adres mail piszecie w sprawie przedłużenia biletów do kina z loterii Tymbarka? infolinia@benefitsystems.pl Czy komuś już… [zobacz wypowiedź w wątku]