Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych i/lub partnerom wymienionym w
Polityce Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych.
onlyrybka
Posty na forum: 1111
Z nami od: 20.09.2010
Punkty karne: 0/5
adriannaa napisał(a): Z Kinder przychodzi zwrotkaNie przychodzi. [zobacz wypowiedź w wątku]
onlyrybka
rettib napisał(a): Kupię - coś, co mogłoby być prezentem dla 20-latka, np. bon do Decathlona, kod Netflix, .... pomysłów brak
onlyrybka
[quote=kumulacja] koniczynka123 napisał(a): kumulacja napisał(a): Drogi Smolarze! Jeżeli czytasz tę rubrykę to wiedz, że zawieszki w konkursie NIVEA w Biedronce są po prostu goowniane. Już… [zobacz wypowiedź w wątku]
Wypowiedź była edytowana 1 razy.
onlyrybka
gizoon napisał(a): onlyrybka napisał(a): rajstopek22 napisał(a): Nie każdemu odpisuje, mi na 3 maile nie odpisał. Ale ja jestem na czarnej liście, choć nadal nie wiem za co Zadzwoń i zapytaj czemu nie odpisali… [zobacz wypowiedź w wątku]
onlyrybka
rajstopek22 napisał(a): Nie każdemu odpisuje, mi na 3 maile nie odpisał. Ale ja jestem na czarnej liście, choć nadal nie wiem za co Zadzwoń i zapytaj czemu nie odpisali… [zobacz wypowiedź w wątku]
onlyrybka
gizoon napisał(a): Czy Smolar odpisuje na e-maile? Od września wysłałem do nich ok. 4 e-maili jak pomyliłem się w nr paragonu, w celu modyfikacji lub usunięcia… [zobacz wypowiedź w wątku]
onlyrybka
Zestawy produktów z Glade / Pronto... [zobacz wypowiedź w wątku]
onlyrybka
C4 Burn słuchawki. [zobacz wypowiedź w wątku]
onlyrybka
ivanotta napisał(a): soraya itm przychodzi zwrotka? Wysyłałam na początku konkursu, zwrotki brak. [zobacz wypowiedź w wątku]
onlyrybka
Produkty Kucharek C4 w bardzo fajnym pudełku z kokardką
onlyrybka
assal napisał(a): Ja jestem zdania, że konkursów jest teraz bardzo dużo. Na pewno więcej i lepsze jak rok temu przed świętami
onlyrybka
edith napisał(a): Mam pytanie odnośnie konkursu Nutella. Weszłam na galerie zdjęć i jestem w szoku...pełen profesjonalizm, zdjęcia jak z katalogu. Czy to sa zdjęcia… [zobacz wypowiedź w wątku]
onlyrybka
norweska20 napisał(a): Też sweterki ..a grałam o zapas nutelki To samo i u mnie
onlyrybka
anaesth napisał(a): "O niczym innym nie marzę, jak o głównej u Ciebie, Smolarze" :lol: :lol: (tak, wiem, takim marnym rymem to się u nich nie wygrywa
onlyrybka
marcella napisał(a): Jagermeister informowali? Tak, ale nie wiem do którego tygodnia poszły @. [zobacz wypowiedź w wątku]
onlyrybka
"w zgodzie z naturą"z loterii Lidla informowali tylko bidony czy wszystko ? [zobacz wypowiedź w wątku]
onlyrybka
asper01 napisał(a): https://www.e-konkursy.info/konkurs/konkurs-jesien-pelna-nagrod-intermarche.html#.X6R5r2hKjIV Rozumiem, że tu też cisza z dostawą nagród? Dzisiaj… [zobacz wypowiedź w wątku]
onlyrybka
pati12b napisał(a): anialistopad napisał(a):termitek99 napisał(a): pati12b napisał(a): Utwierdźcie mnie proszę czy dobrze myślę: jeśli kupiłam La Chocolatiere w ITM mogę się zgłosić do dwóch smolarowych konkursów? Zerknij do… [zobacz wypowiedź w wątku]
onlyrybka
olunka napisał(a): onlyrybka napisał(a): Czy dostał ktoś nagrodę z "Jesień pena nagród" ? Nagrody miały być wysłane w piątek, taki mail dostałam od Smolara i cisza. no własnie nie… [zobacz wypowiedź w wątku]
onlyrybka
Czy dostał ktoś nagrodę z "Jesień pena nagród" ? Nagrody miały być wysłane w piątek, taki mail dostałam od Smolara i cisza. [zobacz wypowiedź w wątku]