Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych i/lub partnerom wymienionym w
Polityce Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych.
magalan83
Posty na forum: 1570
Z nami od: 05.11.2010
Punkty karne: 0/5
Duży przelew albo samochód :slonko: [zobacz wypowiedź w wątku]
magalan83
Wiem, nie powinnam narzekać, ale nie udało mi się wygrać ani pianiaty z Kinder, ani klocków od Kubusia i dlatego jest mi tak po ludzku, bardzo… [zobacz wypowiedź w wątku]
magalan83
i znowu jestem w grze :zdrowko: Żabka Winiary bon 50 zł [zobacz wypowiedź w wątku]
magalan83
kerocna napisał(a): magalan83 napisał(a): Konkurs ITM Odpocznij w porządku - czy były już wyniki? Straciłam wątek Były. :ok: Kolejne niepowodzenie w konkursie
magalan83
Konkurs ITM Odpocznij w porządku - czy były już wyniki? Straciłam wątek [zobacz wypowiedź w wątku]
magalan83
:przestraszony: Profi zestaw garnków ZWEIGER :hurra: I tym wpisem rozpoczynam Nowy Rok :slonko: [zobacz wypowiedź w wątku]
magalan83
FBkinga12 napisał(a): magalan83 napisał(a): Nie mogę zgłosić do konkursu swojego udziału Captain jack, niby mieszczę się w 1 etapie to i tak mam komunikat... Mam dokładnie tak samo. Zakup z… [zobacz wypowiedź w wątku]
magalan83
Nie mogę zgłosić do konkursu swojego udziału Captain jack, niby mieszczę się w 1 etapie to i tak mam komunikat... [zobacz wypowiedź w wątku]
magalan83
Znowu wielkie rozczarowanie :wstyd: tak liczyłam na Martini i inne wyniki konkursów a tu znowu mnie nie docenili
magalan83
Po północy wpadły dwie nerki z łaciate :dobani: nie będę nawet odsyłać danych, niech ktoś inny skorzysta. [zobacz wypowiedź w wątku]
magalan83
I znowu mam okazję się tu wpisać :lol: I kto to mówi w sieci Topaz
magalan83
Aaa jak ja tu lubię się wpisywać :lol: Tak smakuje wygrana nagrody III stopnia – KOSZYKA ZAKUPOWEGO O WARTOŚCI 50 ZŁ W SKLEPIE E-DEVELEY [zobacz wypowiedź w wątku]
magalan83
baxter napisał(a): magalan83 napisał(a): baxter napisał(a): magalan83 napisał(a): Loteria "Dobra kuchnia zasługuje na Lurpak" czy dostęp do Netflix w postaci kodu już ktoś otrzymał? A z którego dnia wygrana? Wysyłali na… [zobacz wypowiedź w wątku]
magalan83
baxter napisał(a): magalan83 napisał(a): Loteria "Dobra kuchnia zasługuje na Lurpak" czy dostęp do Netflix w postaci kodu już ktoś otrzymał? A z którego dnia wygrana? Wysyłali na… [zobacz wypowiedź w wątku]
magalan83
Loteria "Dobra kuchnia zasługuje na Lurpak" czy dostęp do Netflix w postaci kodu już ktoś otrzymał? [zobacz wypowiedź w wątku]
magalan83
Bardzo się cieszę, że znowu mogę się wpisać w ten wątek :lol: co prawda naiwnie liczyłam na iPhone :wstyd: a dostałam bon na zakupy :oczami: … [zobacz wypowiedź w wątku]
Wypowiedź była edytowana 1 razy.
magalan83
Informują z Konkurs "Zagrodowy" Rodzaj powiadomienia: E-mail Dodatkowe informacje: 1 etap [zobacz wypowiedź w wątku]
magalan83
W końcu mam możliwość się w ten wątek wpisać :oczami: i pochwali się szczęściem konkursowym, który powrócił :padam: zagrodowy-Aquaphor J. Shmidt… [zobacz wypowiedź w wątku]
magalan83
To niesprawiedliwe, że jako członek grupy konkursowiczów nie mogę z Wami konwersować na forum MDW :zalamany: [zobacz wypowiedź w wątku]
magalan83
Dawno nic nie wygrałam co by mnie dłużej ucieszyło :( wątku, narzekam! tak bardzo chciałabym się wpisać w MDW i forumowiczów zaskoczyć :oczami: [zobacz wypowiedź w wątku]