Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych i/lub partnerom wymienionym w
Polityce Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych.
bloomcia
Posty na forum: 468
Z nami od: 17.02.2011
Punkty karne: 0/5
Szukam osoby, która skanuje artykuły w Panelu Gospodarstw Domowych GFK. Mam kilka pytań praktycznych
bloomcia
Tablet od Gerarda 1/2
Wypowiedź była edytowana 1 razy.
bloomcia
b011375 napisał(a): cikitusia89 napisał(a): To od razu róbcie zakupy za te punkty, ja się nie zakwalifikowałam ja zamowilam 3 rzeczy ale pewnie i tak nie przysla bo anuluja taka duza ilosc… [zobacz wypowiedź w wątku]
bloomcia
Biedronka......... robią ludzi w balona naciąganymi promocjami. Czytajcie uważnie te ich super okazje. Obiadki Bobovita 190g w promocji przy… [zobacz wypowiedź w wątku]
bloomcia
Gratulacje :D Nagroda marzeń! [zobacz wypowiedź w wątku]
bloomcia
pufę Lay's - pw
bloomcia
Pilnie szukam odpowiedzi na pytanie - chcę zarezerwować nocleg na booking w pokoju 2-os. (maksymalna liczba osób: 2) i nie wiem czy to wlicza również… [zobacz wypowiedź w wątku]
bloomcia
nanajka81 napisał(a):kolorowa napisał(a):Mail od Wedla z konkursu 4kids- poduszka Krówka Wedelka i zestaw słodyczy
bloomcia
Ramka multimedialna od Dady i flaga z Tymbark Tesco
bloomcia
+31 zakupy przez internet + propozycja udziału w płatnym tygodniowym badaniu dot. zakupów w sieci :ok: [zobacz wypowiedź w wątku]
bloomcia
Pierwsze zgłoszenie w lay's i pufa jest
bloomcia
roger111 napisał(a):bloomcia napisał(a):roger111 napisał(a):U mnie Auchan Rumia. W Gdyni pudło, ale nie zdziwiłem się. W ostatni dzień zgłaszałem. W domu tylko Lay'sy, Cola, Heinekeny i lody Zielona Budka,… [zobacz wypowiedź w wątku]
bloomcia
roger111 napisał(a):U mnie Auchan Rumia. W Gdyni pudło, ale nie zdziwiłem się. W ostatni dzień zgłaszałem. W domu tylko Lay'sy, Cola, Heinekeny i lody Zielona Budka,… [zobacz wypowiedź w wątku]
bloomcia
dang21 napisał(a):bloomcia napisał(a):W tym rowerowym konkursie Auchan nie można było zrobić foty ze człowiekiem na zdjęciu? Bo widzę że w galerii same śniadania, bez spożywającego choćby… [zobacz wypowiedź w wątku]
bloomcia
W tym rowerowym konkursie Auchan nie można było zrobić foty ze człowiekiem na zdjęciu? Bo widzę że w galerii same śniadania, bez spożywającego choćby… [zobacz wypowiedź w wątku]
bloomcia
monmoon napisał(a):bloomcia napisał(a):zwierzyniec napisał(a):bloomcia napisał(a):Słuchajcie, a gdzie Wy mieliście info o tym żeby zdjęcie wysłać z serkami? Nie dostałam żadnego maila ani smsa, a dziś przyszła ankieta pierwsza. Nie… [zobacz wypowiedź w wątku]
bloomcia
zwierzyniec napisał(a):bloomcia napisał(a):Słuchajcie, a gdzie Wy mieliście info o tym żeby zdjęcie wysłać z serkami? Nie dostałam żadnego maila ani smsa, a dziś przyszła ankieta pierwsza. Nie… [zobacz wypowiedź w wątku]
bloomcia
Słuchajcie, a gdzie Wy mieliście info o tym żeby zdjęcie wysłać z serkami? Nie dostałam żadnego maila ani smsa, a dziś przyszła ankieta pierwsza. Nie… [zobacz wypowiedź w wątku]
bloomcia
A czy ktoś się czai na mój rower w Auchan Rumia?:hyhy: [zobacz wypowiedź w wątku]
bloomcia
Czy nr zaczynający się na 32272**** jest Wam znany? Dzwonil po 15 [zobacz wypowiedź w wątku]