Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych i/lub partnerom wymienionym w
Polityce Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych.
aurorcia
Posty na forum: 4178
Z nami od: 10.04.2011
Punkty karne: 0/5
Czy Kona z loterii Knorr ma już właściciela? A może filmik z losowania jest? [zobacz wypowiedź w wątku]
aurorcia
Czy ktoś używał już kodów Ceneo z konkursu Knorr? Czy ja jestem jakaś nieudolna czy te wygrane to jakaś lipa?? Nie dosyć, że produktów w opcji kup… [zobacz wypowiedź w wątku]
aurorcia
Dziś Smolar wysyłał kody Ceneo, a dostał ktoś z grudnia? [zobacz wypowiedź w wątku]
aurorcia
nanajka81 napisał(a): aurorcia napisał(a):izak1000 napisał(a): aurorcia napisał(a): Monika11 napisał(a): Smolar wysłał dzisiaj @ o pozytywnej weryfikacji z choinkami - może na dniach wyślą
aurorcia
izak1000 napisał(a): aurorcia napisał(a): Monika11 napisał(a): Smolar wysłał dzisiaj @ o pozytywnej weryfikacji z choinkami - może na dniach wyślą
aurorcia
Monika11 napisał(a): Smolar wysłał dzisiaj @ o pozytywnej weryfikacji z choinkami - może na dniach wyślą
aurorcia
loteryjny napisał(a): Ktos jeszcze nie dostal wszystkich bonow z pelnego koszyka? Ja jeszcze nie mam żadnego, nawet maila nie mam, mama miała maila od dpd w czwartek, że… [zobacz wypowiedź w wątku]
aurorcia
Czy ktoś dostał już kod ceneo z późniejszych dni niż 11 listopad? [zobacz wypowiedź w wątku]
aurorcia
pikawka napisał(a): Co idzie dhlem. Dostałaś smsa. Czy to lindt? :luka: Też dostałam i pasuje mi to na Landt. [zobacz wypowiedź w wątku]
aurorcia
I u mnie 500 zł od tchibo:oczami: [zobacz wypowiedź w wątku]
aurorcia
Dzwoniło coś dziś z prywatnego? [zobacz wypowiedź w wątku]
aurorcia
venix napisał(a): aurorcia napisał(a): Na jakiego maila piszecie zwykle do smolara, na ten biuro@smolar.pl? Ja piszę tam, gdy chcę anulować zgłoszenie. Wydaje mi się, że nikt nigdy mi… [zobacz wypowiedź w wątku]
aurorcia
Na jakiego maila piszecie zwykle do smolara, na ten biuro@smolar.pl? [zobacz wypowiedź w wątku]
aurorcia
anaesth napisał(a): aurorcia napisał(a): A co z bonami z Okocimskich wariantów w Lewiatanie? Smolar miał czas do 12 października, dostał ktoś? Z przedostatniego etapu dotarł jakieś 2… [zobacz wypowiedź w wątku]
aurorcia
A co z bonami z Okocimskich wariantów w Lewiatanie? Smolar miał czas do 12 października, dostał ktoś? [zobacz wypowiedź w wątku]
aurorcia
halliday napisał(a): monikar napisał(a): halliday napisał(a): fantagiro napisał(a): monikar napisał(a): Byłam dzis wysłać priorytet a Pani w okienku mi mowi 8,40zl :hahaha: Ostatnio jak wysyłałam kosztował 5,50 :super: bo wcisnęła Ci… [zobacz wypowiedź w wątku]
aurorcia
visserarthur napisał(a): jokan napisał(a): rufus napisał(a): jokan napisał(a): paragony Grześki/ Haribo/ Leibniz/ Zozole/ Nestle kamerki można już wyrzucić? Losowanie samochodu z Haribo będzie 20 października. yyyyy, to… [zobacz wypowiedź w wątku]
aurorcia
pikawka napisał(a): kalinea napisał(a): Było jakieś info od Kucharka dzisiaj? Też się chętnie fieyrm. Kurde mógłby ktoś się przyznać, że dostał bon i byłoby z głowy
Wypowiedź była edytowana 1 razy.
aurorcia
zielonaszpilka napisał(a): Nic nie knuję
aurorcia
teraz patrzę i u mnie zestaw dosłownie minutę temu, zgłoszenie z 27 września. [zobacz wypowiedź w wątku]