Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych i/lub partnerom wymienionym w
Polityce Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych.
harnas
Posty na forum: 402
Z nami od: 27.06.2011
Punkty karne: 0/5
Jesteś tą panią z sekretariatu, czy wspomnianym prezesem, że mówisz, że nie zmienią wyników? Brałem udział już w nie jednym konkursie, gdzie… [zobacz wypowiedź w wątku]
harnas
Wstawiałem ten konkurs, czuje się wywołany
harnas
Milka 1/3
harnas
maverick napisał(a): stasia98 napisał(a): Mam pytanko, działa Wam strona loterii Nestle- Scrabble? U mnie cały czas błąd od 30 minut niet Sorry, this content is currently not… [zobacz wypowiedź w wątku]
harnas
witegz napisał(a): harnas napisał(a): jegermaister z I etapu wszyscy już dostali? czekam dalej na maszynę chłodzącą z I etapu Ktoś już ma? na olx ktoś sprzedawał, więc chyba już… [zobacz wypowiedź w wątku]
harnas
jegermaister z I etapu wszyscy już dostali? [zobacz wypowiedź w wątku]
harnas
nniewidzialnaa napisał(a): fiona25 napisał(a): [quote=kerocna napisał(a): banka-manka napisał(a): Można łączyć te dwie marki, byle rachunek był na 25 zł
harnas
kumulacja napisał(a): ziolko napisał(a): pioge7 no tak... nie dojrzałam tego zapisu w opisie konkursu... echh.. czyli trzymanie kciuków na darmo :zakreconyA ja kziolko napisał(a): pioge7 no tak... nie… [zobacz wypowiedź w wątku]
harnas
misiamarysia napisał(a): Za który etap jest informacja o Netflix, Świąteczny konkurs? Parę osób dziś się pochwaliło, napiszcie, proszę. za poprzedni tydzień :super: [zobacz wypowiedź w wątku]
harnas
Pytanie o wątek z zakupami paragonów na trwające konkursy Cenę którą tam podajecie za paragon to jest kwota z wysyłką pocztą paragonu, czy… [zobacz wypowiedź w wątku]
harnas
z 400 zestawów Somersby kilka wpisów tylko ?? już wsio poszło?? [zobacz wypowiedź w wątku]
harnas
edzia21 napisał(a): darog napisał(a): Z jakiego adresu @ Informują z Konkurs "Discover Star" Carrefour Rodzaj powiadomienia: mail ?? kontakt@odkryjwsobie.pl edzia Ciebie chyba… [zobacz wypowiedź w wątku]
harnas
mczarna napisał(a): asandraa napisał(a): Czy Heineken za weekend były maile czy tylko lista laureatów na stronie? Też mnie to zastanawia,bo widzę siebie,a maila brak. dostaliście już? [zobacz wypowiedź w wątku]
harnas
a faktoria win się odzywała ?:looka: [zobacz wypowiedź w wątku]
harnas
Nestle stówka :D [zobacz wypowiedź w wątku]
harnas
malgosia74 napisał(a): Pytanko mam, zadziadowałam się trochę i mam do wykorzystania kod z Develey - Unikalnie Napakowane , czy po dodaniu kodu , nawet w przypadku wybrania… [zobacz wypowiedź w wątku]
harnas
margotkowe napisał(a): zabcia0410 napisał(a): Czy ktoś wie kiedy będą wybierani laureaci w konkursie "Jesienna Obfitość Nagród" Intermarche bo w regulaminie jest zapis 3.2. Komisja… [zobacz wypowiedź w wątku]
harnas
kreatia napisał(a): Monika11 napisał(a): harnas napisał(a): Ze Smolarem jest tak, że im bardziej się starasz, tym oni bardziej będą chcieli nagrodzić przeciętnego konsumenta z rymami częstochowskimi :D u… [zobacz wypowiedź w wątku]
harnas
Ze Smolarem jest tak, że im bardziej się starasz, tym oni bardziej będą chcieli nagrodzić przeciętnego konsumenta z rymami częstochowskimi :D [zobacz wypowiedź w wątku]
Wypowiedź była edytowana 1 razy.
harnas
izak1000 napisał(a): Przeczytałam Regulamin z Milka w Dino i jestem zaskoczona pkt. 23-26,ktory pozbawia szans na auto jak wylosują mnie w dziennych lub jako rezerwa… [zobacz wypowiedź w wątku]