Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych i/lub partnerom wymienionym w
Polityce Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych.
xooxoo
Posty na forum: 526
Z nami od: 29.09.2011
Punkty karne: 0/5
Beznadziejnie zaczęłam rok, liczyłam na nagrody, a mam wielkie g... :rozpacz: [zobacz wypowiedź w wątku]
xooxoo
nanajka81 napisał(a): bluza Lech 9 etap U mnie również, Pocztą. [zobacz wypowiedź w wątku]
xooxoo
Czy Konkurs "ROSÉślij optymizm na Nowy Rok" 18+ już informował? [zobacz wypowiedź w wątku]
xooxoo
Delecta - DHL [zobacz wypowiedź w wątku]
xooxoo
Paczka z Delecty, super skomponowana! [zobacz wypowiedź w wątku]
xooxoo
assal napisał(a): xooxooxoo: Z pierwszych wygranych drugi karton był już na drugi dzień, z drugiego tygodnia obdarowani nie dostali ode mnie jeszcze piwa
xooxoo
Heineken - czy drugi karton przychodzi w tym samym czasie? Jakie macie doświadczenia? [zobacz wypowiedź w wątku]
xooxoo
U mnie też Delecta! :super: [zobacz wypowiedź w wątku]
xooxoo
Książka z facebooka, dzięki doo za info w topie o szybkich konkursach na Facebooku
xooxoo
Czy informowali z tego konkursu? Świąteczny konkurs Viva według regulaminu wyniki miały pojawić się wczoraj na stronie... [zobacz wypowiedź w wątku]
Wypowiedź była edytowana 2 razy.
xooxoo
FBemilia6 napisał(a): xooxooxoo napisał(a):Heineken UPS Z jakiego dnia ? , ja mam połowa listopada i cisza Wygrałam 30.11, maila dostałam 01.12, dzisiaj przyszło [zobacz wypowiedź w wątku]
xooxoo
Heineken UPS [zobacz wypowiedź w wątku]
xooxoo
Pojawiły się wyniki do konkursu Konkurs "DOM" Wyniki dostępne tutaj:… [zobacz wypowiedź w wątku]
xooxoo
karkocka dziękuję! :padam: zarejestrowałam się i rzeczywiście są tam widoczne wszystkie przesyłki i statusy, więc to na razie mnie ratuje. Mam… [zobacz wypowiedź w wątku]
xooxoo
nanajka81 napisałam na FB, czekam na odpowiedź, ale nie wiem ile to może trwać... No właśnie nie mogę. Zniknął mi numer zaraz po tym jak paczka… [zobacz wypowiedź w wątku]
xooxoo
OLX mnie wykończy. Do swoich wysyłek dodałam tę przesyłkę, jak była ostatnio w promocji. Nie było żadnego problemu do dwóch ostatnich ogłoszeń, gdzie… [zobacz wypowiedź w wątku]
xooxoo
Heineken! SZOK! :hurra: [zobacz wypowiedź w wątku]
xooxoo
To chyba będzie mój jedyny wątek, w którym mogę się wpisywać :rozpacz: [zobacz wypowiedź w wątku]
xooxoo
Pojawiły się wyniki do konkursu Konkurs "Kryminalne akta inspektor Biskupskiej" II ETAP Wyniki dostępne tutaj:… [zobacz wypowiedź w wątku]
Wypowiedź była edytowana 1 razy.
xooxoo
Wrocław - https://www.facebook.com/magnoliaparkcentrum/posts/3380609905321548 (dodałam teraz do bazy) [zobacz wypowiedź w wątku]